8.1.
chůze na pásu 5 km a sklon 12-15 stupňů, 1 hod a 800 Kcall spáleno. Cítím kvadricepsy a zadek. Asi to zařadím místo tréninku nohou a postupně natáhnu k 10 km. Potřebuji shodit nohy. Na B7 bych si ta stehna o sebe ošoupal:o)
Docela napohodu. Tepovka do 125.
Trénink:
Rotátory 2 série
Benchpress na multipressu: rozcvičení 60x5, 60x10
100x10, 100x10, 100x10, 100x10, 100x10, 100x10, 100x10, 100x10, 100x10, 100x10
kliky na bradlech na stroji 5 x vše x 5
bicepsový zdvih na scot. lav. 30x6, 30x6, 50x6, 50x6, 30x6, 30x6
bicepsový zdvih s jednoručkami ve stoji 20x10, 20x10, 20x10, 20x10, 20x10
tricepsové stahování nezávislých kladek 5x12
tricepsové stahování lana 5x12
Dnes velká změna a to desítky na benchpress a překvapení v 10x10 se 100 kg, tedy něco zcela jiného než běžně cvičím. Od páté série hořeli tricepsy a proto dnes na tric. jen kladky. Na bicepsy také desítky. No docela masakr.
Jsem spokojený a namožený už teď.
Zítra oslava narozenin, tak nevím jestli se dostanu do fitka.
11.1.
improvizovaný trénink v Galantě.
Zase jsem si uvědomil jak je mi dobře ve Fitparku. Rameno mě bolelo u polviny cviků kde jinde nebolí. Stačí drobná změna úhlu a např. scottovka se mění v noční můru.
Zase na druhou stranu, jsem rád, že jsem šel. Zítra se určitě nedostanu.
Trénink:
Stahování kladky shora Technogym 6x 40-vše x 10
kladka ze spodu 3x 65-vše x 5-10
stroj shora Technogym 5x65-vše x 12
hyperextenze 3x10 (myslel jsem, že to ulomím)
bicepsový zdvih na scott. lav. 20x6, 30x6, 40x6 (tyč skoro rovná, poslední série docela v agonii - tak jsem se na to vykašlal a šel dál)
bicepsový zdvih s jednoručkami ve stoji 20x10, 22x10 , 22x8, 22x8, 22x8
bic. zdvih spodní kladka s lanem 3x12
zkracovačky 10x12 (nejpohodlnější lavice na břicho na které jsem kdy cvičil).
Za 3 EUR docela dobré malé fitko se stroji Technogym a asi jiným zaměřením než jsem já.
Nedokážu si to představit jinak než jednou týdně jako nouzovku.
Zase jsem si potvrdil, že Galanta je město luxusních vozů a holohlavých mužů bez krku.
....a taky jsou tu asi 100 let za opicema. Za celou dobu ani jedna fosforová bota a kšiltovka - sem ještě nedorazil crossfit:o)
Zítra mě čeká vyhodnocení velmi důležité výrobní šarže a pár výzkumných expermentů (na to se moc těším) a pak nejpozději ve čtyři (doufám) do ČR. Po deváté budu doma a snad ještě stihnu svoji malou dcerku. Do neděle jsem slaměný vdovec, takže to bude docela masakr- ráno s malou do školky, pak práce, s malou ze školky, kroužky, uspat a pak práce do noci...:o)
Samozřejmě se budu v neděli tvářit co jako na té výchově je, vždyť je to naprosto v pohodě...:o)
Naposledy upravil Deadlift dne po leden 11, 2016 9:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Popravdě nevím - nevážil jsem se ani nepamatuju. Počítám, že jsem někde kolem 115 kg. Docela jsem natáhl svaly zádech, hrudníku a pažích. Tuk bych řekl že stagnuje. Pořád se odhodlávám do diety, ale teď mám v práci docela těžké období - tvořím strategii na další roky, přijímají se noví lidé, nestíháme vyrábět, řešíme reklamace a do toho pořád někde rajzuju - takže vím, že na tohle prostě musím být v absolutní pohodě, vyspanej, najezenej, odpočatej. Jinak se objeví chyba a ta stojí hodně peněz. Postupně se vrátím k aerobce a plánem je to stáhnout k 110 kg, pak měsíc nechat a pak dosekat k metráku a tam doživotně držet:o))))))))
Časově to je tak: únor 110 kg, květen 100 kg. Nějak to nehrotím. Umím + 10 kg dolů za měsíc, ale jsem nevrlej a doma mi jdou raději z cesty a na dálnici jsem agresivní ...takže raději pomaleji a jako člověk.
17.1.
Pokračující deload.
Dost mě bolí pravé prso a bicepsová šlacha. Dám tomu chvíli klid...pár dnů volna a pak se zaměřím na kardio.
Dnes tedy:
Shyby na hrazdě s nadlehčením 5x6
přítahy spodní kladky 3x8
hyperextenze 3x10
kliky na bradlech na stroji 5x10
benchpress na multipressu 5x6
tricepsové stahování nezávislých kladek 5x12
bicepsový zdvih s jednoručkami 5x6
tric. stahování lana 5x12
bicepsový zdvih na scott. lav. 5x8
spodní břicho na stroji 3x10
horní břicho na stroji 3x10
zkracovačky 3x15
Pauzy cca 15 sekund u všeho.
Během příštích dvou dnů mě čeká + 1000 km v autě a taky mi končí permice, tj. další trénink pravděpodobně až ve středu. Nějak to překopu, abych eliminoval tyhle zdržovačky s namoženýma úponama apod. Síla by byla, jen tělo to nějak nedává:o (
Přišel čas to trochu kaloricky utáhnout...od středy do doby, dokud váha neukáže 110 kg.
Taky potřebuji zlepšit kondici na B7 a přitom neodvařit achilovky, které jsou už teď hraniční-tj. asi pás pěkně v teple s maximálním sklonem rychlou chůzí do 15° kopce a postupně natahovat čas a kilometráž.
Tak po 8 dnech opět do fitka. Tělo si trochu odpočinulo. Sice cítím pořád pravou bicepsovou šlachu a prso, ale při tréninku, který hodlám absolvovat, to snad bude OK.
Zaměřím se na krátké pauzy a vyšší počet opakování. Jsem spokojený se 140 kg benchpressem v sérii, ale rameno a šlachy trpí, takže se tam propracuji znovu a pomaleji s kratšími pauzami a vyšším počtem opakování. V létě by bylo hezkých 140x10 (nyní reálně tak 5x).
Dnešní trénink byl takový opatrný.
Rotátory
benchpress na multipressu 5x50x10 (lehounké s pauzami cca 15 sekund)
kliky na bradlech 3x deadlift x6 (supereasy)
incline benchpress na multipressu 3x50x6 (dnes zkouška po letech - když to bude poslední cviky a budu cvičit tak s 50 % maxima s rezervou pěti opakování, tak to snad půjde a nějaké to procento se přenese na ramena, která nemohu pořádně cvičit).
tricepsové stahování nezávislých kladek 4x10
tricepsové stahování lana 4x12
krčení ramen s vč 2x70x8
přítahy kladky k bradě 2x8
upažování v sedě na kladce 2x8
Na konci tréninku 30 min. na pásu, sklon 12°, rychlost 5 km / hod. chůze.
Pauzy cca 15 sekund a velmi malé hmotnosti na čince.
Jídelníček - ještě to není ono, ale zase, nejsem žádný závodní kulturista:o)
Snídaně:
v Costa tiramisu laté a karamelový donut
Svačina: 100 g šunky
Svačina 2: mandarinka
Po tréninku: 45 g hydro v 3 dl mléka
Svačina: brokolicovo mrkvová polévka ( bez mouky apod.). 100 g šunky (blíží se exspirace a přece to nevyhodím:o)
Večeře: 500 g hovězí mleté maso, trocha kečupu
večeře 2: domácí ovčí sýr - 100 g, Pálava z vinařství Paulus.
Kvůli ekzému mám multivitamín, chlorelu, B komplex, B6, A, macca, methionin a céčko. Zatím se nic neobjevilo, tak snad jsem na správné cestě. Myslím, že by mi co se týká ekzému docela pomohla CKD, ale nemám na to nějak motivaci:o)
Docela to jde, myslím, že i ta snídaně může být takto sladká, když bude zbytek dne OK.
Shyby na hrazdě s nadlehčením 5x6
přítahy na stroji ze spodu s oporou hrudníku 3x8
hammer zeshora 3x10
hammer zespoda 3x10
hyperextenze 3x10
bicepsový zdvih s jednoručkami 4x20x6
bicepsový zdvih na scot. lav. 20x8, 30x8, 40x8
bicepsový zdvih na nezávislých kladkách 3x10
přítahy kolen ve visu na hrazdě s oporou zad na bosu 3x10
spodní břicho na stroji 3x10
opakovačka ze včerejška
kliky na bradlech 3x deadlift x 6
tric. stahování nezávislých kladek 3x10
Concept 2 10 min, 2009 metrů. Poprvé v životě na trenažeru. Je to zábavnější než pás a cítím hezky záda. Občas zařadím.
Jídelníček:
Snídaně: 250 g mletého masa, omáčka z oliv a rajčat
Krajíc celozrnného chleba, pom. máslo a 50 g krolewski
předkopy 5x 55 až vše x 10
seated legpress 5 x 55-135x10
zanožování v sedě 4x 55-75x10
glute raise 3 x 40x1 0 (bez pauz)
výpony v sedě 4x 15-60x10
výpony v stoji na stroji 4x90x10
veslování na concept 2 10 min, 2275 metrů, 500 m za 1:49...docela mě to baví.
chůze na pásu do kppce 12°, 30 min + 5 min. cooldown, rychlost 5 km/hod a cca 600 Kcall
Rotátory
benchpress na multipressu 5x60x10
incline benchpress na multipressu 5x60x6
kliky na bradlech 3 x deadlift x 8
kickback na kladce 3x12x10¨
tric. stahování nezávislých kladek 3x12
tric. stahování lana 5x12
upažování v sedě na kladce 3x10
pauzy 10 nádechů
Aerobka: cocncept 2 veslo 5 km za 22:55 ...třetí trénink na vesle v životě.
Aerobně na to moc nemám. Silově pohodka.
31.1.
Dnes jen 40 minut na trénink, takže docela v tempu
Shyby na hrazdě s nadlehčením 5x45x6
přítahy v sedě s oporou hrudníku 5x8
hammer zeshore 5x10
přítahy nezávislých kladek zespodu 3x10
hyperextenze 3x10
Bicepsový zdvih s EZ ve stoji se zády opřenými o zeď 5x30x8 (zkouška - docela to ušlo)
bicepsový zdvih na scot. lav. Grun sport 5x8
bicepsový zdvih na kladce - lano 5x10
Kalous - vyblil jsem se o skoro pět kilo, takže asi tak.
Včerejší lehký trénink:
rotátory
incline benchpress na multipressu 5x10
kliky na bradlech 3xdeadlift x 6
shyby na hrazdě s nadlehčením 5x6
přítahy spodních nezávislých kladek 3x10
hyperextenze 3x10
tric. stahování lana 4x10
seated dips 4x10
bic. zdvih s EZ ve stoji 4x8
bic. zdvih na scot. lav. 4x10
upažování v sedě na kladce 5x8
přítahy kolen ve visu na hrazdě 3x6
...síla nulová, ale hodně jsem to podsekl a docela to šlo.
Další trénink asi až v pondělí. Nějak ten víkend nestíhám.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru