Vlku jinak to nejde ,musím se udržovat abych se nerozpadl ,ale je to nějaký čím dál víc těžší ta činka.
sílu máš pořád parádní, líbí se mi, že to střídáš - často up-to-max, ale občas to pěkně osolíš a dáš pár těžkých hi-reps sérií jako teď :D jsem zvědavý, jestli budeme mít s Magumim taky takovou páru, až se přesuneme do M2... Magumi tedy za dýl... nebo se rozpadneme ;)
taháme teď sumo a ty šestky se 170 jenom tiše závidím... ani nevím, jestli jsi někdy zapisoval sumo, ale já si na to ani po skoro dvou měsících nezvyk. dám tomu šanci do konce cyklu a pak uvidím.
pěkný benč... tomu tedy říkám wide-grip, takový trhový úchop :) ale síla parádní, jenom tomu zadku se tam občas nechce držet ;) a na pozadí si koukám často pouštíš ty "elektrikáře", kteří snad v květnu dorazí do Prahy :)
pěkný benč... tomu tedy říkám wide-grip, takový trhový úchop :) ale síla parádní, jenom tomu zadku se tam občas nechce držet ;) a na pozadí si koukám často pouštíš ty "elektrikáře", kteří snad v květnu dorazí do Prahy :)
Na Prahu jsem už nesehnal lístky, ale alespoň malá náplast v podobě Udo za 14 dní ve Zlíně v Rock kafé
benchpress na rovné lavici
10x60kg
8x80kg
3 série 8x100kg
úzký bechpress na rovné lavici
10x80kg
3 série 8x90kg
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru