|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Air_force_one

|
Zaslal: út únor 16, 2016 9:54 am Předmět: Zhodnocení silového tréninku |
|
|
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda-li tento typ silového tréninku má hlavu a patu.
A
dřep 7x6 (65%)
Shyby 5x6
Uzký benč 4x6 (65%)
Bicák s EZ 4x6 (60%)
Doplňky: břicho 3x15
B
Mrtvý tah 7x6 (65%)
Legpress 6x5 (65%)
Kliky na bradlech 5x6
Military Press 4x6 (60%)
Doplňky: lýtka 3x15
C
Benč 7x6 (65%)
Přítahy v předklonu VČ 5x6 (65%)
Výpady s JČ 5x6 na každou bohu
Francouzský tlak s EZ 3x10
Doplňky: Zadní ramena (opažování v předklonu) 3x15
Mám to na 5 týdnů. Dlouho jsem jel split a chtěl bych změnu. Každý týden je cíl přihodit 2,5-5kg.Doplnky dle pocitu.
Maximálky (orientační, nejakou dobu jsem je nezkoušel)
Benč - 110 kg
Dřep - 140 kg
Mrtvý tah - 170 kg
Díky za každý komentář.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: út únor 16, 2016 10:08 am Předmět: |
|
|
Jo, má. Ubral bych série na mrtvý tah, zvlášť, jestli cvičíš klasiku, kvůli regeneraci. Osobně radši dřepuju v každém tréninku, ale nohy ti narostou i z legpressu. Pět týdnů je ale hrozně krátká doba, rozvrhni si to aspoň na dvanáct, ať to má smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út únor 16, 2016 10:20 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Jo, má. Ubral bych série na mrtvý tah, zvlášť, jestli cvičíš klasiku, kvůli regeneraci. Osobně radši dřepuju v každém tréninku, ale nohy ti narostou i z legpressu. Pět týdnů je ale hrozně krátká doba, rozvrhni si to aspoň na dvanáct, ať to má smysl. |
Perfektní. Já právě rád dřepuji jen 1x týdně, vyhouje mi, že se to střídá. Jinak ty série na mrtvolu kdyžtak uberu. Na 12 týdnů - to by bylo super, ale absolutně nevím jak si to rozvrhnout, abych ty počáteční tréninky nebyly moc snadné. Myslíš, že by jsi mi mohl pomoct s rozepsáním na 12 týdnů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 16, 2016 10:47 am Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Magumi napsal: | | Jo, má. Ubral bych série na mrtvý tah, zvlášť, jestli cvičíš klasiku, kvůli regeneraci. Osobně radši dřepuju v každém tréninku, ale nohy ti narostou i z legpressu. Pět týdnů je ale hrozně krátká doba, rozvrhni si to aspoň na dvanáct, ať to má smysl. |
Perfektní. Já právě rád dřepuji jen 1x týdně, vyhouje mi, že se to střídá. Jinak ty série na mrtvolu kdyžtak uberu. Na 12 týdnů - to by bylo super, ale absolutně nevím jak si to rozvrhnout, abych ty počáteční tréninky nebyly moc snadné. Myslíš, že by jsi mi mohl pomoct s rozepsáním na 12 týdnů? |
Je hrozně moc způsobů, jak to naprogramovat, hodně záleží na tobě, jak regeneruješ, co od toho očekáváš, jakou máš techniku. Mmch, teď koukám, že máš v druhém tréninku kliky na bradlech a pak military - prohodil bych to a kliky dal jen na doražení tricepsů, jinak na tom military nic nezvedneš. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 16, 2016 11:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|