Maso + zelenina

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maso + zelenina  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Maso + zelenina
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Onlywatch

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 6:15 pm    Předmět: Maso + zelenina Odpovědět s citátem

Zdravím borci, dnes jsem potkal kamaráda co se stravuje vyhrádně low carb. ( protein, maso i tučné, vajíčka včetně žloutku + zelenina).

Má po celý rok výbornou formu což pro mě není podstatné, protože od malička sportuje a vždy vypadal výborně, já mám míry dostatečné pro moji spokojenost, objem nechci jít, spíš vysekat tak 10 kg sádla.

Myslíte, že tohle stravovaní by pro mě bylo efektivní ? Podle jeho slov na té low carb stravě nejde být dlouhodobě tlustej. Moc mě zlákala představa si nosit do práce vyhradně bilkoviny ze zeleninou, přijde mi to dost fresh a jednoduché.

Bohužel moje znalosti ohledně low carb / minimum carb stravování jsou mizivé a google mi moc nepomohl. Názory lidí se liší, polovina lidí se zastáva vybalancovaní všech živin včetně sacharidů, druhá si chválí výsledky na low carb stravování.

Ale ty názory nejsou jednoznačné a jeden argument sráží druhý.
Největší riziko vidím v zácpě a taky v tom, že maso a zelenina celkově není moc kalorická, což znamená, že by to byl propadl Kcal někam k hodnotám 1500, což se mi moc nelíbí z logického hlediska a zpomalovaní metabolismu kvůli nizkému přijmu.

Je tu někdo kdo se tomuhle stylu stravování dlouhodobě věnuje a má k tomu co říct, moc bych si cenil jakékoliv rady na tohle téma, popřípadě osobních zkušenostích se kterýma se podělíte. Díky !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Souča

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedávno tady někdo postnul video "Proč vlastně lidé tloustnou?", kde týpek dobře mluví o sacharidech a tucích ve stravě, dobře tam znázorňuje jak se hejbe inzulin atd., sice to trvá 1,5h, ale mně se to fakt líbilo a mohlo by ti to dost pomoct. Jen teda nevím, jak to funguje u lidí, kteří maj hodně svalů a chtěj jen vysekat - on tam mluví spíš o normálních lidech.

k tomu červenýmu textu: samozřejmě kalorie musíš pořešit a nebát se jíst tučná jídla, nejen maso, ale i vejce a šunky a sýry atd.

Onlywatch

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za video, 1.5 h je v pohodě, pokud ty informace jsou přinosné, tak jsou k nezaplacení. :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: