Budování hmoty + cyklistika

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budování hmoty + cyklistika  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Budování hmoty + cyklistika
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
poklop88

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 4:24 pm    Předmět: Budování hmoty + cyklistika Odpovědět s citátem

Mám takový konkrétnější dotaz, a nevím zda-li budete moct pomoct. Týká se to BCAA všeobecně.

Minulý rok - dodržuji tréninkové plány a stravu. Když držím stravu i v objemu i v dietě a k tréninku ještě přidám dvakrát denně kole (2x 45 min) na cestě do a z práce každý den, tak jsem ani v objemu moc nerostl a nejspíš si pálil i svaly + i při dávkování přesných živin a veškeré suplementace (BCAA, protein, Glutamin, Kreatin....)

To bylo minulý rok. Tento rok jsme to zkusil bez kola a v objemu sem rostl víc a teď při přechodu do diety bych chtěl zařadit to kolo i jako kardio, ale bojím se, abych zase nepřišel o procento svalů. Mám denně 2,5g bílkovin a tuším že zhruba 4gr sachr z nejčistčích zdrojů.

Doporučili by jste mi prosím jak tedy dávkovat BCAA (i před jízdou na kole?) a co případně dalšího? Děkuji a přeji příjemný den
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 4:26 pm    Předmět: Re: Budování hmoty + cyklistika Odpovědět s citátem

poklop88 napsal:
Mám takový konkrétnější dotaz, a nevím zda-li budete moct pomoct. Týká se to BCAA všeobecně.

Minulý rok - dodržuji tréninkové plány a stravu. Když držím stravu i v objemu i v dietě a k tréninku ještě přidám dvakrát denně kole (2x 45 min) na cestě do a z práce každý den, tak jsem ani v objemu moc nerostl a nejspíš si pálil i svaly + i při dávkování přesných živin a veškeré suplementace (BCAA, protein, Glutamin, Kreatin....)

To bylo minulý rok. Tento rok jsme to zkusil bez kola a v objemu sem rostl víc a teď při přechodu do diety bych chtěl zařadit to kolo i jako kardio, ale bojím se, abych zase nepřišel o procento svalů. Mám denně 2,5g bílkovin a tuším že zhruba 4gr sachr z nejčistčích zdrojů.

Doporučili by jste mi prosím jak tedy dávkovat BCAA (i před jízdou na kole?) a co případně dalšího? Děkuji a přeji příjemný den

A ty se jako při 4g sacharidů a 2.5g bílkovin bojíš, že budeš hubnout svaly jo? To bys těch 45 minut musel dobře hulit.
poklop88

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozřejmě se snažím to pálit :-)

Mám takovou zkušenost z minulého roku, bohužel.

Jinak až přijde druhá fáze diety, a budou se vlnit sacharidy, tak teprve pak je to divočejší.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poklop88 napsal:
Samozřejmě se snažím to pálit :-)

Mám takovou zkušenost z minulého roku, bohužel.

Jinak až přijde druhá fáze diety, a budou se vlnit sacharidy, tak teprve pak je to divočejší.

Tak jeď pomalejš . . .
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2016 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Svaly v diete spalis ci budes jest 100 g bielkovin alebo 400.

Nerob vysoku intenzitu bicyklovania ak chces zachovat viac svalov

Rychle na stránku:

Přejdi na: