Učení cizím řečem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Učení cizím řečem  Úvodní stránka -> Ostatní -> Učení cizím řečem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Proč koupit motorku, když jezdíš jen v létě, furt jednou nohou na krchově, zmokneš na ní, nic v ní neuvezeš, není lepší auto?
Proč si koupit boty za 3000 Kč, když stejnou službu udělají boty za 1000 Kč?

Jak jsem psal výše, italština se mi roky líbí, s italama jsem vždy rychle navázal dobrý vztah, líbí se mi jejich mentalita...a teprve nyní mám čas a prostředky se na věci s tím spojené zaměřit

Je pravda, že italština je prostě hezkej jazyk, krásně se to poslouchá oproti třeba germánským jazykům
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak psal Červenák v jedné své knize:

Byla to taková díra, že ani lišky tam nedávaly dobrou noc, protože se bály, co se jim na oplátku ozve z lesa
mikex2

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Bombay napsal:

Proč koupit motorku, když jezdíš jen v létě, furt jednou nohou na krchově, zmokneš na ní, nic v ní neuvezeš, není lepší auto?
Proč si koupit boty za 3000 Kč, když stejnou službu udělají boty za 1000 Kč?

Jak jsem psal výše, italština se mi roky líbí, s italama jsem vždy rychle navázal dobrý vztah, líbí se mi jejich mentalita...a teprve nyní mám čas a prostředky se na věci s tím spojené zaměřit

Je pravda, že italština je prostě hezkej jazyk, krásně se to poslouchá oproti třeba germánským jazykům

Proč, mně se dnešní němčina poslouchá taky dobře.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Nevim, podle mě se učit nějakej minoritní jazyk, který se používá v 1 zemi, kam jedou jednou za rok mi přijde dost slabá motivace. Možná tak naučit se pár frází, jak si objednat jídlo v restauraci a na prolomení ledů...

Mozno v pripade Bombaya to tak mozno zhrnut, ale taliancinu by som az tak nedegradoval. Vyuzitelna je ako v medzin. firmach (banky s matkou v Taliansku - napr. UniCredit) aj medzin. organizaciach (OBSE). Mimo Talianska sa nou hovori aj v niekt. svajc. kantonoch, sev. Afrike, San Marine, trocha v CHorvatsku ci Albansku....no a ak Bomay na tu tantru nakoniec nesiel, este stale moze s taliancinou skusit karieru vo VATIKANE

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Učení cizím řečem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: