|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: st březen 09, 2016 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | wondro, abych se ubránil nařčení z toho, že Makušku stalkuju, musel jsem si zavřít prsty do zásuvky |
Zjevně to nezabralo.
Zlatuško promaž si to tu pak prosím.
Konec spamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: st březen 09, 2016 10:34 pm Předmět: |
|
|
Promaž to aby nebylo vidět jak ze sebe Makuška zas jednou udělala koště.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st březen 09, 2016 10:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 6:18 am Předmět: |
|
|
Hele Hulkie co ty furt sijes do nekoho? :D napsal ty jsi snad nekdy neco hezkyho nekomu tu z fora? :)
Nahodou Makusku chapu... driv se mi to take stavalo... (ted uz nejak zajem panu tezce upada :D)
Ale BTW!!! Uz velice brzy navazu spolupraci s dalsim clovekem ohledne sponzoringu :D
A bude to drsne _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 10, 2016 8:36 am Předmět: |
|
|
Přeji Ti hezký den. Je to dost hezký?:)
Panebože když chce ženskou někdo sbalit, má jí to lichotit. Kdyby jí rovnou šahal mezi nohy stylem africký uprchlík, potom chápu, že ji to obtěžuje, ale takhle... A Tobě bych to byl schopen i uvěřit, i když ze zásady odmítám lichotit ženám, kterým podlízá padesát dalších chlapů...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 9:14 am Předmět: |
|
|
Zlatko, máš nějakou představu, na kolik budeš muset zhubnout, aby to bylo na soutěž? Mě přijdeš štíhlá až až, tak jen pro srovnání, jaká jsou v tomhle sportu měřítka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 9:55 am Předmět: |
|
|
Magumi, vidiet, ze to nesledujes, ma roboty az az. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 10:13 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Zlatko, máš nějakou představu, na kolik budeš muset zhubnout, aby to bylo na soutěž? Mě přijdeš štíhlá až až, tak jen pro srovnání, jaká jsou v tomhle sportu měřítka. |
Takovych 10 az 15kilo :))) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 10:15 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Magumi, vidiet, ze to nesledujes, ma roboty az az. |
No, nesleduju vůbec :). Jen koukám na Mutagenna tady na fóru, protože je stejná věkovka a výškovka, a občas mrknu na Zlatku, protože je paťanda. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 10:27 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Magumi napsal: | | Zlatko, máš nějakou představu, na kolik budeš muset zhubnout, aby to bylo na soutěž? Mě přijdeš štíhlá až až, tak jen pro srovnání, jaká jsou v tomhle sportu měřítka. |
Takovych 10 az 15kilo :))) |
Já tomu teda nerozumím vůbec - to jako fakt??? A za jak dlouho to hubneš mici??
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 10:33 am Předmět: |
|
|
Ty souteze posuzuji slepci ?
Esli zhubnes 10 - 15 kg, tak uz nebudes mit zdaleka tak peknou figuru jako ted.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 11:55 am Předmět: |
|
|
No uvidim :) 10kilo pujde urcite :) soude dle toho ze pred rokem jsem zavodni mela nejakych 58kg _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|