Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
V únoru mám víc času a tak jsem pořídil permici do fitka. Suplementy už nekupuju jako dřív, takže šejkr nedostanu k balení tak jako všechny dřívější. Ale dostal jsem od kamaráda kompletní balení 2kg WPC 80. Protože jsem zjistil, že jsem všechny dřívější šejkry rozdal, rozhodl jsem se podpořit Ronnieho a koupit si zelený šejkr Ronnie.cz. Člověk chce takhle zahejbat obratem eshopu a zjistí že zelenej není a bude někdy v únoru. No co teď, mám si koupit růžovej, to se mi budou ženský v posilovně smát. Takže otázka je, nevíš přesněji kdy dorazí?

To je od Tebe milé, nás chtít podpořit! ... ... ...šejkrem.

Každopádně stav se má tak, že na dodavatele šejkrů není absolutní spoleh a je to s ním pokaždé nadlouho. Aktuální termín dodání je "únor/březen", zrovna dneska jsem k tomu psal ale kolegům na pobočky, aby zákazníkům spíš říkali konec března. Tak to je ta špatná zpráva. Ta dobrá je, že šejkrů bude na výběr mnohem víc:). Ale abych dobrou zprávou neskončil, bohužel si nepamatuju, které z té nabídky níže jsme vybrali... Ale podle mého tak tři-čtyři ano. Ale fakt už nevím které a vlastně ani kolik. :)

Naposledy upravil Ronnie dne pá leden 29, 2016 10:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3, 4, 5 nejlepší
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoro jsi to trefil, já to už v e-mailech dohledal. Jen je dobré, jak když jsme si k nim dopisovali, tak tam samý legrácky "snad nám to aspoň do půl roku pošlou" (přitom dodací lhůta by měla být tuším tři měsíce)... A vida, je konec ledna a začínáme pátý měsíc od objednávky... :)

Každopádně ve výrobě nebo na cestě je celkem 4600 kousků od této trojice. A kdyby se Vám žádný z toho nelíbil (což se snad nestane, ale co kdyby), tak nebuďte smutní, protože ještě než přijdou, budeme objednávat nové a tam zase zkusíme kombinace jiné. :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2016 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za rozsáhlou odpověď.
Spazik

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2016 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono to chvíli dá, než do Číňan vyfoukne a dopluje to lodí z Shenzhenu :-)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2016 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemožné se stalo skutečností, šejkry dorazily!

V shopu budou tak zítra/pozítří... a ty stávající barvy už tam jsou nahozené ke koupi asi hned. :)
Judson

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2016 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude vubec nekdy z5 prodejna v Brne ? Idealne s moznosti zdarma vyzvedavat internetove obednavky ?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2016 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Bude vubec nekdy z5 prodejna v Brne ? Idealne s moznosti zdarma vyzvedavat internetove obednavky ?

Bude.

Otázka je ale kdy. Protože my chceme v Brně konkrétní lokalitu a ta je složitá k získání. Tzn. bohužel netuším, zda-li to bude za 3 měsíce, za rok nebo za dva. Ale Brno je pro kamenné pobočky prioritou číslo jedna a dlouhodobě na něm pracujeme (i když tedy stále zatím bez výsledku - a to byla moje představa otevřít tam ještě v roce 2015).

Nicméně protože to s ním takhle trvá, tak kolegyně Lucie je zrovna dneska v jednom jiném městě na "obhlídce" a dost pravděpodobně ho mezitím budeme řešit a stihneme otevřít právě ještě před Brnem.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Nemožné se stalo skutečností, šejkry dorazily!

V shopu budou tak zítra/pozítří... a ty stávající barvy už tam jsou nahozené ke koupi asi hned. :)

No tak to máš první kvartál zachráněnej do černejch čísel, už jsem ho objednal.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2016 4:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Bude.
Já si kladu otázku, zda při dopravě zdarma nad 500Kč je vůbec kamenná pobočka potřeba.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2016 6:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Ronnie napsal:
Bude.
Já si kladu otázku, zda při dopravě zdarma nad 500Kč je vůbec kamenná pobočka potřeba.

Tak pro nektere je to konecne moznost si s nekym popovidat i mimo posilku
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2016 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
No tak to máš první kvartál zachráněnej do černejch čísel, už jsem ho objednal.

Skvěle, plán splněn, jedu na dovolenou.

daymoon napsal:

Já znám dost kamenných obchodů, co zkomírají, ale na druhou stranu i ty, které fungují velmi dobře. A ta Plzeň, co jsme otevřeli někdy v červnu, to jen potvrdila, tzn. ten plán "další a další v jiných městech" stále platí. Jen jde pomalu - ale platí. :)
Spazik

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2016 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Ronnie napsal:
Bude.

Pro někoho může být výhoda, že si tam může zajít kdy chce a nemusí se domlouvat na rande s poštou nebo PPL
Když čekám že může dojít i na vratku - u jiného sortimentu než jsou suplementy - (elektronika, oděvy apod.) má kamenná pobočka výhodu, že se nemusím trápit s balením balíku a podáváním na poště.
Grimley

PříspěvekZaslal: út únor 23, 2016 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen jsem se chtěl zeptat k eshopu, i když asi malinko OT

Nevíte, jak dlouho je cca doba zpracování objednávky?:D ... ne že bych byl nedočkavej a musel mít všechno hned (jako TRX...veslovací trenažer...bradla...kettlebelly....svaly...zhubnout...nabrat apod.). V neděli jsem objednával nějaký věci v eshopu, v pondělí ráno mi přišel mail o změně stavu objednávky na "zpracovává se", tak se mi rozzářili očička, že to jde jak po másle ... no a dneska už je tam druhej den, že se zpracovává, tak jen jakej je zhruba interval odesílání z eshopu, nebo jak vám to chodí... díky :)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 23, 2016 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zavolej si tam, to máš nejlepší.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: