Ektomorf

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ektomorf  Úvodní stránka -> Trénink -> Ektomorf
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weelz

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 8:17 pm    Předmět: Ektomorf Odpovědět s citátem

Ahoj
Znáte nějaké skvělé objemové treninky pro ektomorfy ? Nějací ektomorfové ? Kromě korte
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle je nejlepsi a ani neni moc slozitej :-)

eraZ

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že tréning sa nešpecifikuje na tréning pre neektomorfov a ektomorfov... A hlavne tréning sa nerozdeľuje na objemový a rysovací... Tréning v diéte a v objeme môže byť úplne ten istí, samozrejme v diéte možno v trochu väčšej intenzite... Objem je hlavne o jedle, musíš proste do seba natlačiť toho dosť na to aby si pribral, takže sa zameraj hlavne na to aby si dosť jedol. Ak si myslíš, že ješ dosť a stále nepriberáš tak neješ dosť... Každý dokáže pribrať keď dosť veľa je. Akurát možno ten kto má lepšiu genetiku dokáže pribrať viac a rýchlejšie ako ten kto je horšiu genetiku ale pribrať dokáže každý. A čo sa týka tréningu tak by som asi odporučil nejaký dobrý fullbody tréning ktorých určite aj tu nájdeš plno ale v prvom rade sa sústreď na jedlo
weelz

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono zaleží i na tom treninku, začal jsem cvičit asi před 6 měsici z toho jsem tak 3 měsíce stagnoval a neměl jsem šajnu o nějaké změně treninku jsem jel furt jedno a to samé... pak jsem zařadil korte a šlo to nahoru a nijak extra více jsem jest nemusel
legnava

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weelz napsal:
ono zaleží i na tom treninkul

Presne tak. Me jako u ektomorfa pomohlo vice serii mene opakovani, treba 4X6 . Hustota treninku by mela byt max do 45 min. Trenink si sestav z vice-kloubovych zakladnich cviku, bench, mrtvy tah, drep, military press.Hlavne poradne zer zer zer.
weelz

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo dneska jsem začal beara, tak uvidíme, je to přesně to, co píšeš a na stravě jsem přidal
weelz

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Legnava a zkoušel si GVT ?
legnava

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weelz nezkousel. Jel jsem klasicky split, ktery na me fungoval dobre. Potom jsem jel asi 3 mesice fullbody a vubec nic me nedal krome zmeny treninku. Vratil jsem se zpet ke klasickemu splitu a ten na me s mojim jidelakem funguje.
Ono je to inividualni, na kazdeho funguje neco jineho.Na me funguje tezsi vahy, vice serii a mene opakovani jak jsem psal vyse.
Cvicim asi 7 mesicu a nabral jsem 10kg na vaze.

Rychle na stránku:

Přejdi na: