|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | V únoru mám víc času a tak jsem pořídil permici do fitka. Suplementy už nekupuju jako dřív, takže šejkr nedostanu k balení tak jako všechny dřívější. Ale dostal jsem od kamaráda kompletní balení 2kg WPC 80. Protože jsem zjistil, že jsem všechny dřívější šejkry rozdal, rozhodl jsem se podpořit Ronnieho a koupit si zelený šejkr Ronnie.cz. Člověk chce takhle zahejbat obratem eshopu a zjistí že zelenej není a bude někdy v únoru. No co teď, mám si koupit růžovej, to se mi budou ženský v posilovně smát. Takže otázka je, nevíš přesněji kdy dorazí? |
To je od Tebe milé, nás chtít podpořit! ... ... ...šejkrem.
Každopádně stav se má tak, že na dodavatele šejkrů není absolutní spoleh a je to s ním pokaždé nadlouho. Aktuální termín dodání je "únor/březen", zrovna dneska jsem k tomu psal ale kolegům na pobočky, aby zákazníkům spíš říkali konec března. Tak to je ta špatná zpráva. Ta dobrá je, že šejkrů bude na výběr mnohem víc:). Ale abych dobrou zprávou neskončil, bohužel si nepamatuju, které z té nabídky níže jsme vybrali... Ale podle mého tak tři-čtyři ano. Ale fakt už nevím které a vlastně ani kolik. :)
Naposledy upravil Ronnie dne pá leden 29, 2016 10:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá leden 29, 2016 10:44 pm Předmět: |
|
|
Skoro jsi to trefil, já to už v e-mailech dohledal. Jen je dobré, jak když jsme si k nim dopisovali, tak tam samý legrácky "snad nám to aspoň do půl roku pošlou" (přitom dodací lhůta by měla být tuším tři měsíce)... A vida, je konec ledna a začínáme pátý měsíc od objednávky... :)
Každopádně ve výrobě nebo na cestě je celkem 4600 kousků od této trojice. A kdyby se Vám žádný z toho nelíbil (což se snad nestane, ale co kdyby), tak nebuďte smutní, protože ještě než přijdou, budeme objednávat nové a tam zase zkusíme kombinace jiné. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so leden 30, 2016 11:56 am Předmět: |
|
|
Díky za rozsáhlou odpověď. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 01, 2016 11:41 am Předmět: |
|
|
Tak ono to chvíli dá, než do Číňan vyfoukne a dopluje to lodí z Shenzhenu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út únor 02, 2016 12:02 pm Předmět: |
|
|
Bude vubec nekdy z5 prodejna v Brne ? Idealne s moznosti zdarma vyzvedavat internetove obednavky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út únor 02, 2016 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Bude vubec nekdy z5 prodejna v Brne ? Idealne s moznosti zdarma vyzvedavat internetove obednavky ? |
Bude.
Otázka je ale kdy. Protože my chceme v Brně konkrétní lokalitu a ta je složitá k získání. Tzn. bohužel netuším, zda-li to bude za 3 měsíce, za rok nebo za dva. Ale Brno je pro kamenné pobočky prioritou číslo jedna a dlouhodobě na něm pracujeme (i když tedy stále zatím bez výsledku - a to byla moje představa otevřít tam ještě v roce 2015).
Nicméně protože to s ním takhle trvá, tak kolegyně Lucie je zrovna dneska v jednom jiném městě na "obhlídce" a dost pravděpodobně ho mezitím budeme řešit a stihneme otevřít právě ještě před Brnem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st únor 03, 2016 11:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 04, 2016 4:32 am Předmět: |
|
|
Já si kladu otázku, zda při dopravě zdarma nad 500Kč je vůbec kamenná pobočka potřeba. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt únor 04, 2016 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | No tak to máš první kvartál zachráněnej do černejch čísel, už jsem ho objednal. |
Skvěle, plán splněn, jedu na dovolenou.
| daymoon napsal: | | Já si kladu otázku, zda při dopravě zdarma nad 500Kč je vůbec kamenná pobočka potřeba. |
Já znám dost kamenných obchodů, co zkomírají, ale na druhou stranu i ty, které fungují velmi dobře. A ta Plzeň, co jsme otevřeli někdy v červnu, to jen potvrdila, tzn. ten plán "další a další v jiných městech" stále platí. Jen jde pomalu - ale platí. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt únor 04, 2016 12:43 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já si kladu otázku, zda při dopravě zdarma nad 500Kč je vůbec kamenná pobočka potřeba. |
Pro někoho může být výhoda, že si tam může zajít kdy chce a nemusí se domlouvat na rande s poštou nebo PPL
Když čekám že může dojít i na vratku - u jiného sortimentu než jsou suplementy - (elektronika, oděvy apod.) má kamenná pobočka výhodu, že se nemusím trápit s balením balíku a podáváním na poště.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út únor 23, 2016 7:36 am Předmět: |
|
|
Jen jsem se chtěl zeptat k eshopu, i když asi malinko OT
Nevíte, jak dlouho je cca doba zpracování objednávky?:D ... ne že bych byl nedočkavej a musel mít všechno hned (jako TRX...veslovací trenažer...bradla...kettlebelly....svaly...zhubnout...nabrat apod.). V neděli jsem objednával nějaký věci v eshopu, v pondělí ráno mi přišel mail o změně stavu objednávky na "zpracovává se", tak se mi rozzářili očička, že to jde jak po másle ... no a dneska už je tam druhej den, že se zpracovává, tak jen jakej je zhruba interval odesílání z eshopu, nebo jak vám to chodí... díky :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 23, 2016 7:54 am Předmět: |
|
|
Zavolej si tam, to máš nejlepší. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|