Hodní a dobře naladění kluci policajtští, co mě dneska chytli na příjezdu do Olomouce od Brna jak si to spěchám do práce místo 50 celých 74....nesebrali mi ani body, ani řidičák ani rodný list (a to byli vidět tak na 500 metrů předem a viděli je všichni.... až na mě).
Jako ukecávalo se to těžko, ale nebylo nic. Kluci mě nechali odjet.... byli hodní a měli nade mnou slitování. Ale musela jsem odpřísáhnout, že už to FAAAAKT nikdy neudělám.
Nic. Jsem modrooká bloncka.... přidej si k tomu lítostivý výraz opuštěného štěňátka v dešti, který jsem jim předvedla, když jsem jim říkala, že jsem si FAKT nevšimla toho konce povolené 70-tky a jak jen spěchám do práce a že už to nikdy neudělám.....a obměkčila jsem je. Prohodili něco výchovnýho v tom smyslu, že spěchat se nevyplácí a frčela jsem. Beztak tam po mě vychytali určitě dost obětí - tohle je takový blbý místo, kde to fakt svádí. Ale já ode dneška tama jezdím na slušňačku. Už o té značce vím a kluci když si brali moje doklady vypadali jako drsňáci. Podruhý už to riskovat nebudu.
Nechápu, proč mi to admin smazal, když se to týká tématu, žádný spam, nic, jen verše z bible které se týkají tématu a obrázky týkající se skupiny slipknot.....???? Před pravdou se neschováš
Nechápu, proč mi to admin smazal, když se to týká tématu, žádný spam, nic, jen verše z bible které se týkají tématu a obrázky týkající se skupiny slipknot.....???? Před pravdou se neschováš
Ty jsi taky spam ty kazateli. Už to nehul...i když vzorek to musí být ultra kvalitní.
Především vám chci říci, že ke konci dnů přijdou posměvači, kteří žijí, jak se jim zachce, a budou se posmívat: "Kde je ten jeho zaslíbený příchod? Od té doby, co zesnuli otcové, všecko zůstává tak, jak to bylo od počátku stvoření." (2Pt 3,3-4)
12Všichni, kdo chtějí zbožně žít v Kristu Ježíši, budou pronásledováni. 13Ale zlí lidé a podvodníci budou postupovat stále k horšímu; budou svádět jiné a sami budou sváděni. 14Ty však zůstávej v tom, čemu ses naučil a o čem jsi byl plně přesvědčen, věda, od koho ses to naučil; 15od dětství přece znáš svatá Písma, jež ti mohou dát moudrost k záchraně skrze víru, která je v Kristu Ježíši. 16Veškeré Písmo je vdechnuté Bohem a je užitečné k učení, k usvědčování, k napravování, k výchově ve spravedlnosti, 17aby Boží člověk byl takový, jaký má být, důkladně vystrojený ke každému dobrému skutku.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru