|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: út březen 15, 2016 9:19 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Makuška napsal: | No tak vidět tohle výrobce těch botů Pleaser, tak ho klepne pepka. |
Nádherná mladá ženská na podpatcich. V čem je problem? |
Značka Pleaser si zakládá na tom, že vyrábí obuv pro SEXY ženy, burlesque tanečnice, pole dance, high heels choreo apod. A dle jejich přehlídek a propagačních materiálů by jim ta tvoje slečna rozhodně sexy nepřišla. Ale to už ti tady kluci naznačili, že ty považuješ za sexy poněkud jiný druh........ žen.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út březen 15, 2016 9:21 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | jnerez napsal: | | Makuška napsal: | No tak vidět tohle výrobce těch botů Pleaser, tak ho klepne pepka. |
Značka Pleaser si zakládá na tom, že vyrábí obuv pro SEXY ženy, burlesque tanečnice, pole dance, high heels choreo apod. A dle jejich přehlídek a propagačních materiálů by jim ta tvoje slečna rozhodně sexy nepřišla. Ale to už ti tady kluci naznačili, že ty považuješ za sexy poněkud jiný druh........ žen. |
Tak úplne burlesque to nie je, ale zase ako Dark Cabaret?
Úplne vidím principála v cylindri a červenej livreji ako kričí: Pristúpte bližšie, dámy a páni, aby ste zhliadli doposiaľ nevidené! Hračka prírody, najsvalnatejšia žena sveta! Ženská hlava na mužskom tele, len v putovnom cirkuse J'Nerez di Palermo! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 15, 2016 9:23 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Tak úplne burlesque to nie je, ale zase ako Dark Cabaret?
Úplne vidím principála v cylindri a červenej livreji ako kričí: Pristúpte bližšie, dámy a páni, aby ste zhliadli doposiaľ nevidené! Hračka prírody, najsvalnatejšia žena sveta! Ženská hlava na mužskom tele, len v putovnom cirkuse J'Nerez di Palermo! |
A jo.... to by asi šlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: út březen 15, 2016 9:35 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | jnerez napsal: | | Makuška napsal: | No tak vidět tohle výrobce těch botů Pleaser, tak ho klepne pepka. |
Značka Pleaser si zakládá na tom, že vyrábí obuv pro SEXY ženy, burlesque tanečnice, pole dance, high heels choreo apod. A dle jejich přehlídek a propagačních materiálů by jim ta tvoje slečna rozhodně sexy nepřišla. Ale to už ti tady kluci naznačili, že ty považuješ za sexy poněkud jiný druh........ žen. |
"Sorry", že sa navážam teraz trošku do teba, Makuška.... Nepáči sa mi jnerezov vkus, ale...... TOTO JE TÉMA "MUSCLE WOMEN"...... Znamená to, že tu patria ženy od kategórie bikín (teda, aspoň niektoré z nich), po kategóriu Ms. Olympia... A je trápne, že tu EŠTE STÁLE zhadzujete určitým spôsobom jnereza za to, že postuje do tejto témy fotky svalnatých žien. Pokiaľ sem nedáva fotoshopy (čo by sa potom minulo zmyslu) alebo kreslené obrázky svalnatých žien, nevidím žiadny problém, a divím sa, že niekto vidí...
UŹ JE TO VYSLOVENE TRÁPNE tu vkuse spomínať jnereov "nevkus". On NEMÁ NEVKUS, on má INÝ VKUS. Ale aj on so svojim vkusom nie je jediný nie len na svete, ale ani v ČR, a ani NA FÓRE. Téma sa volá "MUSCLE WOMEN", jnerez tu postuje fotky MUSCLE WOMEN. Kto a kde vidí chybu ??? ... Keď chcete vidieť len fotky žien so svalovým rozvojom Bikiny - Figure Olympia, TAK SI SPRAVTE TAKÝ TOPIC. Lebo topic "MUSCLE WOMEN" si plní svoj účel, a to AJ VĎAKA jnerezovi. _________________ Zadovážte si inverzný stôl, a používajte ho denne. Ja visím dolu hlavou kolmo k zemi 8 minút 1x denne, každý deň. JE TO SUPER.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 15, 2016 9:38 am Předmět: |
|
|
| Som_v_nutricnej_ketoze napsal: | "Sorry", že sa navážam teraz trošku do teba, Makuška.... Nepáči sa mi jnerezov vkus, ale...... TOTO JE TÉMA "MUSCLE WOMEN"...... Znamená to, že tu patria ženy od kategórie bikín (teda, aspoň niektoré z nich), po kategóriu Ms. Olympia... A je trápne, že tu EŠTE STÁLE zhadzujete určitým spôsobom jnereza za to, že postuje do tejto témy fotky svalnatých žien. Pokiaľ sem nedáva fotoshopy (čo by sa potom minulo zmyslu) alebo kreslené obrázky svalnatých žien, nevidím žiadny problém, a divím sa, že niekto vidí...
UŹ JE TO VYSLOVENE TRÁPNE tu vkuse spomínať jnereov "nevkus". On NEMÁ NEVKUS, on má INÝ VKUS. Ale aj on so svojim vkusom nie je jediný nie len na svete, ale ani v ČR, a ani NA FÓRE. Téma sa volá "MUSCLE WOMEN", jnerez tu postuje fotky MUSCLE WOMEN. Kto a kde vidí chybu ??? ... Keď chcete vidieť len fotky žien so svalovým rozvojom Bikiny - Figure Olympia, TAK SI SPRAVTE TAKÝ TOPIC. Lebo topic "MUSCLE WOMEN" si plní svoj účel, a to AJ VĎAKA jnerezovi. |
Ahoj Rando, vítej zpátky. Jinak nerez se mě ptal v čem vidím problém, tak jsem mu odpověděla v čem vidím problém. Thats all.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 15, 2016 9:46 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | necháš se ovlivnit ksichtem. mavi gioia byla dřív mnohem hezčí a když necvičila, byla určitě nejhezčí vůbec:) |
Jo, pamatuju si jak sem její fotky někdo dával, už to bude hodně let a ten rozdíl je zářným příkladem toho, že méně je někdy více (což je ale v případě testosteronu u žen tak nějak pravidlo). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út březen 15, 2016 9:56 am Předmět: |
|
|
Souhlas s Randem. Je to topic muscle woman, takže se není proč divit, že zde někdo postuje svalnaté ženské...ať se mi to líbí nebo ne, tak ten topic tu na to je a nebudu o tom přece vést sáhodlouhé debaty.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út březen 15, 2016 11:09 am Předmět: |
|
|
Rando diky napsal si to pěkně a celkem přesně. Jinak ti co sem furt písou ty kydy to SOU furt ti sami co nemají asi co na práci, to mě rando už ani neva. Oni se mi směnou a já se smějí jim jak jim to furt leží v zaludku
Makusko furt jen mluví o sexualitě tam bych viděl problém jinde. Decarabas to je zase klasickej vlezprdel.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 15, 2016 11:20 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Rando diky napsal si to pěkně a celkem přesně. Jinak ti co sem furt písou ty kydy to SOU furt ti sami co nemají asi co na práci, to mě rando už ani neva. Oni se mi směnou a já se smějí jim jak jim to furt leží v zaludku
Makusko furt jen mluví o sexualitě tam bych viděl problém jinde. Decarabas to je zase klasickej vlezprdel. |
Jo. Mluvím. Protože když mi někdo řekne o ženské v bikinách, minišatech, minisukních, na 15cm podpatcích..... automaticky si představím nějakou sexy ženu - asi mám problém, když si u slovního spojení ŽENA V MINIŠATECH A NA PODPATCÍCH představím sexy kost. A pak se podívám na to, co jsi postnul a ...... nějak v tom tu sexy ženu nevidím. A nejen já. Ale ano máš pravdu.... jsou MUSCLE.... a podle pohlaví asi ještě pořád i WOMAN no. Už mlčím.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út březen 15, 2016 12:10 pm Předmět: |
|
|
A v com velmi osvalene zeny vyzeraju aspon prirodzene? Vo vecernej robe? V nicom... Alebo by tu mali byt len fotky bab v teplakoch? Ostatne to plati aj o najnarachanejsich kulturistoch, mozu mat na sebe aj oblek, stale budu vyzerat ako od cirkusu
Myslim si, ze vzhladom na topic nie su posledne jnereove fotky vobec prestrelene, ostatne takto ta baba nebeha kazdy den po ulici, bola tak nastylovana na fotenie. A aj ked to moj vkus nie je, rando ma pravdu... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 15, 2016 12:30 pm Předmět: |
|
|
Nehodlám tady hodnotit v čem tyhle ženy vypadají přirozeně.....na to prostě nemám představivost a pochybuju, že něco takového existuje, v čem by ty ženy vypadaly sexy. Nerez musí počítat s tím, že když sem postuje tyhle ženy, tak se k tomu ostatní můžou vyjádřit stejně jako se vyjadřují k fotkám, co sem postuje Daymoon nebo Petey.
A to, že k fotkám postovaným Daymoonem nebo Peteyem se vyjadřuje většina pochvalně a k Nerezovým fotkám nepochvalně je jen výsledek toho VKUSU každého z nás. Já jsem se vyjádřila k té fotce pouze poznámkou k botům - Nerez se mě zeptal co na tom vidím v nepořádku, tak jsem mu odpověděla, co na tom vidím v nepořádku a odpověděla jsem podle svého vkusu - no a byla jsem nařknuta, že řeším jen sexualitu a mám nějaký problém. Aha - já myslela, že mám jen svůj vkus.
Jednou provždy dokud sem bude Nerez postovat TOTO:
(a zas má na nohou Pleasery....  )
a zbytek fóra toto:
tak se sice Nerez bude vyjadřovat k tématu a podle názvu topicu, ale pravděpodobně nikdy nepřestane být těm ostatním divný a asi nikdy se nad tím ostatní nepřestanou pozastavovat a vyjadřovat k tomu, protože Nerezův vkus je přinejmenším ........ skutečně ojedinělý a můžou ty Nerezovy baby na sobě mít cokoliv a vždycky budou......zvláštní. Kdežto u těch ostatních bab je naprosto jedno co mají na sobě.....líbí se většině. Taková je prostě realita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út březen 15, 2016 1:01 pm Předmět: |
|
|
Ještě donedávna tady byly všechny druhy fotek, ale žádné zbytečné sračky psané kolem... Není třeba rozjíždět nesmyslnou debatu v každém druhém topicu...
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út březen 15, 2016 2:01 pm Předmět: |
|
|
Makusko: to s tou sexualitou sem myslel všeobecně k tvym příspěvkům.
Jinak díky za fotku, to je Dianne Solomons, jedna z mých oblíbených  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|