|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 11:48 am Předmět: |
|
|
S tim jsem se nějak smířil  horší je to s tou technikou... _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po březen 07, 2016 3:38 pm Předmět: |
|
|
Takže jelikož má redukce nejde uplně podle plánu, tak jsem se rozhodl, že pěkně štíhlý budu až tak za deset let. Momentální hmotnost je okolo 82 kg, občas to vylítne. Níž se mi nějak nejde dostat i když je tam pořád přes 20 % bf. Myslím, že nemá cenu se trápit a proto jsem se rozhodl, že se vyžeru na 90 kg!
Je mi jedno v jaké kvalitě, klidně at je to 8 kg tuku. Ale musí zároven platit tyty dvě podmínky:
1) vzroste síla
2) nepůjde dolu kondice
Chci prostě být obrovská ukrutně silná rosolovitá koule s decentní kondicí. Kdejaký 70 kg crossfiták s pekáčem buchet a napruhovanou prdelí si při pohledu na mě řekne, co to je za buřta toho vyklepnu na treninku raz dva. Ovšem CHYBA , silově se na mě absolutně nebude chytat a kondičně na tom nebude o tolik lépe, takže ve výsledku ho totálně zesměšním.
Bude prostě ze mě taková menší verze Patrika Baboumiana (https://en.wikipedia.org/wiki/Patrik_Baboumian) - takovej malej tlustoprd co zesměšnil vysekanýho Tkadlčíka. Málá zákeřná, mírně zatuhlá bestie, ze zvířecí říše takovej medojed či rosomák, naprosto nevěřitelně kompaktní masivní stroj na zabíjení. Jednoduše zdánlivě neškodný organismus, kterého však není radno podcenovat.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po březen 07, 2016 3:55 pm Předmět: |
|
|
A budeš aj vegán a budeš mať Wolverine wannabe look ako Patrik? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
db

|
Zaslal: po březen 07, 2016 10:46 pm Předmět: |
|
|
Dobrej log a super plán se vyžrat Cmeni. Když to nejde na jednu stranu tak to půjde na druhou. Docela ti fandim a myslím že se často kritizuješ zbytečně, ty tvý výkony mi přijdou vzhledem k okolnostem dost dobrý na 82kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po březen 07, 2016 10:58 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Myslím, že nemá cenu se trápit a proto jsem se rozhodl, že se vyžeru na 90 kg!
Chci prostě být obrovská ukrutně silná rosolovitá koule s decentní kondicí. Kdejaký 70 kg crossfiták s pekáčem buchet a napruhovanou prdelí si při pohledu na mě řekne, co to je za buřta toho vyklepnu na treninku raz dva. Ovšem CHYBA , silově se na mě absolutně nebude chytat a kondičně na tom nebude o tolik lépe, takže ve výsledku ho totálně zesměšním.
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 07, 2016 11:15 pm Předmět: |
|
|
Vieš čo cmeni, ten obrázok ti nedarujem. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 9:40 pm Předmět: |
|
|
carabas: fousy mi i přes pokročilý věk tolik nerostou (jako rostou jako svině ale na wolverina to ještě nestačí) a vegan možná někdy v budoucnu, ted jedu poloviční vegetariánství
db: děkuji za slova útěchy ale povězme si na rovinu, výkony jsou dosti slabé a výmluvu na bw tomu nepomohou. 200 je pořád víc než 190, jestli člověk váží 60 nebo 100 na tom nesejde, záleží pouze na tom kolik zvedne absolutně.
zítra přemýšlím o návštěvě jonas gymu mezi cca od 15, tak kdyby se chtěl někdo přidat dejte vědět...na místě nijak netrvám _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 11:45 pm Předmět: |
|
|
Jonáš gym sice ne, ale kdyz cestujes takle po Evropě, tak můžem dat spolecny trenink někdy nekde v okolí.. Jonas mam z ruky. Jo a nezapomeň se prezout hned u dveří.. :D (zkušenost)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so březen 12, 2016 7:38 am Předmět: |
|
|
Takže malý report z Jonas gymu.
Už hned ze začátku jsem věděl, že to bude stát za hovno, hledal jsem to totiž asi tři hodiny, uplně nasranej spocenej, afektovanej jsem přišel před nějakou ruinu a hle byl to džounas džym. Paráda pomyslimsi, vemu za dvěře a nic. Začal jsem bušit a kopapat do dvěří, za řevu: "otevři ty kundo prašivá". Po chvilce vylezl nějaký skrček a pustil mě dovnitř.
"Co chceš, jdeš za někym potrénovat?"
"Co mi tykáš ty křupane, ukaž mi kde jsou šatny, jdu vás totálně zesměšnit." a lípnul jsem mu kilo na čelo, abych ten proces trochu uspíšil.
Šatna nechutná. Umazal jsem si svoje značkový hadry. Chytnul sifla a pokousali mě nějaký smradlavý pavouci. Bylo to trochu nepříjemný ale naštěstí jsem to zvládnul a už jsem se rozcvičoval v tý zaplivaný činkárně. Vyhlídnul jsem si tam jednoho mamánka s prdelí jak valach. Pořád něco kecal o austrálii. Takovýhle zbohatlíky fakt miluju, věděl jsem, že tohohle buzíka musím zesměšnit. Naložil jsem si na mrtvolu všechny kotouče, co tam měli a rozjel rocknroll. Po chvilce jsem získal pozornost toho teplouše.
"Tak co dáme bitvu?" Ten juvenil mě docela překvapil, protože kejvnul na moji nabídnu bez delšího rozmýšlení.
Nasázel jsem tam asi 8 opáček s plnou činkou kotoučů a s mírně se smějící tváří jsem řekl: "Tak se předved tlustoprde"
Mamánek se sehnul čince a chvilku se soustředil. Při pohledu na něj jsem vybouchnul smíchy. Ty vole co to je za lamu, vždyt on to nedá ani jednou.
Ovšem CHYBA!
Ten borec to přemístil a za nelidského řevu tu činku asi dvacetkrát vyrazil nad hlavu.
Co si budem povídat, totálně mě zesměšnil. Naštěstí hned po chvíli tam přišel nějakej vietnamčík. Nebesa jsou mi nakloněny, pomyslel jsem si. Ukážu mu nadřazenost bílé rasy.
"Hej ty rejžožroute, nedáme soutěž ve shybeh?"
Žlutej trpaslík něco zašišlal a asi souhlasil. Dal jsem mu dělo do břicha zvolal "Oi" a šlo se na věc. Nakipoval jsem tam asi 15 shybů a se spokojenou tváří jsem pravil: "Tak se předved podřadný muži."
Ten zmrd skočil na hrazdu, dal asi 100 shybů, skočil dolu a kvalitní češtinou povídá: "Promin kámo ale nemam na tebe celej den, za hodinu mam šukec s tvojí tlustou matkou."
Takové ponížení. Doufam, že se o tom nedozví moji holohlaví bratři. No nic musel jsem jít dál. Naštěstí zrovna dorazila nějaká buchtička.
"Hej kočičko nedáme rozstřel ve dřepech?" Samička souhlasila, takže se šlo na věc. Pravidla byla jasná, na čince metrák a pět opakování na střídačku, kdo vydrží dýl. I přes bandáže, čpavek a pásek jsem už v první serii dal pouze čtyři opakování ale na tu prašivku by to mělo stačit.
Jenže ta kurva mě totálně zesměšnila, dala pět opáček prdelí o zem. Potom mě pravou nohou nakopla do koulí a s metrákem na zádech začala jezdit pistole.
To už na mě bylo prostě moc a totálně zesměšněnej jsem okamžitě zamířil do šatny. Rychle jsem na sebe hodil svoje značkový hadry a vydal se za tim vrátnym, co zrovna seděl za barem.
"Vrat mi to kilo ty buzerante" zahrozil jsem a na umocnění mého požadavku jsem praštil pěstí do baru. Ten hajzl ale asi chodil na nějaké kungfu, protože vsedě mi vystřelil takovej highkick na palici, že jsem udělal asi osm kotrmelců a zastavil se až o protější budovu.
Co si budem povídat, solidně mě tam zesměšnili ale až budu mít 90 kg, tak se vrátím a všechno jim oplatim i s úroky!
Nedá se nic děla, jednou zesměšníte někoho vy, jednou někdo vás. Když už jsem byl v té praze, tak jsem alespon zamířil s kámošema do radničního sklípku na žebra, kde jsem si pěkně vylepšil náladu.
Večer se nakonec pěkně vyvedl, jelikož jsem se to pak spláchnul deseti kouskama
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 12, 2016 8:15 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Takže malý report z Jonas gymu.
Už hned ze začátku jsem věděl, že to bude stát za hovno |
Spřízněná duše
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 12, 2016 9:21 am Předmět: |
|
|
 made my day. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 9:06 pm Předmět: |
|
|
Takže trochu jsem se oklepal z minulého týdne a dneska bomba trenink. Dal jsem redbull a asi půl hrsti kofeinových tablet, prostě mega bomby padaly. Hexbar 1x dva metráky !!! Bradla 1x pul metráka! !! Neskutečná síla a nabuzení prostě co vam budu povídat.
Všechno ted směřuju k jedné věci. Chci totálně zesměšnit mravence . Doufam, že se nevykecá ze společného treninku na kterem ho rozsekam naprosto ve všech disciplínách (kromě push a military pressu, tam uznávám, že na něj nemám). S tim jak mi roste bw, tak se mi i brutálně zvyšuje síla, takže sice zatím bych ho uplně nerozsekal ale jakmile začnu atakovat hranici 90 kila!!!, tak se má chlapec na co těšit.
Musím ho zlomit a použiju k tomu všechny dostupné prostředky, začínám používat opasky, bandáže, trhačky, čpavky, nakopávače, proteiny, prostě všechno co dramaticky navýší mou výkonnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 9:49 pm Předmět: |
|
|
Na trapbar da dva metraky každej nahodnej kolemjdoucí.. Ale gratulka na to, ze zacinas cvičit !!!!
Jináč ja nejsem balbi, takže se nevykecam, spis sem zvědav, jak se z toho vykroutis ty.
A opasky, bandaze, trhacky a tyhle hovadiny nebudem v ten den používat. Max opasek na přidání zateze, ale to stejne v tvém případě nebude treba..
Takový hubený somalce jako ty snidam.
Snad te moje uprimnost a pohrdání tebou neurazilo..
Těším se až te porazim ve vsem jako balbiho.
Zatím návrhy na cviky: Premisteni, drep ve vzpazeni, salto vzad, shyby, celni drep, predkopavani, vzpor, skok z letadla na cas,...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|