Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
decarabas napsal:
takže na ďalší týždeň dávam nečakaný deload. Síce sa budem nudiť, ale musím sa spamätať, tiež nie som robot

osobáků si za tu dobu udělal hromadu a jak píšeš, tahy a benče máš pořád na špici... tak můžeš klidně na chvíli zvolnit ;)

Souhlas, volnější týden ti jen prospěje. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deload tréning číslo 1

Hrudník ľahko / Chrbát ešte ľahšie / Biceps a triceps ešte oveľa ľahšie

Tréning alá Smutní chlapci

Benchpress:
1x6x50kg
1x6x60kg
1x6x80kg
5x5x100kg a hotovo

Kliky na bradlách:
5x10xCarabas a hotovo

Protismerné kladky:
5x15x20kg

Veslovanie - kladka:
5x10x60kg

Biceps - kladka:
5x10x40kg

Triceps - lano:
5x10x40kg

Strečing konečne nejaký

Hodnotenie tréningu: Sotva som sa rozbehol a bol koniec Pre kristove rany, ako niekoho môže baviť cvičiť rozumne a nedajbože podľa nejakého systému

Benchpress zbehol ani neviem ako. Naložil som a s pauzami tak 15-20 sekúnd som to oddvíhal a bolo hotovo, po nejakej pumpe alebo únave ani chýru Skoro mi bolo smutno. Ako keď si chce chlap užiť parádny sex na výročie s frajerkou a o tri minúty je hotovo Na jednu stranu sa síce nenadrel, na druhú stranu trochu trapas a ani si to moc neužil
Kliky na bradlách len na popreťahovanie, bolo to fajn, ale nejak som cítil ľavé rameno. Ale šiel som bez závažia, takže nič tragické. A potom protismerky, tam už som trochu cítil aj pumpu.
Tréning fakt skončil skôr, než som si všimol, že vôbec cvičím. Ako hnačka, než si všimneš, že ti treba na záchod, už je po všetkom.
Tak som si dal aspoň strečing, toto celkom zanedbávam. Takže 10 minút som sa váľal, trpel a naťahoval sa, snažil som sa zodpovedne urobiť niečo so svojou mobilitou a stuhnutím. Bolo to príjemné ako zbíjačka v konečníku, ale hádam to telu pomôže.
Nejaká dobre stavaná slečna dnes robila mŕtvy ťah, ale šmýkala sa jej činka. Veľkodušne som jej ponúkol magnézko, ale povedala "Nie, ja používam trhačky, ale môj PRIATEĽ ich niekde stratil", pričom slovo PRIATEĽ vyslovila s dôrazom, ktorý by odradil hádam aj Randa od ovoniavania pazúch starších dám na kúpalisku. Pritom som jej fakt celkom nevinne chcel pomôcť.
Vadik robil mŕtvy ťah, ale bolo to strašidelné dívať sa. Už mu to ani nekomentujem, aj tak to nepomáha, tak som si len sadol a užíval si show Jeho chrbtica vyzerala ako gotický lomený oblúk, nádherná architektonická záležitosť, ale z biologického hľadiska vcelku neprirodzená vec. Nakoniec to vždy nejak dotiahol, až 210 kíl bolo nad jeho sily Ponúkal som sa, že mu ten deadlift natočím, aby raz vnúčatám mohol ukázať, prečo je na vozíčku, ale odmietol
Po tréningu nezaslúžený proteín a šup šup domov variť vajcia! A to nie je metafora, idem si dať vajíčka natvrdo

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deload 5x5x100kg bench
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si to stejně nikdy nepřiznáš, že máš prostě regeneraci na výborný úrovni (teda minimálně oproti mně).
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Hodnotenie tréningu: Sotva som sa rozbehol a bol koniec Pre kristove rany, ako niekoho môže baviť cvičiť rozumne a nedajbože podľa nejakého systému

Ja to rikam porad
Pokud ty serie nejsou na krev nebo alespon hodne blizko selhani, tak je to proste nuda
Proto jsem treba i beara bral jako deload oproti splitu, protoze to proste bylo hnusne lehky
Makuška

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Tak som si dal aspoň strečing, toto celkom zanedbávam. Takže 10 minút som sa váľal, trpel a naťahoval sa, snažil som sa zodpovedne urobiť niečo so svojou mobilitou a stuhnutím. Bolo to príjemné ako zbíjačka v konečníku, ale hádam to telu pomôže.

S tím intenzivnějším strečingem po posilování opatrně. Decentní strečing do prvního pocitu tahu ano, intenzivní do bolesti neriskovat.

Pro těžší strečing je lepší si vyhradit samostatný trénink místo jedné posilky na dvě až tři hodiny třeba jednou měsíčně.
decarabas

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Deload 5x5x100kg bench

Pozri si minulotýždňový zápis ťažkého hrudníka a uvidíš, že 5x5x100 je fakt deload

DiamonD123 napsal:
Ty si to stejně nikdy nepřiznáš, že máš prostě regeneraci na výborný úrovni (teda minimálně oproti mně).

Len či je to naozaj mojou skvelou regeneráciou, alebo tvojou mizernou Starého dedka tu ideš obviňovať z regenerácie, to je mládež toto

Draper napsal:
citace:

Ja to rikam porad
Pokud ty serie nejsou na krev nebo alespon hodne blizko selhani, tak je to proste nuda
Proto jsem treba i beara bral jako deload oproti splitu, protoze to proste bylo hnusne lehky

Je to tak. Určite to je len v hlave, ale ja rád idem z tréningu dojebaný. Ak by to bolo inak, dám sa na šach, poker, alebo TRX. Oh bože... Stáva sa zo mňa miniDraper

Makuška napsal:
decarabas napsal:

S tím intenzivnějším strečingem po posilování opatrně. Decentní strečing do prvního pocitu tahu ano, intenzivní do bolesti neriskovat.

Pro těžší strečing je lepší si vyhradit samostatný trénink místo jedné posilky na dvě až tři hodiny třeba jednou měsíčně.

Neboj, ja ani nedokážem robiť intenzívnejší strečing Bejvávalo, keď som hral nohejbal v detstve. Teraz som rád, že si zaviažem šnúrky na botách bez toho, aby som si urval hamstring. Ale aj toto asi okašlem a kúpim si mokasíny a dlhý obuvák

Makuška

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlčím....neříkám nic. Máš to pořešený dokonale (ty mokasíny uvážím koupit taky).
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pussy tréning číslo 2

Hanebne ľahký chrbát / Potupne ľahké drepy / Ohavne ľahké ramená

Drepy:
1x10x20kg
1x10x50kg
1x10x60kg
5x5x100kg
1x10x60kg

Zhyby:
5x5xCarabas

Príťahy v predklone:

5x10x60kg

Veslovanie - kladka:
5x10x60kg

Military press:
1x10x20kg
5x10x40kg

Brucho - kolečko:
3x10

Strečing

Hodnotenie tréningu:

Nuda nekonečná Celý tréning odcvičený prakticky bez páuz, lebo pauzu mi bolo treba asi ako keď idem zo spálne na hajzel.
Nič, čo by ma unavilo, snáď len pri zhyboch a príťahoch som cítil trošku napumpovanie. Ale aj tam za to môže skôr technika a minimálne pauzy, než nejaká váha.

Drepy, to bola paráda. Trvalo to tak 5 minút celé a mal som pocit, že sa poflakujem a vykecávam. Podľa mňa sa do stehien ani nestihla dostať krv Na druhú stranu oddych treba, takže ma to aj teší, ako sa držím na uzde a odolal som prihodiť na činku. Som pyšný, že viem cvičiť ako Teplí bratia!
Čo také som ešte... Aha, z nudy brucho s kolečkom, peklo, tri série a zajtra predpokladám, že bude strašná svalovka na brucho Chlapci sa mi smiali, že robím teplé cviky

a keď som pokračoval so strečingom, už to skoro nebolo znesiteľné a čudovali sa všetci prevelice, či som chorý

Dobre stavaná deva s PRIATEĽOM prišla zas (bez PRIATEĽA) a dnes si vzala také kraťásky, ktoré by boli malé asi aj mojej 7ročnej neteri. Nie, že by ma to poburovalo, ale bolo vidieť, že nakoniec až tak dobre stavaná nie je... Tie legíny predtým ju ako keby... držali pokope Ako želé v kondóme Nič to, aspoň som jej poradil, kde sú žinienky, hoci má PRIATEĽA.

Už nech je ďalší týždeň a zas sa do toho poriadne pustím! Dobré ovšem je, že sa začínam fakt cítiť oddýchnutý, chutí mi jesť a nemotám sa ako zombie.

decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2016 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piatkový tradičný šláger týždňa v Šermballe medzi ŠK Kripli Košice a ich odvekých rivalov ŠC Bedári z tej istej východoslovenskej metropoly, pýšiacej sa Dómom sv. Alžbety, otrasným prízvukom, vynájdením šermballu a Luníkom 9.

Včera sa nás zišla hromada, takže bolo možné aj striedať, čo nie je úplne márne, keď máte kondičku ako ja. Zato Nabuko, krosfiťák nažhavený, kokaínom nakojený, s vrtuľou v prdeli, behal nepríčetne z jedného konca ihriska na druhý ako naspeedovaná myš, čo mu však v konečnom dôsledku bolo nahovno, lebo tam, kde sa mne už nechce behať začnem napríklad hrať technicky a s rozumom
No, takže očakával som nakladačku, pretože môj team v zložení: Zuzka (zlatá, ale poleno, ktorá si minule kúpila novú hokejku, ale nepýtajte sa ma, prečo na opačnú stranu ), Paťa (rovnako zlatá a len o trochu menšie nemehlo a ešte sa jej ani nechce behať), Kubo (môj roztolimý 50 kilový bratranec, trpiaci zle skrývanou agresivitou, ktorý, keď sa mu nedarí a stráca koncentráciu, láme hokejky o stenu, bránku alebo hráčov), Šmajda (milý vlasatý chlapec, ktorý ale zvykne prihrávať súperovi a pri svojich strelách by sotva trafil futbalovú bránu, nie ešte tie naše maličké) a Ja (kto ma pozná, vie a plače, kto nepozná, nech si užíva svoj šťastný život naďalej) hral proti vražednému komandu v zložení Erik (bez debaty najlepší hráč na ihrisku - do včera, športový multitalent s bruchom tak vysekaným, že Frank Zane by mu obdivne oblizoval eightpack a navyše môj sparing), Nabuko (krosfiťácka ultimátna mačina, ktorá bez zaváhania beží za každou loptičkou, do šatne, na záchod, za holubmi v parku, behá vždy a všade, neúnavne a dokonca voči mne včera hral telom a obtieral svoje chlpaté spotené telo o.... moje chlpaté spotené telo), Soraya (sniperka, koncový hráč, ľudožrút, guľomet - to sú jej priateľské šermbalové prezývky) a Rišo (Rišo nie je drsný. Rišo je mačiatko. Ale zlomil mi hokejku, čurák zmutovaný ).

Kde som to bol: Ahá, očakával som hanebnú porážku a údery z milosti, ale bol som na ihrisku 30 sekúnd a puf, gól. Ja. Do ich bránky. Len tak. Bez chlebíka. Hovorím si, OK, prečo nie. 30 sekúnd, puf. Druhý gól. Ja. Do ich bránky. To už Nabuko zmätene pobehoval a Erikovi začalo šklbať v tvári...

No, skrátka, vybehali sme sa slušne, súperi sa na nás vždy dotiahli, ale našťastie včera mali komplet všetci príšernú mimózu - na Sorayi ako koncovej hráčke každá akcia skončila. Keď dostala loptu, okamžite ju od*bala Šmajda nedokázal vyrobiť akciu, Zuzka netrafila loptičku, Paťa sa len smiala, Kubo bol väčšinou v bránke, Rišo kričal a lámal hokejky, Erik mal smolný deň, Nabu ani nevedel, čo robíme za šport a robil burpees a, vo všetkej skromnosti, asi len mne sa darilo Čo sa prejavilo hlavne v tom, že v záverečných piatich minútach som vybehal a podržal v obrane strašné veci a nakoniec, keď Erik kvôli neschopnosti svojich spoluhráčov s výkrikom "dobre, chlapci, ale treba lepšie!" rezignoval som VSIETIL (nádherné slovo) víťazný zlatý gól, na čo Kubo zakričal "Yes, konečne, kurva!", pretože od nového roka bola toto jeho prvá výhra
V šatni sme si potom porozprávali, kto koľko odjebal šancí a ako veľmi sa spotil a Rišo povedal, že má plné pery ako pojebaná princezná .

