Hoši sorráč, ale Zlata dala všem těm vašim krasotinkám na pr*el na celé čáře.
No to asi těžko.
Trochu mě tím ale zklamala. Svoje vlastní fotky sem cpat, no nevim .
Nerezi tebe, jak jsem pochopila, zklame cokoliv pod 140kg.
A nevidím důvod, proč by Zlata svoje fotky sem dát nemohla??? Jak vidíš....kromě tebe to u všech mělo úspěch.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
asi poprvé nerezovi trochu rozumím:)
problém je v tom, že kdyby někdo z místních borců dal svoje fotky místo do topicu "aktuální formy" třeba do "pěkné fotogalerie a pěkné fotky" bylo by to trochu neskromné. podobně jako když se Zlatka (v)pasovala do tohohle topicu...
ale když teď pojede pokořit si Ameriku, tak sem asi patří
p.s. Zlatko, vrať se nohama na zem. nejdřív něco pořádného vyhraj a potom sni o profi kartě... že upoutáš pozornost na tramvajové zastávce nebo na koncertě ještě nic neznamená. ty máš přece vyšší ambice.
Netusila jsem ze ty topiky se tu berou tak strasne vazne. Nejde o upoutavani pozornosti, ale o srandu, ale ok.
Kdybych snila o prumernych vecech..vzdycky budu prumerna ;) a to neni pro me. Radsi si budu snit o profi karte a mit pro co zit a kazdej muj den bude mit smysl..nez si davat maly cile. Snit je to jediny na co mi nikdo nesahne..ale diky za snahu
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
@Hulkie ty seš taky expert..... zrovna Zlata fakt působí dojmem, že potřebuje někam "vpasovávat" fotky....jestli tě to uklidní, tak si ty její fotky stáhnu a přidám je sem já - bude to pak košér???
A mimochodem...kdo stále stojí nohama na zemi, nikdy nevylétne do výšin.
@Hulkie ty seš taky expert..... zrovna Zlata fakt působí dojmem, že potřebuje někam "vpasovávat" fotky....jestli tě to uklidní, tak si ty její fotky stáhnu a přidám je sem já - bude to pak košér???
A mimochodem...kdo stále stojí nohama na zemi, nikdy nevylétne do výšin.
Jsi pusinka moc dekuju
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Nemáš zač zlatko.....tady by si jeden fakt cvrnknul....jednomu se nelíbí nic pod metrák, druhý tě tu nařkne pomalu z narcismu, ale každý bude brečet jak sem holky dávají málo svých fotek.
A když jim je sem přidáš, zas tě nařknou, že si něco kompenzuješ (tímto zdravím Diamonda,co si nad tímto lámal hlavu v mém logu a stále mi neodpověděl na otázku, k jakému závěru došel )
Nemáš zač zlatko.....tady by si jeden fakt cvrnknul....jednomu se nelíbí nic pod metrák, druhý tě tu nařkne pomalu z narcismu, ale každý bude brečet jak sem holky dávají málo svých fotek.
A když jim je sem přidáš, zas tě nařknou, že si něco kompenzuješ (tímto zdravím Diamonda,co si nad tímto lámal hlavu v mém logu a stále mi neodpověděl na otázku, k jakému závěru došel )
A pak ze ZENY nevedi co chteji ale pochopila jsem, ze natura nekterych je takova, ze na misto podpory...popichnuti ;)
Myslel sem to tak, jak psal Hulkie. Zlata je sympaticka ženská, je muscle woman, touž sem tu dokonce někde psal, ale ty její fotky v ten moment mi přišly neskromne.
Makusko: vůbec si to nepochopila.
Jinak nechapu tu hysterii. To nebylo žádné propíchnutí!
Člověk se ozve, má nějakou slušnost či vychování a už je hned za hajzla a hatera. Naopak Zlate velmi fandim a preju ji, ať se ji sny výplní.
Jéééééžiš aby jste se nepos*ali, že máte na fóru neskromnou muscle woman.
No tak je Zlata neskromná - má být proč. No a????
Fakt totálně nechápu, co je na tom jako škodnýho???
Ty topicy fakt nějak moc žerete. Taky tu hysterii nechápu, ale co...nemusím chápat všechno.
Ja te chapu
Mit Zlatku v lednicce,tak ti sni Pribinaky
Ale jinak prijemne prekvapeni,ne?
Osone si myslim,ze tady Zlatciny fotky maji co delat!
Stejne jako treba Ewitch nebo Brownin (omlouvam se,jestli jsem nejakou opomnel)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Neni to tak davno co jste na mym logu rozebirali co je se mnou, kde jsem a jestli uz nahodou v ty americe jako stripterka nejsem :D ..ale dobreee... chapu ;) drzim vam vsem palce, opatrujte se, vetsinu z vas mam moc rada...zbytek zas az tolik neznam abych je mohla mit rada :D kazdopadne...dam vam pokoj aby mely dusicky klid :*
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru