Myslím, že Decarabas by bol schopný napísať kvalitný slovenský splatterakčák ala Kulhánek, Kopriva či Kotleta:). Hlavne posledne menovaného mi jeho štýl zápiskov pripomína heh. Schválne, či ho má načítaného?
Prisahám na svoju česť, ktorú som nikdy nemal, ani mať nebudem, že som jakživ slovenské fantasy/scifi nečítal Ani neviem, že nejaký Kotleta existuje, poznám len kotletu na tanieri a Kotlebu na zraze neonacistov
vlk: A to si ma nevidel hrať na hrebeň!
veľká škoda, hlavne cz fantasy/sci-fi scéna je veľmi silná
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Myslím, že Decarabas by bol schopný napísať kvalitný slovenský splatterakčák ala Kulhánek, Kopriva či Kotleta:). Hlavne posledne menovaného mi jeho štýl zápiskov pripomína heh. Schválne, či ho má načítaného?
Prisahám na svoju česť, ktorú som nikdy nemal, ani mať nebudem, že som jakživ slovenské fantasy/scifi nečítal Ani neviem, že nejaký Kotleta existuje, poznám len kotletu na tanieri a Kotlebu na zraze neonacistov
Viem, sám som pár vecí napísal na strednej Ale vždy, keď sa chystám kúpiť si nejakého Kulhánka, zbadám Gemmela, čo mi chýba do zbierky a bohužial...
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Viem, sám som pár vecí napísal na strednej Ale vždy, keď sa chystám kúpiť si nejakého Kulhánka, zbadám Gemmela, čo mi chýba do zbierky a bohužial...
Gemmel je dobrý, veľmi dobrý, no drví to pátosom, československým kúsom nechýba hutný čierny humor a nadhľad, ale hlavne kúsky od Žambocha ho s prehľadom tromfnú (len sa im nedostáva svetovej rekognície (hlavne Koniáš a Bakly by pokojne mohli byť kultom nielne u nás).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Veru, uz Kulhanek ako priekopnik zanru (Nocni hlidka, Divoci a zli) bol vynikajuci, Zamboch tieto dve jeho diela sice neprekonal (este Lihen obstojne konkuruje), ale zato dal svetu Baklyho a Koniasa, cim Kulhanka v mojich ociach prekonal. A Nocni beh s ozvenou je proste mega. ;)
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Tlaky dole hlavou v MP:
5x8x100kg
Tlaky hore hlavou v MP:
5x8x60kg extra wide grip
Protismerné kladky:
5x10-12x18kg
Príťahy s oporou hrudníka:
5x10x102kg
Biceps vsede na lavici:
5x10x12,5kg
Franc tlak s kotúčom:
5x15x20kg
Hodnotenie tréningu: Konečne skutočný ozajstnoťažký tréning, pri ktorom praskajú šľachy, vŕzgajú svaly a drvia sa kĺby! Hell yeah, endorfíny na max a skoro takmer ma ani nemrzí, že som skurvil pokus o osobák OK, serie ma to desne, pretože som narcistický egoista, ale čo sa dá robiť. Beztak si myslím, že som na to mal, ale hlava nepustila. Minimálne prvý pokus šiel fakt dobre, ale potom som mal feeling, že sa mi nejak pretáča os a už to šlo do hajzlu. Druhý pokus bol sympatický z pohľadu športovej bojovnosti a ducha, ale reálne šlo o patetický pokus vopred odsúdený k neúspechu.
Zmením taktiku na pár týždňov, pustím sa do troják so 130kou, vybudujem silový a sebadôverový základ a potom sám dnešného seba totálne zosmiešnim tým, ako ľahko mi to pôjde Inak ale sila na benchi vôbec nepadla, všetko šliape ako má.
Zvyšné tlaky len v MP, lebo Cassanova aka Páv aka G.I.Joe robil drepy v stojane a hrozne kričal so 140kou na chrbte a všade mal žily a pot a červeň v tvári, takže som sa zľakol a schoval sa do multipressu, kde sa ku mne nevedel dostať, pretože tam nie je zrkadlo, ktoré by ho priťahovalo. Tam som si dal pekne do tela, hrudník bol riadne pumpnutý, všetko som šiel pomaly a s negatívkami dlhými ako Tommyho príspevky o iluminátoch, sem tam stopky. Občas som sám seba musel obdivovať v zrkadle. Lebo nikto iný to nerobil.
Na záver som ešte provokoval biceps, ale vytrvalo odolával môjmu pokusu o jeho zväčšenie. Je tak zúfalo malý, že miesto spamu o zväčšení penisu mi chodia do mailovky správy o zväčšení bicákov
Bacuľatý malý fanda dnes robil mŕtvy ťah a po každej sérii sa zúfalo pozrel mojím smerom, či sa dívam. Díval som sa, ale nemal som srdce mu povedať, čo robí zle. Je ako taký ten najmenší chlapec vo futbalovom družstve, čo sa snaží, ale všetko kazí a nemôžeš mu nič povedať, lebo fakt beží a ma červené líčka a bojuje, a má veľké uslzené očká, ale kurví to hrozne a stráca loptu a dáva vlastné góly a potápa celý team a potom mu niekto zlomí ruku pri kontakte a ty si vyčítaš, že si mu nič nepovedal a teraz plače a jeho rodičia ti hrozia žalobou, ale už sa stalo a proste... Možno nabudúce sa prekonám, dnes som si držal pohŕdavý odstup.
Teplí bratia robili nohy! Po bicepsoch a bruchu . Takže dali na záver pár sérií predkopávania a ten najväčší z nich (no, najväčší... taký ako keby prerastený yorkshír) sa hecol a dal legpress so 60 kilami. Potom si svorne zapózovali pred zrkadlom a šup šup púšťať na zem mydlo v sprche.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Sumo mŕtvica:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x140kg
1x1x160kg
1x1x180kg
1x1x200kg Belt ON
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x230kg PR!!!!
1x12x160kg Belt OFF samozrejme
Príťahy v predklone:
1x10x60kg
5x10x70kg
Zhyby:
5x5xCarabas
Príťahy s oporou hrudníka:
5x8x102kg
Krčenie ramien + stláčanie chrbta:
3x10x20kg v každej ruke
Kolečko-brucho:
3x10
Hodnotenie tréningu: Hell yeah
Dnes som plánoval aspoň obhájenie osobáku, teda 220 kilo. Veril som si, po deloade, nažraný, kamoš mi dokonca priniesol pumpu, takže mi nič nebránilo sa do toho oprieť. Ešte 210ka vyletela hore ako raketa, tak si vravím OK, skúsim ešte 220. Tá šla rovnako. Tak reku fajn, dám 225, nech si zlepším skóre a zas sa posuniem. Ale kamoš nie a nie a silou mocou mi narval na činku 230 kilo Tak som si povedal, že serem na to a skúsime. Bolo to na hrane, vo videu je jasne vidieť, že spodok chrbta už to začal vzdávať... Ale buďte tolerantní Posunul som osobák o 10 kilo a to je na mňa teda slušný skok. Škoda tej techniky, vidím to sám, na druhú stranu je tiež vidieť, že sila ide hore.
Záverečná 12ka so 160kou bola už len taká čerešnička na torte, jebot hrozný a keď som dokončil sériu, cítil som okrem vzpriamovačov veľkých ako socha slobody pekne aj hamstringy a tak som sa rozhodol, že nohy dnes už necvičím Miesto toho som si dal už len ľahšie cviky a váhy na prekrvenie chrbta... Vcelku zbytočne, popravde po mŕtvolách som bol zrelý zbaliť si veci a vypadnúť domov lízať si rany (čo nie je také ľahké, keď sú na chrbte ).
Zhyby zas na tej hrubej hrazde, úchop dostal kapky, hlavne po mŕtvole a príťahoch, chrbát už tiež fungoval len tak mechanicky, len aby som už skončil a dal mu pokoj... Tak som aspoň zhodil červené potrhané triko a ostal len v kompresnom, nech vidieť, aký som ja fešák namakaný Ale nikto si to nevšimol...
Potom sme dostali úžasný nápad doraziť sa tým debilným kolečkom a trošku pocvičiť brucho. Vidím to tak, že sa zas dva dni ani nezasmejem a každé sranie bude číre mučenie
Ale som happy, posunul som maximálku. Pár ďalších tréningov to vidím na 200-210ky po viacerých opakovaniach a poriadne spevniť ten spodok, nech to nabudúce podrží lepšie.
Inak som ale spokojný.
Boli dnes aj Smutní aj Teplí chlapci, chvíľku pozerali na mŕtve ťahy, ale potom sa už o mňa báli. Teplí chlapci povedali "Och, božínku, to je ale veľká činčička!" a odišli na šikmú lavičku cvičiť brucho. Smutní chlapci sa zdržali dlhšie a jeden z nich tam mal peknú frajerku, takže som im odpustil a mal som ich trochu aj rád.
kamoš mi dokonca priniesol pumpu, takže mi nič nebránilo sa do toho oprieť
vakuovou?
Jinak gratulace k PRku, jsi zvíře. Pořád si škodolibě říkám "kdy se mu ten progress konečně zastaví" a furt nic ...
Jasne, že vákuovú. A povedal "Ked to nedvihneš, toto na tebe vyskúšajú Teplí bratia!" Takže nebolo cesty späť!
Čo sa týka progresu, je to ľahké... Proste prídeš k činke a dvihneš viac, než kedykoľvek predtým.
Nabu: Nebola tam rezerva, ver mi
Dave: Díky!
paráda chlape... poslat tam 230 s rozběhem a bez trhaček... seš borec, jak ses dokázal zlepšit... a tu dvanáctku se 160 a bez pásku nechápu... pak kdo tady neumí ta vysoká čísla :D jen ať Ti to vydrží, pěkné tahy!
Magumi, vlk: Dakujem vam obom, este asi tazim motivacu z Mikulasa Co sa tyka trhaciek, tak vobec ich netreba, ten striedavy uchop je v pohode a do 250kg si verim, ze to proste podrzim. Rad by som sa zbavil aj opaska, ale zial, od 200 vyssie uz to zacina byt problem A Vlk, tie vysoke cisla, to uz je len euforia, po 230ke ta cinka ako keby nic nevazila a lietalo to tam hrozne - ale bolo to touch and go, nie s pokladanim Cize to nebol ziadny zazrak.
Skor pozeram na vas ako dokazete pridavat z tyzdna na tyzden. Toto by bolo peklo pre mna. Pretoze ked citim, ze nejde, uberiem. Ale vy si kazdy trening pridate a do posledneho drepu a tahu to splnite. Za to klobuk dole!
Blackoff: Ja ti neviem, clovece... Ani to nie je taka velka vaha na to, ze mam cez 90 kilo. Ako potesi, to kazdopadne, ale ked to dokazem ja, tak fakt asi kazdy Celkovo mi pripada, ze moj styl je: tazke jednotky par tyzdnov na hranicu absolutnej unavy. tyzden deload. maximalky. a odznova
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru