Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chadzi

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, že už jsem to psal...ale Dani je úžasná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono zase nejde jen o objem, ale často spíš o to, že má prostě vysazeno.
Makuška

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bronwyn napsal:
Makuška napsal:

Jo. Mluvím. Protože když mi někdo řekne o ženské v bikinách, minišatech, minisukních, na 15cm podpatcích..... automaticky si představím nějakou sexy ženu - asi mám problém, když si u slovního spojení ŽENA V MINIŠATECH A NA PODPATCÍCH představím sexy kost. A pak se podívám na to, co jsi postnul a ...... nějak v tom tu sexy ženu nevidím. A nejen já. Ale ano máš pravdu.... jsou MUSCLE.... a podle pohlaví asi ještě pořád i WOMAN no. Už mlčím.

Tak po dlouhe dobe se ozvu i ja... hele to je prave ta vec nazoru ze TOBE se to nelibi fajn, ale treba dokonce i MNE prijde prave zrovna Mavi jako pekna holka, zavodila jsem s ni, videla jsem ji nazivo a jesli z fotek pusobi jako buhvijake monstrum, tak v realu neni, je velmi mala, ma male upony a proto ma svaly pekne kulate, i v obliceji je pekna....

Stejne tak se mi treba libi jako ZENA - ANO ZENA - treba Eva Pogacnik, Alina Popa, Lenda Murray, Rosana Harte a mnoho dalsich. Protoze zenskost je podle mne SENSUALITA, nikoliv SEXUALITA, akorat ze 90% lidi v tom bohuzel ten rozdil nevidi.

Hrozne mne bavi jeste jedna vec - jak lidi vubec nikdy radu tech holek nevideli NAZIVO ale z fotek maji dojem ze to musi byt 130kg monstra - pritom v drtive vetsine se vaha tech holek treba z WPD pohybuje kolem 60kg a jsou drobnejsi nez kdejaka Ceska selka. A kdyby sly v objemu kolem vas, tak se vsadim ze hromada chlapu se za nima otoci a ne kvuli svalum...

A taky nevidim duvod, proc by zenska se svalama nemohla nosit nejakou znacku nebo treba sexy saty, makeup, dbat o sebe atd. - je zenska. Babochlapem by byla, kdyby se jeste navic cpala do flanelovky a kanad. Muj nazor.

Ehm.....já si dala tu práci a projela tento topic aspoň zběžně od začátku...všimla jsem si, že byl před 10 lety prostě oddělen zjevně z jiného topicu, kde se někdo nad fotkami těchto žen asi pohoršoval.
Nejsem znalá tohohle sportu, ale pár videí Dani Reardon jsem viděla a upřímně - proti tomu, co se líbí Nerezovi a co bylo předmětem diskuze, je Dani i podle mě skutečně úžasná.

Ovšem jako laik v tomto sportu je pro mě
toto

a toto

DOST zásadní rozdíl.

Fotka Dani je podle mě úžasná.....ale ta první fotka - skutečně tyto slečny měří 160cm a váží 60kg?? Pokud ano a zkresluje to, tak pardon. Pokud je to jen objemová fáze, tak pardon. Pokud je to photoshop, tak pardon (pravost jsem nezkoumala ale našla bych tady celým topicem takových fotek povícero). Pokud obě slečny v reálu vypadají v objemu v podstatě stejně, tak pardon.

Na těchto ženách z první fotky mi make-up a minišaty evokují už jen umělý pokus o zženštění jinak neženského těla.
Dani Reardon mi přijde jako úplně normální holka, co posiluje. Jen můj názor. Víc téhle diskuze a fotek raději přenechám jiným, znalejším. Nechtěla jsem se nikoho dotknout.
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se ti nějaká ženská nelíbí, tak se na ni prostě nekoukej. Fakt je to tak těžké? Hlavně u topicu, který je tady o trochu déle, než ty.
Bronwyn

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makusko - proto rikam ze se mi libi kdyz tomu lidi ani nerozumi a pritom to soudi

Ta prvni fotka co tu postujes jako ukazku "takhle ne" je totiz skutecne upravena photoshopem - rika se tomu muscle morphs a patri to do urciteho fetise.... znam totiz matne original a i kdyz je tam ta baba velka dost, tak rozhodne to neni takovahle kysna

A kulturistky jsou vetsi nez WPD, ale uprimne jak se nam WPD rozjelo tak ten rozdil mezi tema mensima holkama v kulturistice a vetsima WPD zacina byt ne zase tak velky (treba tusim takova Brigita Brezovac mi rikala ze soutezila se 62-64kg, Alina je nekde v rozmezi 70-75kg - ale ta je taky vyssi nez ja, ma skoro 170cm, dalsi moje znama Sheila Bleck soutezila taky kolem 68-70kg tez na nejakych 170cm a to jsou holky z urovne Olympie) .... Jo, existujou treba i holky ktere maji vic - tusim ze nase Verka ale ziskala nedavno certifikat jako nejtezsi holka co momentalne soutezi od Guinessovky a tusim ze ma neco kolem 90kg soutezni, cili nad to by zadna holka byt nemela ... a kdyz to ze sportovniho hlediska porovnam s chlapama - porat ma nejtezsi zenska o dobrych 30-40kg mene nez nejtezsi chlap - se prece neda porovnavat profi kulturistka s normalnim necvicicim jedincem, to pak uz chapu ze "to je moc" pisou lidi uz i nekterym bikinam...

A z zenskeho hlediska - nevim, asi nejsem tak povrchni, abych kvalitu zen urcovala jen jejich velikosti a % telesneho tuku a prijde mi ze kolikrat takova plastova Barbie ma v sobe te zenskosti mene nez treba takova Lenda Murray
Bronwyn

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jinak samozrejme ze i mne se neco libi vice a neco mene - ale neshazuju ty holky kvuli tomu ze si vybraly nejak vypadat a ani chlapy, kterym se tyhle holky libi.... navic rada tech holek zase v realu jsou strasne mili, hodni a chapavi lide (a budu je kolem sebe mit daleko radeji nez ty, kteri je odsuzuji ) .... a myslim ze pravo na to oblekat se nejak a nejak se prezentovat mame vsichni ne? (cili je mi uplne u zadele ze by firma Pleaser nebyla Pleased - i kdyz kdo vi, treba by se jim nektere fotky nekterych holek libily - jak muze nekdo rict s JISTOTOU ze ne? - jejich boty na foceni nosim totiz taky.....)

Moje oblibenkyne:

Eva Pogacnik

Rosie Harte (154cm, 52kg)

Sheila Bleck

Alina Popa

Lenda Murray

Isabelle Turell

Plus skoro cela galerie holek ktere soutezily v 90.letech.... ale treba vsechny tyhle holky jsou pro mne v ramci musclewomen stale pekne a zenske....
Makuška

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu.

Btw. to že někdo něčemu nerozumí, ale má na to svůj názor (resp. podle tebe to odsuzuje) je dnes ale naprosto normální a tuším to není zakázané. A můžeš být naprosto v klidu - není to jen v kulturistice...mě taky lidi odsuzují a myslí si, že dělám striptérku a já už jim ani nevysvětluju jaká je realita.
Je mi to jedno a dělám si z toho srandu stejně jako jsem si dělala srandu s těmi Pleasery. Výrobci těch botů je úplně ukradený, kdo jejich boty nosí - důležitý jsou prachy. Šijí boty na míru i transexuálům. No stress - mou zmínku o Pleaserech neber nijak vážně. Všechno má svůj extrém...tak jak ty holky, co sem postuje Nerez, tak umělé vychrtlé Barbie s prodlouženými vlasy a silikonem všude, kde se dá.
Bronwyn

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rekla soudi - ne odsuzuje - odsuzujou tu jini

soudi = domysli se jak ty holky asi vypadaj v realu a jak treba by vypadaly vedle sebe nebo v realnem zivote... coz neni vzdy uplne akuratni pohled....dokud to clovek neuvidi v realu, tak nevi....konec koncu tenhle sport je zalozen z velke casti na opticke iluzi a klamu...
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bronwyn, dneska teda vális, příspivej castěji jak názory tak fotkami
Bret

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuško, prosím tě, už toho nech. Rád se do toho tématu chodím dívat na fotky pěkných svalnatých holek, líbí se mi. Nedělejte tu ty i ostatní cenzory vkusu a sexuální orientace. Přispívejte do témat, které jsou vám blízké a své negativní reakce na každý Jnerezův příspěvek si nechte raději pro sebe. Myslím, že nikoho nezajímají. Děkuji za všechny fandy ženské kulturistiky
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když uz jsme u té Daní Reardon.

Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stará garda ronnie fóra vyrazila na jnerezovu obranu. To se mi líbí.
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Stará garda ronnie fóra vyrazila na jnerezovu obranu. To se mi líbí.

Žádnou ochranu tu nepotřebují,jen tu smysluplné písou to, co já už sem vzdal. Sou bohužel lidí kteří nejsou schopni respektovat něco mimo jejich vkus.
drlift_

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2016 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze to resite, mne prijde fajn, ze sem obcas nekdo napise svuj, byt opacny nazor. Kdyby se tu vsichni jen poplacavali po zadech a razili jen jeden smer byla by to dost nuda. Takhle se tu aspon vidi hodne odlisne fotky a to je podle mne fajn.
Laczslo

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2016 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bret napsal:
Makuško, prosím tě, už toho nech. Rád se do toho tématu chodím dívat na fotky pěkných svalnatých holek, líbí se mi. Nedělejte tu ty i ostatní cenzory vkusu a sexuální orientace. Přispívejte do témat, které jsou vám blízké a své negativní reakce na každý Jnerezův příspěvek si nechte raději pro sebe. Myslím, že nikoho nezajímají. Děkuji za všechny fandy ženské kulturistiky

Presne tak. Mam treba na tanceni u tyče taky svůj názor, ale asi proto ze tomu rozumím jak ty zenske kulturistice, tak ti do tveho topiku nepíšu po každé fotce svoje rozumy. A jak to tak vypadá tak toto téma se líbí více lidem jak jnerezovi. Podivaji se na fotky a nemaji za potřebu to komentovat. Narozdil od vás par, kterým se to nelíbí a mate potřebu to okecavat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: