HIIT trenink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - HIIT trenink  Úvodní stránka -> Trénink -> HIIT trenink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
duricpowA

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2016 9:24 pm    Předmět: HIIT trenink Odpovědět s citátem

caute

chci zapojit hiit trenink ale mam par otazek k vam kdo s nim mate uz zkusenosti..muzu ho zapojit po treninku? jestli ze jedu objemovy trenink ve splitu 2+1 ..hodne lidi mi psalo ze to zarazuje v den volna alekdyz mam den volna tak chci mit den volna..otazka k vam zni jestli neni naskodu po odcvicene partii odjet hiit...popripade kolikrat tydne ho jet 1x-2x? predem moc dekuji za odpovedi ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bicakos

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 1:59 pm    Předmět: Re: HIIT trenink Odpovědět s citátem

duricpowA napsal:
caute

chci zapojit hiit trenink ale mam par otazek k vam kdo s nim mate uz zkusenosti..muzu ho zapojit po treninku? jestli ze jedu objemovy trenink ve splitu 2+1 ..hodne lidi mi psalo ze to zarazuje v den volna alekdyz mam den volna tak chci mit den volna..otazka k vam zni jestli neni naskodu po odcvicene partii odjet hiit...popripade kolikrat tydne ho jet 1x-2x? predem moc dekuji za odpovedi ;)

Moje doporužení zní: dej ho po tréninku, ale zkus to odcvičit do 60ti minut, pak ještě 10 - 15 min. HIITka
Souča

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stačí si vyzkoušet pořádnej HIIT ve volný den a uvidíš sám, že to dá ranec zabrat a už to nebude odpočinkový den, takže asi lepší po trenálu... a ve volný dny možná normální kardio nebo procházka nebo cokoliv pohodovýho (když už chceš nutně něco dělat)

Rychle na stránku:

Přejdi na: