|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radom

|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 5:53 pm Předmět: |
|
|
28. 12. 2015 VRŠEK
rotoped 15 min, dynamický strečink, zahřátí kloubů, od ledna - jak dojedu do Čech, tak začnu opět CKD a všechny doplňky
Shyby
12já
10xjá
8xjá
6xjá
6xjá a za 15 sekund 4xjá
Tlaky na šikmé
6x30kg
5x35kg
5x37,5kg
5x37,5kg
5x37,5kg a za 15 sekund 5x37,5kg
Zadky ramen na kladce (po jedné ruce)
12x12,5 kg
7x20kg
7x22,5kg
7x22,5kg
7x25kg a za 15 sekund 5x25kg
Bench podhmatem (doplněk)
12x40kg
8x60kg
6x70kg
5x75kg
8x75kg
14x75kg
Dotahy (bez trhaček a opasku, nejeli jsme na krev, pohodička jazz)
5x80kg
5x120kg
5x140kg
10x140kg
7x140kg a za 15 sekund 6x120kg už se mi mírně motalo v hlavě, nedostatek cukru
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Radom

|
Zaslal: ne leden 24, 2016 1:52 am Předmět: |
|
|
Zdravím všechny. Dnes 24. 1. 2016 začínám předsoutěžní dietu, konečně po třech letech mi to vyšlo. Nejsem sice absolutně spokojený s jakou formou jdu. Jít rok zpět do soutěžní přípravy, bylo by to lepší, ale v životě není nic jednoduché a tak je to challenge, proto taky začínám dřív, jelikož v deficitu sacharidovém nabírám nejvíc svalové hmoty.
Od nového roku jsem jel prakticky CKD, abych si zlepšil inzulinovou citlivost a připravoval jsem se na tenhle start. Tady jsou fotky aktuální formy a jídelníček - je to takový nástřel narychlo, cca 3300 kcal. Zelenina se bude samozřejmě měnit - kladu důraz na zelenou a červenou především, ovoce banán a jablko základ, ale taky nepojedu podle stereotypu. Tunáka mám v konvzerve ve vlastní štávě bo jsem lenivý si ji dělat, ale určitě si koupím sem tam lososa z atlantiku. Aktuální váha 107 kg. Je spousta práce přede mnou. Aktuálně jedu trénink Freimena a pojedu ho pravděpodobně, minimálně do poloviny února. Jestliže mě to bude bavit a nebudu stagnovat protáhnu to do konce února a pak začnu split 2+1 a začnu psát tréninky.
Snídaně
4g arginin, 2 ornitin, 1,5 tyrosin, 6 vajec, 50g sýra, rajče, ředkvičky, VIT C, D, zinek chelat, zelený čaj sypaný
Svačina
2 banány, jablko, 3 kostičky čokolády s vysokým obsahem kakaa
Svačina 2
250g brambor a racia
Svačina 3
500g brambor, 175g masa na oleji olivovém, rajčata, ředkvičky, brokolice, okurka
Před tréninkem
4g argininu, 2g ornitinu, 1,5g tyrosinu, kokosový olej
Po tréninku
Protein, Magnesium citrát 400mg
Večeře
500g brambor, 175g masa na oleji olivovém, okurka, brokolice, rajčata (zelenina)
Před spaním
Tuňák 200g, burákové máslo 50g, magnesium 400mg, mátový čaj
Shrnutí :
Bílkoviny : 170-200g plnohodnotných
Sacharidy : 350-370g z toho 280 komplexních
Tuky : 80g
Vit C : 1000 mg
Vit D : 2000-4000IU
Zinek chelat : 50mg
Magnesium citrát : tréninkový (800mg), netréninkový (400mg)
NO : 15g tréninkový, 7,5 netréninkový
Tribulus testeris : 4000-5000mg
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: út únor 09, 2016 9:21 pm Předmět: |
|
|
Zdravím lidi, příprava pokračovala až doteď. I mě zchvátila ta epidemie, které se šíří všudypřítomným vzduchem, útočila na mě ze všech stran a i terminátor podlehl po 6 letech  . Týden off bez tréninku, stravu držím, ale zvyšil jsem sacharidy na 400, zvýšil příjem vody, vitamínů a potím co to jde. Měl jsem chuť se na to vysrat, jelikož už tak jsem neměl skoro žádnou objemovou část, ale ještě mi chybí i ve shazovacím čas, ale nakonec jedu dál a dotáhnu to.
Jakmile se uzdravím, resp. víkend, ale cvičit pudu až příští týden, zvýším tréninky na 5x týdně a důkladně se zaměřím na slabiny - nohy - vastus lateralis, hrudník, trapéz, kotva u tricepsu, spodek zad. Rozjedu to pořádně, váhu mám 107 a tuk šel dolů nějaký, six pack lehce leze, hamy zezadu trošku také.
Sacharidy si myslím, že ani nebudu muset snižovat, protože toho tuku už tolik není a furt to jde krásně, bez kardio a tréninky dosud jen 4x týdně, a to žádné vypalovačky, takže jestli pudu ke konci tak na 200, možná i to bude moc.
Přesně za tři týdny pošlu aktuální formu, která by už měla být na úrovni 2013 dva týdny před závody, takže 11 weeks out and keep going!
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: út květen 10, 2016 1:56 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, tak mám po závodech, skončil jsem čtvrtý a ještě musím vychytat závěr kvůli mé kategorii, kdy závodím až odpoledne a v podvečer, každopádně cílem bylo finále, nabrání motivace a anabolismu do objemu, abych se konečně posunul na jinou úroveň. Jsem celkem spokojený a příštík rok testnu pravděpodobně i muže  . Soutěžní váha byla nějakých 92,5, ale podle mě mi kilo odteklo ještě v průběhu. Shodil jsem cca 14 kg včetně vody, žíly na nohách jsem měl, na závodech jsem nebyl vůbec nacukrovaný, tudíž prázdný a skoro vůbec jsem nebyl napumpovaný. Šíleně se to i táhlo, finále začlo snad až v 6 hodin večer  . Příští pondělí rozjíždím objem - silovku, potřebuji využít anabolismus a stejně nevím co za trénink a split se mi nechce. Dokoupím vitamín B, C, D, E, magnesko, zinek, pangamin, omega 3 a rozjedu to
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá září 11, 2020 7:00 am Předmět: |
|
|
Ahoj všem,
při delší odmlce přidávám opět příspěvek. Stále žiju v Čechách, nicméně s přítelkyní jsme se rozešli a z Loun jsem se odstěhoval do Kladna a pracuji v Amazonu jako personalista už pár let.
V roce 2016 jsem se připravil na závody po zranění kolene, kde jsem měl nějaký výpadek z tréninků a krátký čas na přípravu, nicméně pro mě to byl úspěch, že jsem se dokázal vůbec připravit.
V roce 2017 jsem se připravil znova a povedla se mi asi má nejlepší forma před závody (samozřejmě naturálně), nicméně na Mistrovství Moravy junirů jsem byl tak namotivovaný, že jsem 2 hodiny před semifinále dal horkou vanu, a to mi celé pokazilo formu, ihned jsem se zatáhl vodou a celý změkl a byl jak brambora a skončil na děleném osmém místě. Zasílám fotku 2 dny před závody na konci tohoto článku.
V roce 2018 jsem se připravoval též a dojížděl za Lukášem Topinkou , ale přípravu jsem musel zrušit kvůli organizačním změnám v práci a zařizováním věcí v os. životě. Pak mě nějak opustila motivace, že nemá cenu chodit na závody, když brát AS nikdy nebudu.
Ale v roce 2019 se hodně změnilo a 2020 jsem dostal motivaci díky Lukášovi Roubíkovi a Alešovi Lamkovi, takže se zkusím připravit příští rok na Evropu (vždy to byl můj sen), ještě nevím kategorii, kdyby korona překazila plány, tak udělám formu pro sebe a sem postnu.
Aktuálně mám relativně dobrou formu, 104 kg při výšce 188 cm a 7 % tuku, tudíž nejlepší výchozí forma nabrat nějaký svalík v dobré kvalitě a potom šup do kratší dietky.
BTW: Nějak jsem přilnul k Ukrajině a učím se ukrajinský jazyk :D
Díky moc a mějte se hezky, sem tam hodím nějaký post.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|