Ne, tak já si to video pustil až teď a musím přiznat, že jsou to fakt pěkný holky a ty kouzla, co dělají :-) , jsou jak sportovní, tak vysoce estetické nicméně ta, anorektická bloncka, co je tam na obrázku, než se video spustí, mě fakt prve odradila si to vůbec pustit...
Makuška napsal:
MSG napsal:
To je teda anorexie...
To víš ....nahoru se každý deko navíc tahá blbě, ale zas takový vyžle to nejsou..... a sílu mají ne??
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
beru to s humorem :D už včera se me ptali jeslti jsem Kyptová, takže v poho :D je na case zacit shazovat pomalu :D
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru