|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wortex95
|
Zaslal: čt březen 24, 2016 11:48 pm Předmět: Protein |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat, cvičím už nějakou dobu, ale nikdy jsem nepoužíval proteiny. Minulý týden jsem koupil protein od Myprotein. Po použití proteinu cca za 2 hodiny, mám křeče na obou stranách břicha, trvá to i hodiny než to odezní. Protein dávám do 200 ml vody, jednu odměrku, zkoušel jsem i více vody 400ml a to pomůže tak z 30%. Někdo nějaké nápady?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: pá březen 25, 2016 12:03 am Předmět: |
|
|
nekonzumuj protein mezi dvěma jídly, ber ho jako normální jídlo, nemůžeš ho přilít do relativně plného žaludku, kde se ještě tráví předchozí jídlo... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
AldaB
|
Zaslal: ne květen 29, 2016 8:21 pm Předmět: Re: Protein |
|
|
| wortex95 napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat, cvičím už nějakou dobu, ale nikdy jsem nepoužíval proteiny. Minulý týden jsem koupil protein od Myprotein. Po použití proteinu cca za 2 hodiny, mám křeče na obou stranách břicha, trvá to i hodiny než to odezní. Protein dávám do 200 ml vody, jednu odměrku, zkoušel jsem i více vody 400ml a to pomůže tak z 30%. Někdo nějaké nápady? | Divej zkus zmenit protein popripade kup gainer s vyssim obsahem bilkovin :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|