|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 02, 2016 7:19 pm Předmět: |
|
|
Někdy používám gymboss, ale to až víc v létě. Teď si to užívám. Stejně mám celoročně sixpack, což jsem nikdy nechápal, že někdy půjde. V podstatě jsem spokojený. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 7:24 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Někdy používám gymboss, ale to až víc v létě. Teď si to užívám. Stejně mám celoročně sixpack, což jsem nikdy nechápal, že někdy půjde. V podstatě jsem spokojený. |
jj a ejlepsi je, ze clovek muze zrat co chce
co je gymboss?
a nerikej, ze neco na telefon, protze ten muj...je rekneme, historicky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st březen 02, 2016 9:33 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Stejně mám celoročně sixpack, což jsem nikdy nechápal, že někdy půjde. |
Teraz (opat) nechapem...mas ho celoocne, lebo cvicis doma, ci cvicis inak, s gymbossom, alebo je tam zamlcana zmena stravy?
Inak tvoj log je taka fajna alternativa k vacsine ostatnych...dokaz, ze sa da na to ist aj inac. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 02, 2016 9:41 pm Předmět: |
|
|
Mne se libi, jak si Daymoon jede to svoje, ale pomatuju si ho, kdyz v posilovne valil tezky splity jak magor, pak asi dostal rozum a vy*ral se na to, cele sve cviceni prekopal od zakladu, zaridil si svuj skromny home gym , omladl asi o 10 let (to nevim, jak se mu podarilo  ) a vypada, ze je tak i spokojenejsi a zdravejsi s obcas mu tenhle pristup zavidim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st březen 02, 2016 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Mne se libi, jak si Daymoon jede to svoje, ale pomatuju si ho, kdyz v posilovne valil tezky splity jak magor, pak asi dostal rozum a vy*ral se na to, cele sve cviceni prekopal od zakladu, zaridil si svuj skromny home gym , omladl asi o 10 let (to nevim, jak se mu podarilo ) a vypada, ze je tak i spokojenejsi a zdravejsi s obcas mu tenhle pristup zavidim |
Myslim, že to jeho omladnuti souvisí s tím stěhováním do Brna .
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st březen 02, 2016 9:47 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | To jo, navíc žádná zrcadla. Všechno je takové komorní, intimní. Můžeš třeba úplně svobodně prdět. |
Az na to zrcadlo to mam stejne. Domaci posilka ma super vyhody.
Treba si vubec neumim predstavit, ze bych v posilce nemohl krkat, prdet a drbat se vsude a naplno jak se me zachce ) Nebo nedej boze si oblict neco co se nedavno pralo ))
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:45 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Teraz (opat) nechapem...mas ho celoocne, lebo cvicis doma, ci cvicis inak, s gymbossom, alebo je tam zamlcana zmena stravy?
Inak tvoj log je taka fajna alternativa k vacsine ostatnych...dokaz, ze sa da na to ist aj inac. | To byla jen taková omluvná fráze, která říká, že i když to flákám, tak to nějak jde.
Cvičím, jak mě to baví. Jím, když se mi chce. Střídám fáze s málo sacharidy s fází, kdy jich je více. Třeba tento týden jich mám více a to více znamená 80g těstovin za den. Jinak maso a zelenina a vejce. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:47 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mne se libi, jak si Daymoon jede to svoje, ale pomatuju si ho, kdyz v posilovne valil tezky splity | Já jsem těžce necvičil nikdy! Já ani nevím, co je to těžce. Těžce se mi zdá, že to je někdy, když mám 3x týdně dřepy, tahy, 2x přemístění a 2x floor press. To se mi zdá celkem těžce. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:49 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Az na to zrcadlo to mam stejne. Domaci posilka ma super vyhody.
Treba si vubec neumim predstavit, ze bych v posilce nemohl krkat, prdet a drbat se vsude a naplno jak se me zachce ) Nebo nedej boze si oblict neco co se nedavno pralo )) | Přesně tak, je to svoboda. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:58 am Předmět: |
|
|
V minulém týdnu jsem zjistil, jaký vliv může mít hudba v tréninku. To jsou tedy spíš takové postřehy od starší generace, pro mladé a magory to je jedno.
Hodně dlouho jsem poslouchal každý trénink gymradio hardcore. Místy to teda hardcore není vůbec, ale místy jo.
A pak jsem se vrátil minulý týden k Rockzone 105,9FM a jsou tam taký dobrý songy, ale klidnější, méně tlaku, cvičí se svobodněji. A tento týden si pouštím záznamy z Crossfit games a povzbuzuju Camillu, Riche, Jasona Khalipu, Joshe, Dana Bailey, Annie Thorisdottir, Julii Foucher, prostě s nimi tam jsem a motivuje mě to. Vím, že to zní hloupě, ale bojuju s nima a oni se mnou.
Třeba se podívejte tady, poslední člověk v daném rozběhu. Všichni chtějí, aby to stihnul a dokončil v limitu. Crossfit je místy na hlavu, ale tohle prostě umí.
https://youtu.be/ydIzpekJBNU?t=1h19m38s _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 8:09 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Judson napsal: | Az na to zrcadlo to mam stejne. Domaci posilka ma super vyhody.
Treba si vubec neumim predstavit, ze bych v posilce nemohl krkat, prdet a drbat se vsude a naplno jak se me zachce ) Nebo nedej boze si oblict neco co se nedavno pralo )) | Přesně tak, je to svoboda. |
Tak tos asi jenom předtím chodil do špatných posilek
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 6:32 pm Předmět: |
|
|
3.3.2016
KB swing 10x10x24kg EMOM
deadlift 5x127kg, 5x145kg, 3x163kg, 1x172kg + ring ab roller 4x5
Dobrý trénink. Trochu unavený, ale dobrý.
Dnes jsem na fóru přesně 9 let. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|