End of sad sad story

vlk#

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2016 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super reportáž mrháš v posilovně talentem i když...
Turakam

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2016 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že Decarabas by bol schopný napísať kvalitný slovenský splatterakčák ala Kulhánek, Kopriva či Kotleta:). Hlavne posledne menovaného mi jeho štýl zápiskov pripomína heh. Schválne, či ho má načítaného?
decarabas

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2016 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Myslím, že Decarabas by bol schopný napísať kvalitný slovenský splatterakčák ala Kulhánek, Kopriva či Kotleta:). Hlavne posledne menovaného mi jeho štýl zápiskov pripomína heh. Schválne, či ho má načítaného?

Prisahám na svoju česť, ktorú som nikdy nemal, ani mať nebudem, že som jakživ slovenské fantasy/scifi nečítal Ani neviem, že nejaký Kotleta existuje, poznám len kotletu na tanieri a Kotlebu na zraze neonacistov

vlk: A to si ma nevidel hrať na hrebeň!

decarabas

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2016 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ľahko / Hrudník ľahko / Lýtka jak furt... ľahko

Drepy:
1x15x20kg
1x10x60kg
1x5x90kg
5x5x120kg

Predkopy:
5x15x50kg

Zakopávačky:
5x15x45kg

Benchpress:
1x15x20kg
1x10x60kg
1x15x80kg
1x12x80kg
3x10x80kg

Lýtka:
5x10x60kg ultra pomalé

Strečing

Hodnotenie tréningu:

Od rána ma bolela hlava, akoby mi nasraný nahý trpaslík zatĺkal do temena hrdzavý klinec veľkým ťažkým kladivom. Ale Soraya tvrdila, že tam žiadneho trpaslíka nevidela, tak neviem... Možno sú spolu spriahnutí (Tommy mi to snáď vysvetlí). Každopádne trpaslíka som zahnal silnou kávou a Sorayu som zahnal... ničím, stále je v obývačke.

Posledný deloadový Barbie tréning (prečítajte to ešte raz. Nie Balbi. Barbie). A bolo načase, deload je pain in the ass pre človeka, ktorý cvičí ako pankáči pijú - často, veľmi, bez rozmyslu a nezodpovedne bez ohľadu na následky.
Ani nemám čo zapísať Celé "nohy" mi trvali ani nie 15 minút Ale nebudem klamať, v supersete pred a zakopávanie som cítil, že pumpa nastala a nejaká krv sa dostala skoro aj do stehien.
Zábavný bol hádam len benchpress. Pauzy som takmer nemal a preto nastal ten úpadok počtu opakovaní. Vyzerá to ako veľké vytrápenie sa s posranou 80kou, ale reálne tam boli fakt minimálne pauzy a bola z toho aj pekná pumpa. Ale nie je to veľmi môj štýl cvičenia, mám radšej vyššie váhy a dlhšie pauzy.
Lýtka boli svinstvo, pretože som ich šiel asi najdlhšie z celého tréningu vôbec. Pomalá negatívka, podržanie... Bleh.
No a na záver strečing. V tom sa zlepšujem. Miesto "au au au kurva to bolí jak hovado" pri ňom už hovorím len "kurva". Ale po strečingu je mi fajn, vážne by som sa mal prinútiť robiť to pravidelne (ale ako sa poznám, zaradím ho asi tak často ako Draper tréningovú pauzu ).

Vo fitku sa vyskytli nejakí noví ananási-vrabčáci v super leight weight kategórii. Veľmi sa tešili z mojich elasťákov, ale potom som začal robiť drepy, tak ich to rýchlo prešlo Navyše som na nich milo zazrel, tak neriskovali, že z tašky okrem magnézka, uteráku a topánok vytiahnem aj sekeru a karbobrúsku a prchli do bezpečného útočiska šatne, aby si pred zrkadlom obdivovali napumpované hrude a bicepsy a gelovali vlasy

Jo a nejak podozrivo som sa rozchrchlal, asi je moja imunita priamo úmerná ťažkým drepom Hádam to prejde, keď hrdlo zalejem čajom.

Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2016 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt je mi te hrozne lito, ze ted pri treninku takhle trpis. Nastesti nevim, jaky to je, protoze deloady nedavam , ale snad uz budu lip

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: