Kam dál po ročním Ivanovu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kam dál po ročním Ivanovu?  Úvodní stránka -> Trénink -> Kam dál po ročním Ivanovu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

běž si prosím tě rozmýchat protein...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marsi

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V klidu. Každej máme nějaký dispozice k něčemu. Já nikdy prostě veliký silný zavality monstrum nebudu. Ještě abych doplnil věk. Je mi 32. Od 16 jsem byl profi fotbalový brankář a vážil jsem 85 kg. Z jistých osobních důvodů jsem se tímto přestal zabývat a před pár lety jsem si řekl že už nechci bejt hubenej. Každopádně nějakou dobu jsem nesporotval, ládoval jsem se hromadami všemožnejch jídel, chlastal a nepřibral ani kilo. Moje tělo je prostě vhodný spíš pro fotbal, basket, běh, tenis apod. Jsem schopen tělo přehodit během několka týdnů z nicnedělání na celkem slušnou fyzičku. Ale svaly ani extra síla to nejsou :) S tím se peru, snažím se co to jde. Přibral jsem skoro 30kg. Není to o tom že bych se tady plácal po ramenou, nebo machroval, nebo si hrál na nějakýho siláka. Snažím se dostat za hranici svých možností a každej je má někde jinde a neznamená to že neušel kus cesty.
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Hulkie napsal:
přibrat 50 kg na dřep a mrtvolu za rok mi nepřijde špatný, resp. říct, že ten trénink nic nepřinesl:)

50 kg za rok na dřep a mrtvolu? to je marnost nad marnost, možná, kdyby dřepoval cca 300 kg a pak přidal na 350, ale při 110 kg hmotnosti psát, že jsem se zlepšil ve dřepu na 185 kg je směšné, nemůžu jinak...

A co mal za rok skocit zo 130 kg na drepe na 260 Vsetky tri vykony za tu dobu potiahol pekne, hmotnost tiez, tazko povedat takto, kolko z toho bol tuk. Vzhladom na to, ze rok omielal tu istu rutinu, dalsi pokrok pri novom treningu je takmer zaruceny....
Bicakos

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyloženě neznám Ivanova, ale zkus Korte, Bear routine, Freimen fest. Jinak ti můžu dát tip na celkem pestrý FB objemový trénink 3xtýdně
Marsi

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2016 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusím HST. Kdyžtak dám vědět co to udělalo. Dík

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kam dál po ročním Ivanovu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: