|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 21, 2016 4:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: so březen 26, 2016 2:02 am Předmět: |
|
|
Tak konecne jsem koukl na nove SW, cekal jsem na BR kvalitu.
Nastesti jsem necekal nic extra a tak jsem ani moc zklamanej nebyl. Prvnim (nejstarsim) 3 dilum se zatim zadnej dalsi dil nevyrovnal ani vzdalene.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so březen 26, 2016 9:02 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem teď viděl SW a ten příběh byl děsnej, no záporák to stejný...zklamání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út březen 29, 2016 10:01 am Předmět: |
|
|
Poslední nálož filmů, které se vyplatily:
Marťan - do kina bych na to nešla, ale stále fajn nadprůměrný film a na domácí pohodu ideální;
Spotlight - perfektní, nemám slov;
Muž na laně - jako "pravdivý" příběh to nebyl špatný film, ale čekala jsem trochu víc. Místy jsem se nudila, ale celkově fajn film a jsem ráda za jeho shlédnutí;
Spectre - asi jsem blázen, ale pro mě dějové zklamání. Starší bondovky mám stokrát radši.
Walter Mitty a jeho tajný život - skutečně milý úsměvný film;
Kobry a užovky - dějové zklamání, ještě dost slabý odvar.. Jediné co mě bavilo bylo, že se celý film odehrává v Kralupech n. Vlt.;
Deadpool - místy přeháňka, ale pecka! :D _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: út březen 29, 2016 10:11 am Předmět: |
|
|
k SW: Podla mna ste spravili chybu ze ste to kukali az v ripe. Pretoze napr ten BD/BRrip ma na ... hz, posunuty zvuk co posobi dost rusivo ze sa to nedalo pozerat. A mate asi prilis velke ocakavania. V kine to bolo prijemne pozeratelne, cas ubehol rychlo. Nuz nepozerate sa na Nolanove masterpiece ale JJ Abramsove funny dialogy. A ked nic.. tak aspon "traitor" trooper bol imba
K Batman vs Superman. Mam dilemu. Ci ist neist.. ist.. neist.. 3D nechcem ani vidiet, v 2D sa pojdem pokochat (?). Teda da sa nato pozerat aspon ked vynechame zmysluplnost deja?
Dost pomaha, ked si idete vychutnat film do klasickeho divadla/kina trebars aj so starymi sedackami s drevenymi operadlami a bez opierok pre hlavu :> .. kvalita dobra, ozvucenie fajn a nadych nostalgie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út březen 29, 2016 11:34 am Předmět: |
|
|
Na Batman vs Superman určitě do kina jdi, příběh se mi zdál lehce chaotickej, ale to vizuální zpracování je bomba. Jestli máš rád komiksový hrdiny, tak je to povinnost. Bohužel je to pořád na míle daleko od Nolanova Temnýho rytíře...
Za sebe bych doporučil takovej nenápadnej film podle skutečných událostí - http://www.csfd.cz/film/51848-13-hodin-tajni-vojaci-z-benghazi/prehled/. Pro mě asi nejlepší film 2016. Výborná atmosféra a napětí do posledního záběru.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 29, 2016 11:39 am Předmět: |
|
|
Běžte na Trabanty. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: út březen 29, 2016 11:46 am Předmět: |
|
|
B vs S je film s kopou nelogickych scen. Ak chces pochopit tie odbocky a predstavovacky a nie si ultra fanda komixov, tak po prichode z kina musis sadnut za PC a zacat guglit wocogo.
Najlespie sceny su v traileroch.
Za mna Batman vs Superman do kina urcite nie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út březen 29, 2016 11:51 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Běžte na Trabanty. |
Ty jsem občas chytala jako seriál (v Jižní Americe tuším). Je to fajn k snídani, ale do kina bych na to asi nešla. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: út březen 29, 2016 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 29, 2016 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út březen 29, 2016 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: |
Kobry a užovky - dějové zklamání, ještě dost slabý odvar.. Jediné co mě bavilo bylo, že se celý film odehrává v Kralupech n. Vlt.;
|
Strašná díra. Tam se opravdu nedá nic než fetovat. Teda aspoň podle toho filmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út březen 29, 2016 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Ikee napsal: |
|
Strašná díra. Tam se opravdu nedá nic než fetovat. Teda aspoň podle toho filmu. |
Jop, vybrali skutečně dobrá místa. Kralupy jsou hnusný především kvůli průmyslu, ale má i hezké zelené oblasti, protéká jimi řeka, jsou tam pískovcové skály.. Ale celkově to díra je, cca 18 tisíc obyvatel, co bys chtěl.
A fetovalo se tu vždy dost, protože se Kralupy nachází hezky mezi Prahou, Kladnem a Mělníkem, takže všeho bylo vždy dostatek.. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út březen 29, 2016 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Na Batman vs Superman určitě do kina jdi, příběh se mi zdál lehce chaotickej, ale to vizuální zpracování je bomba. Jestli máš rád komiksový hrdiny, tak je to povinnost. Bohužel je to pořád na míle daleko od Nolanova Temnýho rytíře...
|
B vs. S - první polovina nuda nuda, akční scény v druhé polovině řekněme ok, ale jenom z digitálních triků si už dneska na prdel nikdo nesedne. Příběh naprosto nezajímavý a chaotický.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|