|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 27, 2016 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 01, 2016 10:51 am Předmět: |
|
|
Podmíněné tresty dostali první obžalovaní, kteří stanuli před německým soudem kvůli silvestrovským útokům v Kolíně nad Rýnem. Žadatelé o azyl ze severní Afriky nečelili obžalobě ze sexuálního násilí, ale z krádeží, informoval list Kölner Stadt-Anzeiger. Incidenty, při nichž srocení muži obkličovali ženy, sexuálně je napadali a okrádali, vyvolaly pobouření v Německu i v zahraničí. Němci však vedle toho chtějí také bránit dalším útokům na běžence. A řeší proto i incident, při kterém se lidé radovali, když hořel hotel pro uprchlíky.
reklama
Ve dvou středečních procesech před soudem stanuli tři muži. Třiadvacetiletý Maročan dostal za krádež mobilního telefonu šestiměsíční podmínku a za držení drog, které u něj policisté nalezli, pokutu 100 eur (zhruba 2700 Kč).
Dvaadvacetiletý Tunisan si za krádež kamery od soudu odnesl tříměsíční podmíněný trest. Vinný je i jeho osmnáctiletý komplic z Maroka, soud ho ale s ohledem na jeho věk posuzoval jako mladistvého. Oba budou muset odpracovat 60 hodin veřejně prospěšných prací. Dalším průběhem azylového řízení tří odsouzených se soud dnes nezabýval.
Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-uprchlicka-krize/376209/prvni-trest-pro-migranty-za-silvestrovske-utoky-v-koline-podminka-za-kradeze.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út březen 01, 2016 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Dvaadvacetiletý Tunisan si za krádež kamery od soudu odnesl tříměsíční podmíněný trest. |
Lol, jsem to nejdřív pochopil tak, že tu kameru kradl někde z budovy soudu...asi bych si měl zajít na oběd, už mi to nemyslí. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út březen 22, 2016 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 22, 2016 9:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út březen 22, 2016 9:24 am Předmět: |
|
|
Nedělej si z toho hlavu Makuško. Ty můžeš klidně někoho zažalovat za to, že ti kouká od krku dolů. Jestli z toho něco bude, to už je věc druhá:)
Žalovat můžeš koho chceš a za co chceš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út březen 22, 2016 9:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 22, 2016 9:36 am Předmět: |
|
|
Hulkie opět jsi se trochu opozdil....viz Bombay a má citace Bombaye.
Jinak mě přijde naprosto absurdní mít možnost žalovat kohokoliv za cokoliv....obzvlášť v případě teroristů. Ti by neměli mít nárok ani na obhájce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út březen 22, 2016 9:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 22, 2016 9:51 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Vzhledem k utokum by me zajimalo, jakou pozici bude mit Abdeslam pri schvaleni zadosti o vydani do Francie, proti ktere se jeho obhajce odvolal. Ted pro nej bude francie nakonec vyhodnejsi. |
To mě taky zajímá...nakonec možná ta Francie bude výhodnější....i když....jak ve Francii, tak v Belgii je nejvyšším možným trestem doživotí, takže podle mě nemá co ztratit. Bude hnít ve standartu evropského vězení do smrti, která je mu dle Alláha stejně ukradená, protože po smrti na něj čekají v nebi ty panny a EU se bude snažit jeho vězněním o jeho nápravu. Kdyby šel sedět do basy v Afghánu nebo v takových zemích, tak tam bych mu to doživotí i přála.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 22, 2016 10:07 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: |
Hulkie opět jsi se trochu opozdil....viz Bombay a má citace Bombaye.
Jinak mě přijde naprosto absurdní mít možnost žalovat kohokoliv za cokoliv....obzvlášť v případě teroristů. Ti by neměli mít nárok ani na obhájce. |
Takže budeme přikazovat, kdo má právo koho žalovat? Hm, zajímavé
Terroristé, dokud nejsou odsouzeni, tak jsou pro právo nevinní. Jen tu odsuzuješ předem, bez soudu. Já bych byl pro to, aby po odsouzení byli zašiti do prasečí kůže a pohřbeni do prasečích hoven, ale soud musí být spravedlivý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út březen 22, 2016 10:09 am Předmět: |
|
|
Ono to rozebírají už všude možně a celkem se kloní k následujícímu. V mediích se objevilo, že hodlá spolupracovat s vyšetřovateli a proto se aktivity spících buněk urychlily a věci se daly do pohybu dříve, než měly. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út březen 22, 2016 10:13 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Takže budeme přikazovat, kdo má právo koho žalovat? Hm, zajímavé
Terroristé, dokud nejsou odsouzeni, tak jsou pro právo nevinní. Jen tu odsuzuješ předem, bez soudu. Já bych byl pro to, aby po odsouzení byli zašiti do prasečí kůže a pohřbeni do prasečích hoven, ale soud musí být spravedlivý. |
Yop. To je jak včera s tím, že Kotlebuv spolustraník přišel do parlamentu se zbraní.
Obrovská aféra, všichni pohoršeni.
Ale přitom to je obyčejný občan, s legálně drženou zbraní, sám ji oznámil, ukázal a odevzdal ochrance.
Reakce jsou ale hysterické, takoví lidé by prej zbran mít neměli, blablabla. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 22, 2016 10:19 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Takže budeme přikazovat, kdo má právo koho žalovat? Hm, zajímavé
Terroristé, dokud nejsou odsouzeni, tak jsou pro právo nevinní. Jen tu odsuzuješ předem, bez soudu. Já bych byl pro to, aby po odsouzení byli zašiti do prasečí kůže a pohřbeni do prasečích hoven, ale soud musí být spravedlivý. |
V případě teroristů??? Ano. Mě osobně přijde absurdní, že terorista, který je všechno jen ne nevinný, vůbec může zažalovat stát, ve kterém se podílel na zabití více než 100 lidí a zranění více než 400 nevinných lidí, za to, že ten stát odhalením jeho plánů narušil jeho soukromí. Pro mě ryzí Kocourkov aneb jak říká Miroslav Donutil...všeho moc škodí - i demokracie a demokratického práva.
Ctí snad teroristé presumpci neviny??? Nectí. Tak proč by oni měli být pro právo nevinnní až do odsouzení??? Nevidím jediný důvod - ten nápad s tou prasečí kůží se mi líbí...akorát já bych na jejich odsouzení nečekala. Dala bych jim stejně spravedlivý proces jako oni přistupovali k těm nevinným obětem, ale pro ty zmetky je i smrt vysvobození. Možná jsem hysterka, ale pro mě ti zmetci nejsou ani lidi....natož abych jim potom, co provedli, přiznala nějaký práva.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|