Přetížená CNS

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Přetížená CNS  Úvodní stránka -> Trénink -> Přetížená CNS
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2016 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shalke napsal:

Energii beru hlavně z tuků. Mám to tak vyzkoušené a matabolismus mám přenastavený podle whole 30 kdy jsou výchozí palivo tuky (: Držet sachry dole a nabírat není v rámci tohoto přístupu ani trochu protimluv.

Strava je dost individuální, ale tento styl jede už hodně sportovců, mám ho vyzkoušený a věřím v něj.

To je do nebe volajici pitomost cvicit silovy program a drzet W30...

Sam W30 pravidelne drzivam a cvicim v APK pouze silove, tim spis vim, ze v kombinaci se silovym programem je W30/ckd/lowcarb kravovina neskutecna. Nejen, ze ti na zacatku brutalne spadne sila, coz je neco co u siloveho programu proste nechces, ale i celkova regenerace je x nasobne horsi.

Posledni W30 jsem drzel pred necelym mesicem, plus jsem do toho najel na SL5x5 program s tim, ze v polovine programu jsem akorat W30 koncil a jasne bylo videt, jak skvele reaguje telo na sacharidy (a kreatin) a nemuselo toho byt ani moc (max 150g tzn 80g ryze k obedu a 60g v ptn, zbytek zelenina jako pri W30).

W30 si umim predstavit na prvni 4 tydny programu (8-12wk), ktery zacina prvni 4 tydny hodne zlehka, tam je ti sila k nicemu a naopak, kdyz ti to po trech 4 tydnech ztezkne, telo zabere diky sacharidum neskutecne a silove zlepseni je lepsi, nez nazacatku..takove to klasicke krok zpet a pak tri dopredu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2016 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Hulkie napsal:
whole 30 je jen maso a zelenina, takže sacharidy reálně prakticky nula:)

Pouzivaji tam brambory, bataty, ovoce, takze se da dostat na relativne slusne hodnoty sacharidu.

W30 ma doporuceny pomer prijmu (t/b/s) na 60:30:10, takze tvych relativne slusnych 30-70g neni pro tenhle druh cviceni uplne fajn...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Přetížená CNS Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: