Nějaké shyby:
několik s několika, několik sám sesebou, několik na kruzích
Benchpress: stopky
5x5x75kg
Dřep: zadní, atg, stopky
5x5x115kg
Zítra zase nějaké zkoušky, tak jsem toho moc nedával. Nějak nemám teď moc motivaci a ani chuť cvičit. Zato jsem toho sežral dost. Váha po ránu 85kg - moc se to nehýbe. Středa a pátek snad budou lepší, ale přemýšlím, jestli teď má cenu jet podle plánu, když ho stejně nejsem schopnej kvůli okolnostem dodržovat. Možná to přehodnotím a plán odložím..
Docela to šlo.. povodlo se mi 2x5 sekund stojka.. a to to ani moc netrénuju. Dřepy byly těžší, ale to asi pro to, že jsem minulý týden středu vynechal, příště to bude cajk. V pátek bude poslední zkouška, když dopadne dobře, tak jsem si za odměnu slíbil dvě nové dvacítky
+nějaké stojky (dobře, pokusy ), dvojskoky přes švihadlo.. občas se mi povedlo dát jeden v řadě a já už nevím co.. Zítra bych rád nějaké shyby na kruzích a delší hýbání (alespoň hoďku).
+ hromada různých věcí, jako přítahy, rozpažky, technika s osou, házení levou rukou ( , už vím, proč holky neumí házet ), stojky, streč a pod. Zkrátka tři hoďky pohybu.
Nemilý byl začátek, kdy jsem si chtěl dát nějaké přemístění.. něco se mi skříplo v levém koleni a moc dobré to nebylo. Chvíli jsem dřepěl, chvíle jsem s tím hýbal a pak to bylo v pohodě, nic jsem necítil a vše bylo ok.. doufám, že se tohle už nikdy nebude opakovat.
Věcekotechnické okénko: Pokud pijete studenou vodu, připravujete se zbytečně o kalorie. Měrná tepelná kapacita c vody je cca 4,2kJ/kg.K, tedy 1kcal/kg.K. Pokud vypijete denně 2,5l vody, která má 12°C (tu piju já, kohoutkovka), tak celková energie (teplo) na ohřátí na 37°C je E=m.c. (t2-t1), což je 62,5kcal! Takže pokud chcete přibrat, pijte teplou vodu!! (aneb když večer nemůžete usnout a mozek vymýšlí blbosti )
Dnes to tam moc nebylo, jídlo docela bídný a bylo to znát. Taky cítím vzpřimovače (ne spodní, ale cca někde veprostřed zad) a nevím z čeho.. Jednou ale bude líp.. už se těším až příští týden dojedu cyklus a shodím váhy
Nějaké stojky, hýbání a tak.. Byl to fajn tréning, dřepy přiměřeně těžké, polosumo začíná sedět, tak budu velmi pomalu přihazovat. Jinak rád bych začal zase občas plavat, ale nemůžu se k tomu dokopat a vůbec jsem teď nějakej línej.. musím dodělat nějaké resty do školy a začít pracovat na diplomce, odevzdání se blíží
Veslování na kruzích/ tlaky s 16kg ktb vstoje jednoruč:
4x10
Nějaké stojky, streč a tak.. Slušný tréning, začal poslední týden cyklu, příští týden od znovu. Až dojedu tenhle program, tak se přeorientuju spíš na více opakování a budu dohánět různé resty asi až někdy do září, takže několik měsíců bude volněji.
Jinak v pátek mi konečně naskladnili kotouče v jednom eshopu, tak jsem hned objednal dvě dvacítky
Nějaké stojky, shyby ala Ido a jiné blbosti... Začátek druhého cyklíku, teď budu přihazovat na dřep po pěti kilech, ostatní po 2,5.
Váha ráno 86,5kg Jsem minulý týden objevil v tesku rýžové burizony (100%rýže), tak jsem za pět dní snědl dvacet balení, vločky už nechci v životě vidět, tohle je paráda.. dnes jsem si koupil další 20balení.. jako sladká snídaně to je ideální, rychlá svačinka, nebo jen tak mezi jídly.. takže vřele doporučuju
Toho bych se nebál, ty moje pokusy nemají se stojkou moc společného Jde o to, že otevřenost mých ramen je asi taková, že jsou spíš zavřená... v kombinaci s lordózou, kyfózou a jinými křivkami, které má páteř vytváří, připomínám spíš paragraf (tzv. banán, dle pruzicky)..
Na všem se ale snažím pracovat a od semináře očekávám, že mi rozšíří obzory, jak na tom pracovat lépe.. takže stojku tam rozhodně předvádět nebudu
Dnes to tam moc nebylo, včera jsem celý den dělal omítku.. strop je za trest, celá pravá polovina těla na kaši Nějaké stojky a blbnutí s tyčí ala Ido a žonglování
Jo, takový malý tip.. když už pěnový válec nestačí..
Nějaké břicho, stojky, žonglování, a jiné blbosti ala Ido. Pak do Fabriky na steak!
Dnes jsem zjistil, že když před tréningem neroluju (viz video výše), tak to stojí pěkně za ... nic.. nevím, jestli se mi to jen zdá, ale je to značný rozdíl...
Mělo být 6x3 +17,5kg, ale ta třetí série byla kurva těžká, byl jsem bez energie, bez chuti cvičit dál. Přemýšlel jsem nad tím, že se na to vys**u a jen si lehnu na podlahu a asi umřu.. takže tréningový program ztroskotal na začátku sedmého týdne..
A jak jsem přemýšlel, co budu dělat, tak jsem si uvědomil pravdu. Lžíce tu není!
Polosumo: +10cm (poprvé v životě, co jsem z mrtvoly cítil laty )
2x10x150kg
Hned po té druhé desítce
Shyb: širší úchop, ultrastriktně, brada 5cm nad hrazdu
11 tolik shybů jsem nikdy nedal, spíš než síla došel dech po té mrtvole
Benchpress:
do 1x100kg krátká stopka
9x80kg +10shybů jako předtím
Dřep: zadní, atg, stopka
1x160kg +10kg!
Asi mi jeblo nebo co, nebyl jsem ani v polovině programu a prostě jsem se na něj vykašlal Ale docela mi to zpravilo náladu. Večer možná bude video ze dřepu, ale bylo to docela hard...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru