|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DeEf
|
Zaslal: čt leden 28, 2016 6:43 pm Předmět: cvičení ''bez počítání'' |
|
|
zdravím, asi mě tady za můj názor a otázku ukamenujete, ale.. všude sou mraky suplementů , kvanta jídelníčků na gram odpočítaných , ale pokud to pro člověka není uplná priorita ale chce prostě vypadat dobře , nechce každý den odměřovat porce jídla a občas si dát i něco co mu prostě chutná i když je to jídlo v ''rozporu'' s cvičením , dá se to vůbec? může být ta změna na těle tak viditelná aby se to vůbec vyplatilo? .... Samozřejmě za předpokladu že nepůjde jednou týdně do posilovny a celý týden bude žřát kvanta brambůrek zmrzlin a podobně, ale s dejme tomu na 60,70% zdravou stravou a 3x týdně cvičením..může se tam dosáhnout nějakého výsledku? určitě to bude trvat dýl a bude to těžší ale myslím že hodně lidí by se v tomto mohlo vidět, zajímal by mě váš názor popřípadě jestli znáte nějaký článek či něco podobného na toto téma , děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Steve23

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 6:48 pm Předmět: Re: cvičení ''bez počítání'' |
|
|
Jestli jsi doteď nic nedělal a chceš vypadat líp, bude stačit i jen trénink samotnej, takže jo, má to cenu, pořád lepší, než nedělat nic.
Časem tě to třeba bude víc zajímat a všechno okolo si dopiluješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 6:53 pm Předmět: Re: cvičení ''bez počítání'' |
|
|
| DeEf napsal: | | zdravím, asi mě tady za můj názor a otázku ukamenujete, ale.. všude sou mraky suplementů , kvanta jídelníčků na gram odpočítaných , ale pokud to pro člověka není uplná priorita ale chce prostě vypadat dobře , nechce každý den odměřovat porce jídla a občas si dát i něco co mu prostě chutná i když je to jídlo v ''rozporu'' s cvičením , dá se to vůbec? může být ta změna na těle tak viditelná aby se to vůbec vyplatilo? .... Samozřejmě za předpokladu že nepůjde jednou týdně do posilovny a celý týden bude žřát kvanta brambůrek zmrzlin a podobně, ale s dejme tomu na 60,70% zdravou stravou a 3x týdně cvičením ..může se tam dosáhnout nějakého výsledku? určitě to bude trvat dýl a bude to těžší ale myslím že hodně lidí by se v tomto mohlo vidět, zajímal by mě váš názor popřípadě jestli znáte nějaký článek či něco podobného na toto téma , děkuji |
Řekl bych, že to je optimální přístup z dlouhodobého hlediska. Život není jenom posilovna, proteiny a kuře s rýží, ale taky rodina, děti, práce, dobrý jídlo atd. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 12:57 pm Předmět: |
|
|
- Drž si 80% stravu
- Cvič 3x-4x týdně
A cajk. Teď už jen zbývá otázka co jíst a cvičit :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
DeEf
|
Zaslal: pá leden 29, 2016 1:06 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | - Drž si 80% stravu
- Cvič 3x-4x týdně
A cajk. Teď už jen zbývá otázka co jíst a cvičit :-) |
lze takhle dosáhnout stejných výsledků jako se 100% stravou + suplementy za předpokladu že to bude trvat dýl a bude to tvrdší cesta,nebo existuje nějaká hranice přes kterou se ten ''vývoj'' sválu nepřehoupne?
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 1:07 pm Předmět: |
|
|
Závisí na cílech: Svaly? Síla? Síla pro ten či onen sport? _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 2:21 pm Předmět: |
|
|
Mám rád, když lidi odpovídají na tyhle otázky "to závisí." Jednak je to většinou správná odpověď a jednak se tak pozná, že odpovídající o problému něco ví. Přesto bych si v tomhle případě dovolil říct prosté a jednoduché "ne".
Pokud chceš maximální výsledky, musíš vložit maximální množství (správného a promyšleného) úsilí. Ale ta křivka není lineární, nýbrž logaritmická. Při správném tréninku a stravě se na 80% svého výkonnostního maxima dostaneš dejme tomu tak za 3 - 4 roky. Na 95% procentech budeš dejme tomu za dalších 8 let. A těch zbývajících 5 % budeš honit zbytek života.
S menším úsilím se na těch 80 % dostaneš za znatelně delší dobu, na sto procent svého maxima nikdy. A pokud začínáš ve vyšším věku, je možné, že tě během té dlouhé cesty na 80 % zastaví postupné stárnutí organismu dřív, než se tam dostaneš.
Je samozřejmě na tobě, jestli ti to maximální úsilí za ty maximální výsledky stojí. :) Já třeba za sebe můžu říct, že i těch 80 % je sakra hodně. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DeEf
|
Zaslal: pá leden 29, 2016 4:57 pm Předmět: |
|
|
takže se dá zjednodušeně říct že tam kde bych mohl být se suplementy a 100% stravou,budu s mím přístupem taky ale za delší dobu.... mě zajímalo jestli se to prostě vyplatí a jesti to jde mít velký svaly a vypadat dobře i za tu cenu že 100% do toho budu dávat jen při tréninku,s odstupem času si řikám že to asi blbá otázka že nějaký výsledky se z vetšiny dodržovanou stravou musí dostavit určitě ale jak sem se o cvičení začal zajímat číst si články atd. tak mi ze všech stran lítali informace o suplementech a že když si (s nadsázkou řečeno) ráno nedám 150g ovesných vloček ,proteiňák a jabko tak nemám šanci na úspěch, asi to chce zjistit si jen základy zavřít oči a jít si za svým. (ano moje nejoblíbenější referáty ve škole byly na téma úvaha :) :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá leden 29, 2016 5:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DeEf
|
Zaslal: pá leden 29, 2016 5:21 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | to je konečně rozumné téma za dlouho dobu..., to mě baví..., ale radši bych se šel ožrat, ale musím večer do práce, ožírat se budu zítra, kdyžtak přijďte... |
rozumím tomu dobře že dneska to mám odpít i za tebe?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá leden 29, 2016 5:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá leden 29, 2016 5:58 pm Předmět: |
|
|
Je to jako v každé lidské činnosti. Tvrdá práce se vyplácí, všeliké omrdávání se ti ve výsledku vrátí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 29, 2016 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Je to jako v každé lidské činnosti. Tvrdá práce se vyplácí, všeliké omrdávání se ti ve výsledku vrátí... |
Ale také platí, že pokud se něčemu věnuješ na sto procent, zjistíš, že ti během toho utekla spousta jiných věcí. Pak si jen musíš položit otázku, zda to za to stojí/stálo.
|
|
| nahoru |
|
 |
bestial

|
Zaslal: so únor 13, 2016 12:38 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | - Drž si 80% stravu
- Cvič 3x-4x týdně
A cajk. Teď už jen zbývá otázka co jíst a cvičit :-) |
Presne tak, tohle uplne staci na to dostat se kurva dobrou uroven
Akorat je potreba v te posilovne makat .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|