|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
poklop88
|
Zaslal: st březen 23, 2016 4:24 pm Předmět: Budování hmoty + cyklistika |
|
|
Mám takový konkrétnější dotaz, a nevím zda-li budete moct pomoct. Týká se to BCAA všeobecně.
Minulý rok - dodržuji tréninkové plány a stravu. Když držím stravu i v objemu i v dietě a k tréninku ještě přidám dvakrát denně kole (2x 45 min) na cestě do a z práce každý den, tak jsem ani v objemu moc nerostl a nejspíš si pálil i svaly + i při dávkování přesných živin a veškeré suplementace (BCAA, protein, Glutamin, Kreatin....)
To bylo minulý rok. Tento rok jsme to zkusil bez kola a v objemu sem rostl víc a teď při přechodu do diety bych chtěl zařadit to kolo i jako kardio, ale bojím se, abych zase nepřišel o procento svalů. Mám denně 2,5g bílkovin a tuším že zhruba 4gr sachr z nejčistčích zdrojů.
Doporučili by jste mi prosím jak tedy dávkovat BCAA (i před jízdou na kole?) a co případně dalšího? Děkuji a přeji příjemný den
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 23, 2016 4:26 pm Předmět: Re: Budování hmoty + cyklistika |
|
|
| poklop88 napsal: | Mám takový konkrétnější dotaz, a nevím zda-li budete moct pomoct. Týká se to BCAA všeobecně.
Minulý rok - dodržuji tréninkové plány a stravu. Když držím stravu i v objemu i v dietě a k tréninku ještě přidám dvakrát denně kole (2x 45 min) na cestě do a z práce každý den, tak jsem ani v objemu moc nerostl a nejspíš si pálil i svaly + i při dávkování přesných živin a veškeré suplementace (BCAA, protein, Glutamin, Kreatin....)
To bylo minulý rok. Tento rok jsme to zkusil bez kola a v objemu sem rostl víc a teď při přechodu do diety bych chtěl zařadit to kolo i jako kardio, ale bojím se, abych zase nepřišel o procento svalů. Mám denně 2,5g bílkovin a tuším že zhruba 4gr sachr z nejčistčích zdrojů.
Doporučili by jste mi prosím jak tedy dávkovat BCAA (i před jízdou na kole?) a co případně dalšího? Děkuji a přeji příjemný den |
A ty se jako při 4g sacharidů a 2.5g bílkovin bojíš, že budeš hubnout svaly jo? To bys těch 45 minut musel dobře hulit.
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop88
|
Zaslal: st březen 23, 2016 4:29 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě se snažím to pálit :-)
Mám takovou zkušenost z minulého roku, bohužel.
Jinak až přijde druhá fáze diety, a budou se vlnit sacharidy, tak teprve pak je to divočejší.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 23, 2016 4:32 pm Předmět: |
|
|
| poklop88 napsal: | Samozřejmě se snažím to pálit :-)
Mám takovou zkušenost z minulého roku, bohužel.
Jinak až přijde druhá fáze diety, a budou se vlnit sacharidy, tak teprve pak je to divočejší. |
Tak jeď pomalejš . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 10:38 am Předmět: |
|
|
Svaly v diete spalis ci budes jest 100 g bielkovin alebo 400.
Nerob vysoku intenzitu bicyklovania ak chces zachovat viac svalov
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|