|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jste pro zákaz kouření ve městech? |
| Ano - jsem kuřák |
|
3% |
[ 3 ] |
| Ne - jsem kuřák |
|
14% |
[ 13 ] |
| Ano - jsem nekuřák |
|
66% |
[ 59 ] |
| Ne - jsem nekuřák |
|
12% |
[ 11 ] |
| Je mi to jedno |
|
3% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 89 |
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | setit napsal: | | Black Dragon napsal: | | ja to pochopil .. opet reaguji slovy - nutnost - zbytecnost |
a ta zbytečnost je kapka v moři nutnosti |
cela populace,vsichni obyvatele planety Zeme potrebuji cigarety,ale jenom hrstka vyvolenych (kuraci) si to uvedomili ... |
myslím, že mi nerozumíš. Tys tady začal cosi s nutnostmi a zbytečnostmi v kontextu pasivních kuřáků a jejich zdraví. Ano, kouření je zbytečnost, ale naprosto zanedbatelná mezi všemi těmi nutnostmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 6:15 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | Black Dragon napsal: | | setit napsal: | | Black Dragon napsal: | | ja to pochopil .. opet reaguji slovy - nutnost - zbytecnost |
a ta zbytečnost je kapka v moři nutnosti |
cela populace,vsichni obyvatele planety Zeme potrebuji cigarety,ale jenom hrstka vyvolenych (kuraci) si to uvedomili ... |
myslím, že mi nerozumíš. Tys tady začal cosi s nutnostmi a zbytečnostmi v kontextu pasivních kuřáků a jejich zdraví. Ano, kouření je zbytečnost, ale naprosto zanedbatelná mezi všemi těmi nutnostmi. |
nebylo to v kontextu s pasivnim kourenim,i kdyz z tveho prvopuvodniho prispevku na ktery sem jako prvni reagoval tema dvema slovama to vychazelo,tak sem to myslel jako narazku na to tvoje prirovnani..
zbytecnost: kapka v mori nutnosti - z kapek se sklada voda,z molekul vsechno zive i nezive,tzn. patri to do toho, tim padem by mela zbytecnost patrit do nutnosti, coz je nesmysl ( ja vim jenom slovickarim )
ale stejne kdyz si myslis ze koureni je zanedbatelny,tak se vratme k te otazce nekuraku,tem kterym to vadi a vadi jim pasivni koureni,jak bylo receno uz,normalni je nekourit,takze kuraci by nemeli omezovat nekuraky,coz nekdy delaji,jak treba Petka psala o ty zastavce..hospody apod.
a napriklad vem si treba prdeni,taky se v tom mori strati,dojdu do hospody a misto toho abych si zapalil,tak zacnu prdet a kdo kdy slysel o tom ze by se nekdo z prdu otravil??pasivni prdeni,hehe,to nikomu neublizi,ale nebude to tem lidem vadit? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 9:51 pm Předmět: |
|
|
Kdyz sem to dneska videl v televizy jak se ptaly tech politiku jestli pro ten zakon zvednou pazouru tak je to stejne marny snad 4 z 5 dotazanych byli kuraci a jen se usmaly. _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Marcela napsal: | | big jack napsal: | mě nejvíc štve, že když přijdu domu z konzertu nebo plesu tak mi hrozně smrdí věci a musím to dát vyprat
jinak ať si kouřej kde chtěl, ale v městský objektek by to mohli zakázat a v restauracích taky |
Spis by mely vznikat nekuracke restaurace nebo alespon by v kazde restauraci meli mit nekuracke salonky. To je realnejsi nez verit ze projde zakon uplneho zakazu koureni v restauracich, to je proste nesmysl a nic neresi. Ja se jeste nesetkala ze by na stolech po dobu obedu byly popelniky, v zadne restauraci. Kdyz se jdu pobavit do restaurace vecer, mam moznost jit do nekuracke, popripade tam kde je take nekuracky salonek nebo do klasicke restaurace. Taky tam me ale nikdo u vecere nefouka dym pod nos, asi mam stesti na tolerantni navstevniky. Dale zalezi na domluve, kdyz jdu nekam, kde vim ze se kouri, tak to proste toleruju zase ja, pocitam s tim ze budu od koure, co uz. Jak rikam, mam na vyber, necitim se tim nijak omezovana.
Na zastavkach MHD, pokud mohu soudit, jsou ve vetsine kuraci disciplinovani, tady si zapali jen opravdu blb. A pokud jsou na zastavce deti, je to dotycnemu opravdu na par pres kebuli.
TAKZE nadavat si tady do debilu opravdu nic neresi. Svoboda kuraka opravdu konci u meho nosu, zalezi na me jak dokazu volit mezi moznostmi ktere mam. A je jich dost. |
Marcelo,když jsi tak tolerantní..žila jsi někdy s kuřákem?Já ano..a musím říct,že se nic nevyrovná tomu,když přijdeš ráno do kuchyně a tam smrdí popelník plný vajglů..ano,mnozí kuřáci namítnou,že nejsou prasata a že popelníky vysypávají (pak to smrdí už jen na WC ) a popelníky umývají...Dokonce někteří kuřáci tvrdí,že by třeba děckám doma nekouřili (ale v zimě je na balkoně zima..tak nevím,jak by to zvládali )...taky je docela síla,jak smrdí kouřem všechno oblečení,protože od oblečení toho,co kouří,načichne bunda,co visí vedle.....ale je fakt,že někdy ten smrad naštve i kuřáka samotného a nastartuje jeho pokus o nekouření
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 10:52 pm Předmět: |
|
|
TOZ UZ NAM DAJTE POKOJ:-)
SAK SME TAKE LUDE... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 10:53 pm Předmět: |
|
|
V zadnym pripade na Sibir s vama _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | TOZ UZ NAM DAJTE POKOJ:-)
SAK SME TAKE LUDE... |
Ale ano...někteří z vás jsou lidé:-)))ty ses snad v něčem z toho co jsem napsala poznal?:-))Podobnost by to byla čistě náhodná....
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 10:57 pm Předmět: |
|
|
Vy me tim plivanim po kuracich tak ovlivnujete,ze jsem dal dneska prvni kus az po obede..
..ale ja toho brzy z povinnosti necham a pak uz se tomu zbytku budu taky jen smat.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po únor 07, 2005 8:56 pm Předmět: |
|
|
to je omyl.. debil s "fantastickou" znalosti mediciny ses ty...
podej mi jedinej verohodnej dukaz o onemocneni rakovinou nebo o jinym respiracnim onemocneni v souvislosti s pasivnim kourenim.. (predpokladam ze kdyz neni nekurak debil tak "nekouri" pasivne 20 denne ze ?) ukaz mi jedinej dukaz jak z toho prokazatelne nekdo dostal rakovinu !!
mozna to nevis ale k tomu abys na ferovku a na 80% dostal na rakovinu plic musis vyhulit minimalne 150 000 cigaret (zdrojem jsou lekarsky studie).. hm to je 20 let koureni krabicky denne...
denne dejchas smog a popilek pokud nezijes ¨v prdeli sveta kde nejezdi auta ani autobusy atd.ktery je daleko skodlivejsi nez pasivni koureni obsahuje toxiny ve vetsich koncentracich.. ok JDI SI stezovat vlade CR a svazu dopravcu atd...ze chces aby zakazali veskerou neekologickou doopravu protoze tobe, chudackovi kurvi zdravi...
mozna nemam takovy znalosti mediciny jak ty (sice hovno znalosti ze ?) ale dokazu si spocitat jedna a jedna.. a pravdepodobnost ze TY chcipnes na rakovinu nasledkem pasivniho koureni nebo ti to zkrati zivot je BOHUZEL daleko mensi nez ta ze te srazi auto ....
uzaviram to ja.. protze ses evidentne d**l (to je diagnoza) a hadat se nebudu ja ... ¨CYA mozku nevyhulenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: po únor 07, 2005 9:00 pm Předmět: |
|
|
Miluju tyhle horke debaty mezi kuraky a nekuraky  Je uplne super jak se z dospelych lidi najednou stanou hloupe deti a naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majkee
|
Zaslal: po únor 07, 2005 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: |
podej mi jedinej verohodnej dukaz o onemocneni rakovinou nebo o jinym respiracnim onemocneni v souvislosti s pasivnim kourenim.. (predpokladam ze kdyz neni nekurak debil tak "nekouri" pasivne 20 denne ze ?) ukaz mi jedinej dukaz jak z toho prokazatelne nekdo dostal rakovinu !!
mozna to nevis ale k tomu abys na ferovku a na 80% dostal na rakovinu plic musis vyhulit minimalne 150 000 cigaret (zdrojem jsou lekarsky studie).. hm to je 20 let koureni krabicky denne...
denne dejchas smog a popilek pokud nezijes ¨v prdeli sveta kde nejezdi auta ani autobusy atd.ktery je daleko skodlivejsi nez pasivni koureni obsahuje toxiny ve vetsich koncentracich.. ok JDI SI stezovat vlade CR a svazu dopravcu atd...ze chces aby zakazali veskerou neekologickou doopravu protoze tobe, chudackovi kurvi zdravi...
mozna nemam takovy znalosti mediciny jak ty (sice hovno znalosti ze ?) ale dokazu si spocitat jedna a jedna.. a pravdepodobnost ze TY chcipnes na rakovinu nasledkem pasivniho koureni nebo ti to zkrati zivot je BOHUZEL daleko mensi nez ta ze te srazi auto ....
uzaviram to ja.. protze ses evidentne d**l (to je diagnoza) a hadat se nebudu ja ... ¨CYA mozku nevyhulenej |
Jasně, že všude je spousta smogu atd., ale to je daň tomu, že nežijeme v jeskyních a nevím, proč by se to tady mělo zasírat ještě kouřem, který nutný není. Podle některých lékařů a odborníků je pasivní kouření ještě horší než aktivní. A i kdyby ne, tak to každopádně hodně otravuje. Mimochodem, k tomu, abys dostal rakovinu stačí pouhá změna jednoho chromozomu, což právě nikotin spolehlivě zvládne. Toť vše!
|
|
| nahoru |
|
 |
JohnBlbec

|
Zaslal: po únor 07, 2005 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: |
uzaviram to ja.. protze ses evidentne d**l (to je diagnoza) a hadat se nebudu ja ... ¨CYA mozku nevyhulenej |
mel jsem kamoce, delal cisnika. nekurak. ti chodi (resp. chodili)
1-2x rocne povinne na vysetreni. na plicnim mu rekli, ze kouri
20+ denne... zacni se ohanet tim, ze na to neni seriozni vedecka
studie.... boze muj, lidska hloupost saha az do nebe!
pokud sledujes deni okolo rakoviny, tak tu ma clovek v genech.
bud k ni ma sklony nebo ne a je uplne jedno, kolik cigar nebo ceho
musis vykourit. kazdy je individualita a k nastartovani rakovino-
tvorneho bujeni staci nekdy malo...
nepotrebuju si stezovat vlade, ale holt kdyz je kurak slusny clovek,
bere ohled, kdyz je hulvat, budu k nemu velmi netoleratni
a nebudu si brat servitky! _________________ lidi o mne rikaji, ze jsem flegmatik, ale mne je to jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: út únor 08, 2005 9:15 am Předmět: |
|
|
..a zivot jde dal..
Uz vime,ze pritel pouziva odstavce a bije kuraky... (no smile) _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: út únor 08, 2005 9:23 am Předmět: |
|
|
| JohnBlbec napsal: | bylo by fajn, kdyby platil zakaz koureni na verejnych prostranstvich.
doma at si kuraci huli jak chteji ;o) |
Ty jsi ten pritel,co bije u stolu kourici lidi?Tak to myslim Petra myslela,ne? _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út únor 08, 2005 9:31 am Předmět: |
|
|
| JohnBlbec napsal: | | Marcela napsal: |
Spis by mely vznikat nekuracke restaurace nebo alespon by v kazde restauraci meli mit nekuracke salonky. To je realnejsi nez verit ze projde zakon uplneho zakazu koureni v restauracich, to je proste nesmysl a nic neresi. Ja se jeste nesetkala ze by na stolech po dobu obedu byly popelniky, v zadne restauraci. Kdyz se jdu pobavit do restaurace vecer, mam moznost jit do nekuracke, popripade tam kde je take nekuracky salonek nebo do klasicke restaurace. Taky tam me ale nikdo u vecere nefouka dym pod nos, asi mam stesti na tolerantni navstevniky. Dale zalezi na domluve, kdyz jdu nekam, kde vim ze se kouri, tak to proste toleruju zase ja, pocitam s tim ze budu od koure, co uz. Jak rikam, mam na vyber, necitim se tim nijak omezovana.
Na zastavkach MHD, pokud mohu soudit, jsou ve vetsine kuraci disciplinovani, tady si zapali jen opravdu blb. A pokud jsou na zastavce deti, je to dotycnemu opravdu na par pres kebuli.
TAKZE nadavat si tady do debilu opravdu nic neresi. Svoboda kuraka opravdu konci u meho nosu, zalezi na me jak dokazu volit mezi moznostmi ktere mam. A je jich dost. | na ktere planete zijes? hned se prestehuju ;o) |
Taky mám pocit, že Marcela žije na nějaké jiné planetě. Do kolikahvězdičkových restaurací chodíš? Já chodím většinou do pizzerií a ještě jsem nezažil jedinou nekuřáckou. Pravda, v některých restauracích mají nekuřácké a kuřácké části, ale jaký to má smysl, když nejsou oddělené dveřmi? Samozřejmě je lepší, že ti nikdo nekouří přímo pod nos, ale ten kouř je stejně všude. A takto by dopadl i zákon, ve kterém by byla pouze povinost zavést nekuřáckou část. V Irsku je to vlastně i zákon na ochranu zaměstnanců, proto není možnost zavedení nějakých kuřáckých oddělení, protože zaměstnavatel nesmí nikoho zaměstnat v prostředí, kde se kouří, ani kdyby s tím ten zaměstnanec souhlasil a byl sám kuřák, dokonce ani uklízečku, která by tam po zavírací době uklízela. Uplnej zákaz je jediná možnost jak zabránit nějakým spekulacím a polovičatým řešením, popř. obcházení zákona. Šlo to jinde, šlo by to i u nás. Nic ve zlém Marcelo, ale kdyby všichni lidi uvažovali jako ty způsobem, tak to prostě je, s tím se nedá nic dělat, tak kupříkladu ty jako žena dnes ještě nemáš volební právo, ale tobě by to asi ani nevadilo. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|