|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kapo
|
Zaslal: po únor 29, 2016 8:59 am Předmět: kettlebell |
|
|
Caute ma tu niekto s timto druhom treningu skusenosti? ako mam doma neake nacinie k tomu, niekedy som to pouzival ako doplnok k posilnovaniu, k bojovemu umeniu ale vzdy to bolo len par cvikov a teraz po dlhsej prestavke by som chcel zacat najprv timto a postupne pridavat. vedel by mi niekto poradit zostavit zaciatocnicky trening, lebo na nete je toho no aspon v slovencine malo a neako sa neviem vysomarit z toho...dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kapo
|
Zaslal: po únor 29, 2016 9:01 am Předmět: |
|
|
a este chcem to ako navratenie kondicky, a hlavne nieco co ma bude bavit a donutim sa hybat. ako mopj pohyb v poslednej dobe je len bicykel a turistika obcas a citim ze vrch tela neako zoslabol dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 29, 2016 9:47 am Předmět: |
|
|
Nedonuti te nic
Bud chces nebo ne
Pokud to mas jako doplne
Tak treba shyby,drepy a kliky a nejaky jednoduchy system k tomu
Ktb je fajn, muzes delat swingy,trhy a drepy- ale neni nezbytny
Nezytna je chut neco delat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Kapo
|
Zaslal: po únor 29, 2016 10:42 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Nedonuti te nic
Bud chces nebo ne
Pokud to mas jako doplne
Tak treba shyby,drepy a kliky a nejaky jednoduchy system k tomu
Ktb je fajn, muzes delat swingy,trhy a drepy- ale neni nezbytny
Nezytna je chut neco delat | tak inak chut je, len nechcem ist, netaha ma to do posilky, zatial, na bicykli chodim aj ked je takto a k tomu chcem nieco, len to neviem zostavit tak s tim by som chcel pomoct...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Kapo
|
Zaslal: po únor 29, 2016 10:48 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Chut je,jenom se ti nechce | ach jaj...keby sa mi tak nechcelo vykaslem sa aj na ten bike...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 29, 2016 10:52 am Předmět: |
|
|
Ok,tak jestli chces neco na kondici:
Udelej 5shybu
10 kliku a
15 drepu
A bud to jed kazdou minutu
Nebo maximum kol za casovy limit
Napriklad
Nebo
Kazdou minutu 15 anglicaku ( a pak mi napis,kolik bylo tech minur  ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po únor 29, 2016 11:13 am Předmět: |
|
|
další z kategorie moc chci ale prece jen to nedelam :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|