Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2016 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
jenom zapisuj... zajímá to více lidí a nebudeš to pak muset lovit z paměti ;)

že sis ten opasek vůbec na tu poslední "kardio" dřepovou sérii bral :D záda jsi asi nepošetřil a stejně všichni víme, že tohle dáváš i bez pásku :)

Ten opasok je krásne bordový a pristane mi k posilkovému outfitu, ktorým pútam pozornosť mladých dám (čítaj ruší ich obrys penisu v elasťákoch)

Nie nie, skôr istota, fakt som sa necítil po tých žalúdočných trabloch na nejaké exhibície Ale prekvapivo sila mi ostala, čo nebývalo, ja strácam silu hodne rýchlo vďaka mojej ektomorfnej výbave.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: ne únor 21, 2016 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tento smutný smutný deň, kedy nás (zase raz, ako už toľkokrát predtým, než sa zase vrátil s ešte brutálnejšími objavmi a nápadmi) opustil náš drahý, milovaný, originálny, svojský Rando

som si dal

Ťažké nohy / Ľahký hrudník / Ľahké ramená a Lýtka

Drepy:
2x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x3x160kg
1x1x170kg belt ON
1x1x180kg
1x1x190kg trošku dopomoc, asi aj zbytočná, ale ktovie
1x3x170kg
1x3x160kg
1x3x140kg už samozrejme belt OFF

Čelné drepy:
2x2x140kg už samozrejme belt ON
1x1x145kg
1x1x150kg
1x1x155kg PR! malá náplasť za tú 190ku
1x2x140kg
1x10x70kg belt OFF

Legpress:
1x6x360kg
4x6x370kg

GHR:
5x6

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
5x3x120kg

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
5x5x60kg

Lýtka:
5x8x50kg každé opakovanie trvalo 12 minút...

Hodnotenie tréningu: Tradičný nedeľný drepkins.
Je to paráda, vyzerá to tak, že Alavis zabral a moje kolená zrazu fungujú hladko ako naolejovaný úhor v sude s vazelínou.
Bohužiaľ som bol nejaký slabý, neviem, čím to bolo, ale 190ka ma sklamala. Zdola som zabral fakt dobre, ale okolo paralelu som stratil drive a kamoš do mňa musel trošku drcnúť, aby som sa zas rozbehol. Škoda, až na tento výpadok to boli skvelé drepy, technické, s parádnou hĺbkou a istotou. Ktovie, čím to bolo Ale to postupné zhadzovanie bolo tiež bezva a pekné trojky popadali.
Na druhú stranu - zlepšil som osobák na čelný drep o 5 kilo, takže až také zlé to so mnou nebude. Na to, že to nezvyknem cvičiť, tak pecka. Už som to síce rval hore zhrbený, ale počíta sa to Ničeho nelituji

Legpress máme taký divný, že viac ako 330 kilo sa naňho nedá dať... vraj Ale všetko sa dá, keď máte pár kotúčov navyše a reťaz a fantáziu Takže zrazu som tlačil 370 kilo a to už bol riadny fofr. Stehná mi to trhalo od kosti a aby toho nebolo málo, zaradil som potom aj glute ham raises a tam mi to zas trhalo hamy Po tomto všetkom som mal nohy slušne na kašu.
Benchpress len ľahko.
Ramená len ľahko, lebo včera som ich nestihol dať, kvôli Deadpoolovi, na ktorého som si skočil tentoraz so Sorayou.
Lýtka spomalená preciťovačka, uvidíme, či to niečomu pomôže, lebo zatiaľ rastú akčne ako vlasy Brucea Willisa...

Legínovej ombré som dnes nastavoval lavičku na hyperextenzie, som zdvorilý pohotový superhero

Jo a došli mi BCAA, môj život stráca zmysel

Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 21, 2016 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Čelné drepy:
1x1x145kg
1x1x150kg
1x2x140kg
1x10x70kg belt OFF

Doufam, ze uz neplanujes ten celni drep nejak moc zlepsovat ?

Jinak pekny no
decarabas

PříspěvekZaslal: po únor 22, 2016 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
Čelné drepy:
1x1x145kg
1x1x150kg
1x2x140kg
1x10x70kg belt OFF

Doufam, ze uz neplanujes ten celni drep nejak moc zlepsovat ?

Jinak pekny no

Tak ako plánoval som... ale ked nechceš, tak nie

decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 23, 2016 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník ťažko / Chrbát ľahko / Biceps triceps ľahko

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x3x120kg
1x2x130kg
1x1x135kg
1x1x130kg
5x3x120kg
5x3x110kg
5x5x100kg

Tlaky v stroji:
5x12x???

Protismerné kladky:
5x10x20kg

Príťahy v predklone s VČ:
5x15x70kg

Biceps - kladka:
5x8x60kg

Close grip bench podhmatom v MP:
5x6x90kg

Hodnotenie tréningu:

Medzinárodný deň benchu. Aspoň môj súkromný
Príliš lenivý, aby som zliezol z lavičky a dal si iný cvik... Takže, ak sa nemýlim, nejakých 21 pracovných sérií. Je pravda, že posledné opakovanie so stovkou zo mňa Soraya musela ťahať deadliftom, moje nafúknuté Pamely, čo som mal na hrudi, proste odmietli čokoľvek robiť a rezignovali, následkom čoho na mne činka romanticky spočinula ako prítulný hladný pytón. A nebyť mojej statočnej ženy, asi by zo mňa rovnako vypučila aj posledný vzdych
Aby toho nebolo málo, dal som si nejaké pumpy v stroji. To už som myslel, že hrudník ujde pred tým terorom do Nemecka, aby tam žil na sociálke, ale udržal som ho v obtiahnutom tričku a ukecal ho ešte na protismerné kladky. Ale bojím sa, že ráno sa zobúdím a kozy budú preč, len tak, bez listu na rozlúčku a potom ich uvidím niekde v dokumente o prisťahovalcoch, ako si žijú svoj pohodlný americký sen bez týrania a bolesti, prosperujúc a svrkávajúc sa.
Chrbát ultimátna megasuperpumpa, držal som to celý čas pod napätím, striktná technika, jeden cvik a chodil som ako keby som si holil pazuchy skleneným črepom namočeným v Alpe.
No a na záver som rozmrdal ruky, ktoré inak zanedbávam. Trošku som improvizoval podhmatovým benchom, ale bralo to tak, že som do tricákov chytal kŕče.

Dnes sa tréning niesol v znamení výzoru. Nie môjho, ja som fešák by default, ale všetkých okolo. Privítal ma Sebedeštruktor, ktorý zapustil bradu. Vyzeral ako kríženec medzi Wolverinom a mláďatkom kukučky. Také to chmýří v náhodných chumáčikoch tu a tam na tvári.
Potom som už vošiel do gymu a zistil som, že Boh existuje, miluje ma a preto vzal všetky modelky Victoria's secret a poslal ich cvičiť k nám Také hromady vyšportovaných ženských v legínach s výstrihmi, že aj Hugh Hefner by zaslzil dojatím (nie z oka...).
Ale potom prišla Soraya a už som si musel všímať len ju, inak by som ešte teraz ležal pod činkou a prosil o život
Noo a na záver sa zjavil chlapec s ananásom miesto hlavy Pozerám, pozerám a hovorím si "To je ale škaredá žen....no do pi*e!" Nešťastník tak 15ročný, 55 kilo a účes, že by si aj Justin Bieber odpľul, platinovo odfarbený. Keď sa zjavil vypukla pobúrená vrava, chaos a zmätok, konzervatívni cvičenci kričali "To nie je možné, čo teraz budeme robiť!", tí spontánnejší volali "Čo ti jebeee" a celkovo hrozná panika. Jeden z borcov nevydržal a nešťastníka sa spýtal "A to ti na to ešte nikto nič nepovedal?" a ďalší pridal "No ty vyzeráš", čím neboráka totálne zrušili, až mi ho bolo ľúto, šiel sa schovať za boxovací mech a tam vzlykal do šlabikára.

Celé zle!

Asi už nikdy nepríde.

Ale tie kočky by mohli.

Dúfam, že to nečíta Soraya

Magumi

PříspěvekZaslal: st únor 24, 2016 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkně ti jdou ty benče. Nemáš to jednoduché s těmi svými dlouhými pažemi, když spouštíš činku, jako by se potápěl batyskaf na dno Mariánského příkopu, takže tohle je paráda.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 25, 2016 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Moc pěkně ti jdou ty benče. Nemáš to jednoduché s těmi svými dlouhými pažemi, když spouštíš činku, jako by se potápěl batyskaf na dno Mariánského příkopu, takže tohle je paráda.

A čo potom pri military! Keď to konečne nejak tými nekonečnými tenkými špajlami nadvihnem nad hlavu a potom spustím dole, činka je celá namrznutá od tej zimy v brutálnej nadmorskej výške a navrchu na nej sedí zmätený šerpa

Chrbát ťažko / Nohy vôbec / Ramená ľahko

Mŕtvola sumec ťažký:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x200kg Belt ON
1x1x210kg
1x1x220kg znova potvrdené maxko, ale motokros celkom znateľný
5x1x200kg
1x3x180kg
1x3x150kg

Doťahy od kolien:
5x3x210kg

Príťahy v predklone:
5x6x90kg pekné technické

Lat pulldown:
5x10x netuším ale pumpa ultimátne temná

Príťahy s oporou hrudníka:
5x8x102kg

Krčenie ramien v predklone:
5x15x20kg v každej ruke

Military press:
1x10x20kg
1x10x40kg
1x5x50kg
1x5x60kg
1x5x70kg
2x1x80kg
1x20x20kg

Hodnotenie tréningu: V práci sexuálne obťažovaný prítulnou nadržanou tetou, ktorá zistila, že mám hrudník. Keby to bola MILFka ako Stifflerova mama, berem. Ale bola to taká domáca gazdinká, sexuálne frustrovaná a zanedbaná. Brrr.
Nerozpisujem, snažím sa vytesniť.

K tréningu: rozhodol som sa dnes totálne vykašľať na nohy, beztak im dávam vkuse zabrať a zdá sa mi, že regenerácia nejak viazne. Zajtra mam floorball a tak im neuškodí dnešná pauza. Hádam bude viac síl na nedeľné ťažké nohy - ak nie, viem, že je to blbá taktika a zas pritvrdím Ale výčitky mám, nie že nie.
O to viac som si mohol dovoliť pri chrbte.
Takže, mŕtvola síce akási ťažká, ale celkom som si ju užil. Na moje pomery dokonca aj relatívne krátke pauzy, v ktorých som akurát na blbé otázky typu:
1, Necháš nám nejaké kotúče?
2, Ešte máš veľa?
3, To ešte vládzeš?

Odpovedal:
1, Nie
2, Hej
3, Hej

A myslel si:
1, Pojeb sa
2, Pojeb sa
3, Pojeb sa

Po 210 kilo to šlo aj technicky super, z 220 som bol malinko nervózny, ale šla hore. Síce slušne rozklepaný, ale bezpečne a uznateľne som ju dotiahol. Potom som pozhadzoval váhy a tak nejak som sa ešte dorazil s light weight baby.
Tréner Rasputin zozadu zazeral.
Potom doťahy. Rozhodol som sa dať to cca od kolien a vyslovene sa zamerať na spevnenie vršku chrbta, kde sa mi zdá, že mám rezervy. Takže som dal, čo som dal, keď som to zložil dole na rám, klepal sa celý stojan a zhybujúci popadali dole.
Potom príťahy v predklone a ďalšie a ďalšie cviky, rozsekával som chrbát z každého možného uhla, len na zhyby som sa vysral, lebo hrazda je zubatá a po všetkých tých ťahoch som mal dlane ako keby som súťažil v čo najdlhšom držaní delobuchu. A vyhral.
krčenie ramien zas tá moja verzia, kde stláčam lopatky a celkovo komplet napnem chrbát, to je desná vražda po celom tom tréningu. Cítim to pekne a rád to cvičím.
Potom som si tam dal military, to bolo fajn, prekvapivo sila bola, záklon absolútne žiadny, čakal som, že po mŕtvolách budem utrápený, ale opak bol pravdou. Asi som už mal tak naliate a spuchnuté vzpriamovače, že ma dozadu do záklonu prakticky ani nepustili
Čo ma už nasralo, tak som aspoň zhodil triko a ostal len v kompresnom, nech zo mňa má nejaký estetický zážitok. Či obraz napumpovaného svalnatého mňa v obtiahnutom lesklom čiernom UA tričku použije neskôr večer fantazírujúc pri masturbačnom maratóne nevedno, ale urobil som preňho, čo sa dalo.

Každopádne trénoval tam nejakú silnejšiu pani (ok, bola seriózne tlstá, ale buďme politicky korektní) a bol som z neho nešťastný. Keď si predstavím, ako sa tu na ronnie vo veľkom radí nováčikom, aby si našli trénera a potom natrafia na takéhoto šarlatána... V stredoveku by ho upálili ako podvodníka a diablovho sluhu.

Teplí bratia sa ukázali, ale idú si svoju verziu heavy duty, tzv light homo duty. Čo znamená, že tréning trvá len pol hodiny, ale aspoň dajú čo najľahšie váhy a väčšinu tréningu prekecajú alebo pozerajú chlapcom na zadky. Potom ich Soraya pochváli, ako pribrali v ramenách, tak celí uveličení idú do šatne mazať sa krémom proti vráskam. Navzájom.
Apropos Soraya, dnes smutná, drepovala s 50kou a dvakrát totálny zával, lavína v Tatrách šuvix Trochu mi jej bolo aj ľúto, ale je tvrdohlavá a nenechá si poradiť, tak nech trpí Ale inak nohy rozsekala riadne, takže som na ňu hrdý.

Btw k záklonu pri military To som bol ešte vzorový technik proti tomuto:

vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2016 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkné to sumo, že se udržuješ v top formě... mně to moc přirozené nepřipadá, ale když vy s ním všichni dáváte takové bomby :)

a s tím trenérem jako bych to viděl u nás... Magumi dokonce pronesl, že by si udělal trenérský kurz... čímž mě uvedl do omylu, protože jsem předpokládal, že už se nemůže koukat na ty terapie, které tam někteří svým klientům ordinují... ale jeho pohnutky byly mnohem... ehm, zrovna tam jeden trénoval slečnu a musel ji fyzicky zajišťovat :D
decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2016 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
pěkné to sumo, že se udržuješ v top formě... mně to moc přirozené nepřipadá, ale když vy s ním všichni dáváte takové bomby :)

a s tím trenérem jako bych to viděl u nás... Magumi dokonce pronesl, že by si udělal trenérský kurz... čímž mě uvedl do omylu, protože jsem předpokládal, že už se nemůže koukat na ty terapie, které tam někteří svým klientům ordinují... ale jeho pohnutky byly mnohem... ehm, zrovna tam jeden trénoval slečnu a musel ji fyzicky zajišťovat :D

Nad tým som uvažoval aj ja, ale odrádza ma práve to, že by som sa mohol zaradiť medzi takýchto neštastníkov a rozširoval by som bludy ako hlboké drepy škodia kolenám, dve opakovania v sérii ti nič nedajú, prípadne brušákmi k chudnutiu z brucha
Je to jednoduchšie takto - pi*vať na všetkých a reálne sám nič nerobiť a nemať zodpovednosť Hm.. asi pôjdem do politiky

Turakam

PříspěvekZaslal: pá únor 26, 2016 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem, kde podobné bludy šíria, ale ver, že na certifikovaných kurzoch s odborníkmi by si podobné žvásty nepočúval
decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2016 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
neviem, kde podobné bludy šíria, ale ver, že na certifikovaných kurzoch s odborníkmi by si podobné žvásty nepočúval

Tak ja žiaľ môžem hovoriť len na základe smutných skúseností s už fungujúcimi trénermi

Včera hodinka a pol floorball. Moja lenivosť a mizerná kondícia mi prináša úžitok v podobe zlepšenia taktického myslenia a veľmi dobrého odhadu, kam sa ešte oplatí bežať a kam už nie Nabuko také nemá a tak splašene behá všade ako moj Jack Russell. Len Nabu pri tom nie je taký roztomilý, všade z neho prská pot a na zemi sú po ňom kaluže a potom aj tak netrafí bránku a nadáva
Nakoniec môj tým zvíťazil, hrali sme 3 na 4 a aj tak sme ich točili celkom slušne. Hrali sme na útočníčku Sorayu, takže nasekala gólov za tri prdele. Aspoň rozhýbala svalovku. Na chvíľku, dnes už kňučala, keď mala chodiť

decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2016 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená ťažko

Military press:
1x10x20kg
1x10x30kg
1x8x50kg
1x6x60kg
1x2x70kg
1x2x75kg
2x1x80kg
2x6x60kg
1x5x60kg
1x4x60kg
1x3x60kg
1x2x60kg
1x1x60kg nie, že by som nevládal viac... len sa mi páčilo, ako to pekne klesalo až po jednotku

Tlaky za hlavou v MP:
5x10x60kg

Upažovanie v stoji:
5x10x12kg

Tlaky za hlavu s VČ - čiastočný rozsah:
3x20x20kg

Upažovanie - kladka:
3x10x10kg + 1x12x5kg

Hodnotenie tréningu: Celý deň taký nejaký rozlietaný, venovať sa frajerke, neteri, sestre, sebe, dávať trošku dokopy byt a aj si na chvíľku oddýchnuť, keď už je akože ten víkend a chvíľku to vyzeralo, že ani nepôjdem cvičiť, ale už minule som ramená ojebal, takže som sa prinútil aspoň na taký rýchly tréning. To bola ale dlhá veta!

Military zúúúfalo ťažké, navyše som si dával fakt krátke pauzy, takže som sa celkom vytrápil. Miesto 80ky som mohol rovno skúšať dvíhať nad hlavu Titanic a efekt by bol cca rovnaký. Len by pri tom kričalo viac ľudí. Techniku som síce udržal, ale kým som to nekonečne dlho tlačil nad hlavu, vymreli dinosaury, skončila doba ľadová a šťastne sme vyhrali druhú svetovú, pristáli na Mesiaci a vynašli fastfood.
Potom som to len tak pumpoval so 60kou a postupne s pauzami okolo 20 sekúnd som vždy znižoval o jedno opakovanie. Pripadalo mi to tak nejako matematicky vhodné, hoci benefit pre telo to asi nemalo absolútne žiaden
Tlaky za hlavou bohapustý pumping.
Upažovanie takisto.
Ďalšie tlaky za hlavu.
A ďalšie upažovačky.
Tréning to bol rýchly, ruky som zas vynechal Nie som na to pyšný, ale čo, tricák robí vkuse pri tlakoch a biceps mi zas až tak netreba Navyše bolo treba ísť do obchodu kúpiť pivko

decarabas

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2016 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smutný tréning

Nohy ťažko / Hrudník ľahko

Drepy:
2x10x20kg
1x10x60kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x3x150kg
1x3x160kg
1x1x170kg Belt ON
1x1x180kg a nemá zmysel ísť vyššie, sila si odskočila
1x1x170kg OK, fakt nie, srať na to
5x3x160kg
5x3x140kg Belt OFF

Legpress:
5x8x375kg

GHR:
5x6

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
5x10x80kg

Hodnotenie tréningu: Jak Napoleon na ústupe z Ruska. Čo mohlo sa skurvilo a čo sa nemohlo sa skurvilo tiež, len pre istotu.
Cítim, že telo už má toho plné zuby (či skôr svaly a šľachy, kĺby a väzt), sila sa drží ako tak na benchi a mŕtvole, ale drepy tuším idú doprdele z týždňa na týždeň. Žiaden div, od Mikuláša v Prahe som nemal jedinú viacdňovú pauzu alebo deload.

Takže drepy. Vôbec nezačali zle, cítil som sa celkom fajn, ale keď ma 180ka skoro pretlačila do Číny, tak som si povedal, že dnes z toho veľa nebude. Pritom 180ka je váha pre Smutných chlapcov alebo Teplých bratov - bez opasku, na jednej nohe, so zavretými očami, proste detská váha. 180ky sa kurva drepujú v Disneylande!
Tak som zhodil na 170, že si dám trojky Tak určiteeee

No a tak som to teda zase zhodil na totálne trápnych 160 kilogramov a porobil s tým pár tragických troják Hrôza.
Aspoň na tom legpresse som pohonil ego slušnou váhou, ale je fakt, že tento cvik nikdy nejdem v plnom rozsahu (cca pravý uhol v kolene) a snažím sa neodlepiť prdel od podložky. Takže ani tým sa chváliť nemôžem a nebudem
Glue ham raises klasika, kňučím pri tom jak chromý pes, keď nedočiahne na granule na stole. Ale mám z toho zadné stehná, na ktorých by sa dali štiepať mramorové balvany. Bench pohoda, pumpička, na nič iné som nemal energiu ani chuť, ani silu, ani čas, ani náladu.

No, skrátka a dobre som zdochlina, takže na ďalší týždeň dávam nečakaný deload. Síce sa budem nudiť, ale musím sa spamätať, tiež nie som robot

Rasputin prišiel na kontrolu, ale dnes sa našťastie nepozeral, pred ním by som sa fakt nechcel strápniť

decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ah jaj... Nešťastník kalistenik. Tomu jak nejde, tak nejde, aj keď sa už cielene pripravuje.
Ale aby som bol fér, fyzikove drepy sa mi zdali dosť plytké a určite by som neuznal všetky.
Každopádne toto je tuším 4tý boj kalisteniky s niečím a iným a boli z toho tri prehry a jedna (diskutabilná) výhra. Nespochybňujem ich brutálnu silu a schopnosti, ale asi to fakt nebude na porovnávanie sa v drepoch s powerliftermi Asi by im mali trošku tie súťaže upraviť.

vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
takže na ďalší týždeň dávam nečakaný deload. Síce sa budem nudiť, ale musím sa spamätať, tiež nie som robot

osobáků si za tu dobu udělal hromadu a jak píšeš, tahy a benče máš pořád na špici... tak můžeš klidně na chvíli zvolnit ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: