|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá únor 26, 2016 12:39 pm Předmět: |
|
|
konecne mi prisli nove boty, ktore mi pridaju +10 k sile, +5 k stabilite a +150 k stylu
_________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 26, 2016 12:42 pm Předmět: |
|
|
Jestli nemáš vousy, tak styl jen +120 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá únor 26, 2016 1:07 pm Předmět: |
|
|
mam, dokonca aj bradu! ale nie som ziadny ustinov, to je pravda _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne únor 28, 2016 11:06 am Předmět: |
|
|
Dnes po krátké pauze zase do fitka. Už se moc těším - jen seženu tričko superman, podkolenky a kšiltovku, abych zapadl mezi ty gáje a hurá na peckdeck:o)))
Co mi ale udělalo radost je to, že se konečně umoudřilo rameno a snad vše bude OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 11:23 am Předmět: |
|
|
Nezavid
Taky bych nosil tricko se Spermanem, kdybych nejake mel
ale moc teple si vazne nepripadam _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 2:25 pm Předmět: |
|
|
Vím, že to sem nepatří, ale byl jsem tu tolik let, že tu pár přátel beru za rodinu, tak to sem dám. Včera se mi povedl zatím největší úspěch sportovní kariery vůbec. Po tom co jsem vloni po získání druhého titulu mistra čr v silovém trojboji pověsil činky na hřebík a shodil už 30 kg, jsem ještě vloni stihl vyhrát dvě soutěže na motorce po 10 leté pauze. Včera jsem podepsal smlouvu s Promoto Husqvarna teamem a mám plnou podporu, co se týká motorky, servisu atd. Je to to, po čem jsem celý život snil. Žiju si svůj sen! Mějte se tu pěkně přátelé, ať Vám to zvedá!
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne únor 28, 2016 3:24 pm Předmět: |
|
|
Tom je frajer! Dukaz toho, ze nema vyznam se omezovat jen činkama a žít svůj život v zajetí jídelničků...pro vetsinu z nas. Paráda!
Naposledy upravil Deadlift dne ne únor 28, 2016 4:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Vím, že to sem nepatří, ale byl jsem tu tolik let, že tu pár přátel beru za rodinu, tak to sem dám. Včera se mi povedl zatím největší úspěch sportovní kariery vůbec. Po tom co jsem vloni po získání druhého titulu mistra čr v silovém trojboji pověsil činky na hřebík a shodil už 30 kg, jsem ještě vloni stihl vyhrát dvě soutěže na motorce po 10 leté pauze. Včera jsem podepsal smlouvu s Promoto Husqvarna teamem a mám plnou podporu, co se týká motorky, servisu atd. Je to to, po čem jsem celý život snil. Žiju si svůj sen! Mějte se tu pěkně přátelé, ať Vám to zvedá!
|
Tak ta je, rekreačně bych si dal líbit. Můj kdysi dávný sen kroska . _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne únor 28, 2016 5:48 pm Předmět: |
|
|
komu teď vlastně patří Huska? KTM?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne únor 28, 2016 6:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne únor 28, 2016 7:29 pm Předmět: |
|
|
Potěšily mě dnešní benche. Po dlooouhe době to za neco stalo a byl sem spokojen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 7:36 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Potěšily mě dnešní benche. Po dlooouhe době to za neco stalo a byl sem spokojen. |
Nechces si zase obnovit log? Sice bych se na nej netesil tak jak na Zlatky reporty, ale celkem by me to tve cviceni i zajimalo :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Jo - je to pod KTM. |
Presne. Klasickej koncern. Stary modely Hqv se uplne zrusily, tovarna v italii se zavrela a vsechno pada z jedny linky v rakousku. Motor a ram je beze zmen, rozdily jsou v perovani, podsedlovce, designu a v celkovym nastaveni.
Deadlifte dekuju. ;-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|