| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rickydotone
|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:10 am Předmět: Trenér Olomouc a okolí |
|
|
Zdravím,
předem se omlouvám, jestliže jsem téma zadal do špatné kategorie, netuším kam jinam než sem by mohlo patřit.
K tématu - hledám kvalitního osobního trenéra, který mi bude schopen sestavit inteligentní jídelníček a trénink. Nejlépe Olomouc a okolí, můžete někoho doporučit z vlastní zkušenosti? Bohužel bydlím přibližně 30 km od slušnější posilovny, takže chodit tam a hledat trenéra tam, je pro mě nereálné. Potřebuju někoho s kým absolvuju pouze prvních pár hodin kvůli konzultaci a předvedení správné techniky. Posléze mám v plánu cvičit doma/ v posilovně ve vesnici kde bydlím...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:14 am Předmět: |
|
|
A máš nějakou představu na jaký trénink se chceš zaměřit nebo ti jde čistě o obecný trénink na formování postavy atd.???
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:16 am Předmět: |
|
|
Kterym smerem od ol? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rickydotone
|
Zaslal: út březen 08, 2016 10:12 am Předmět: |
|
|
Makuška: Rád bych celkově zpevnil postavu a zbavil se pár kilo sádla  .
Peter: Konkrétně jsem z Paseky u Šternberka
Nějakou dobu jsem cvičil, ale skončil jsem na rehabilitaci kvuli zádům, po půl roce nic nedělání jsem přibral asi deset kilo, ale jen v oblasti břicha, zbytek těla mám jako bych utekl z koncentračního tábora
Teď už zase cvičím 4 týdny trénink z body-testu (Trénink pro fyzicky zdatnější začátečníky) se srandovníma váhama a snažím se dodržovat přibližně stravu, ale rád bych měl jistotu, že dělám vše na 100%
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 08, 2016 10:21 am Předmět: |
|
|
Pokud to nemusí být trenér - chlap, tak můžu doporučit Lenku Novotnou:
http://www.trenerka-olomouc.cz/
A pokud jde o výživu, tak ruku do ohně dám za Janku Pálešovou:
V Olomouci zpracovává i výsledky IN-body a je opravdu neskutečná.
--
edit, viz pravidla fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
Rickydotone
|
Zaslal: út březen 08, 2016 11:11 am Předmět: |
|
|
Raději bych trenéra - muže. Moje fyzická kondice jde ruku v ruce s psychikou, takže bych se nemusel před ženou cítit úplně v pohodě
Ohledně stravy dám na Vaše doporučení. Jako kontakt mám použít email uvedený v odkazu? Případně jsou k dispozici nějaké osobní webové stránky? Měření InBody jsem měl v blízké době v plánu takže super.
Díky za informace
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 08, 2016 12:00 pm Předmět: |
|
|
Použila bych kontakty přímo na Sport Nutrition, protože Janka s nimi přímo spolupracuje a IN-body provádí u nich, kde má svou výživovou poradnu.  Takže buď zavolat nebo napsat - přijde jí to. Osobně preferuju telefonickou domluvu schůzky a pak osobní jednání, které Janka tak jako tak bude chtít.
Jinak volbu trenéra - muže - chápu. Proto jsem psala POKUD to nemusí být chlap.  Pokud je pro tebe lepší chlap a chceš zpevnit postavu a zbavit se sádla, ukecej Petera, co se tě nahoře ptal kterým směrem hledáš trénink - myslím, že pár lekcí ti bude stačit a budeš zpevňovat a pálit tuk raz dva. Ovšem nečekej, že ho při prvních trénincích budeš mít rád (tak den po tréninku bych spíš tipovala opak).
|
|
| nahoru |
|
 |
Rickydotone
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út březen 08, 2016 6:48 pm Předmět: |
|
|
Hlavne at to neni jelito pokud uz jsi mel zdravotni potize...ja mam opravdu posledni dobou spoustu spatnych zkusenosti od svych klientu. Uz jsem si i par lidi odtrenoval sam,jelikoz nebylo kam poslat...
Jinak myslim ze za kvalitou se vyplati se i projet _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 08, 2016 6:53 pm Předmět: |
|
|
A proc nenavstivi Jablonickeho, myslim, ze malokdo ti poradi vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rickydotone
|
Zaslal: út březen 08, 2016 7:38 pm Předmět: |
|
|
vlkisekk: Nepochybuju o tom, že to je pravděpodobně jeden z nejlepších v okolí, ovšem taky je to trošku jiná cenová kategorie (1200 za hodinu je pro mě docela pálka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 08, 2016 7:42 pm Předmět: |
|
|
tak obetuj cas a prachy na cestu a prekecej pomana
mozna neni nejlepsi trener na svete, ale v kombinaci s jeho praci ti rozhodne pomuze zdravotne nejvic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 08, 2016 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | A pokud jde o výživu, tak ruku do ohně dám za Janku Pálešovou:
V Olomouci zpracovává i výsledky IN-body a je opravdu neskutečná.
--
edit, viz pravidla fóra |
Pardon - velká omluva....mě ta konkurenční spojitost nedošla. Nebyl v tom úmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov