|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
GeorgeRo
|
Zaslal: pá březen 25, 2016 1:10 pm Předmět: BCAA a enormní nárust síly v průběhu jednoho týdne |
|
|
Snažím se dlouhodobě zhubnout a nějak se mi s to nedaří, mám sedavé zaměstnání 9.5h denně sedím na zadku v rámci práce a potom přijdu domů a nic se mi moc nechce dělat. Před 1 měsícem jsem začal dělat takové menší posilování, v průběhu 30 minut dám po 4 sériích shyby, kliky, břicho a nadhozy s 50kg činkou, asi tak 2x týdně. No a jde právě o ty nadhozy. Já tu 50kg činku vždycky byl schopen nadhodit jen na hruď a ani náhodou jsem ji pak nezvedl nad hlavu, jen jsem vždycky uělal takový náznak aby tam byla alespoň njaká kontrakce. Před týdnem jsem si koupil BCAA a Karnitin, že jako když ráno půjdu na aerobku tak si to dám (to BCAA), ať se mi tolik nepálí svaly a ať mám víc energie na cvičení. No řekněme že za den jsem si dal těch bcaa tak 1 max 3 dávky (maximálně je uvedeno na obalu 5). Teď po týdnu a po obědě jsem přišel k svojí 50kg čince, chytnu ji, a nadhodím ji nad hlavu jak nic. Prostě s tou činkou udělám snadno tlak nad hlau z hrudi. Opakování neudělám moc, tak 3 bez cheatingu, ale stejně je to prostě síla. Trápil jsem se s tou činkou několikrát, vždycky jsem ji zvedl jen tak do úrovně brady a dál už ani kdybych se pos***, ale najednou po tom BCAA s ní udělám nadhoz jak nic.
Tak čím to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: pá březen 25, 2016 1:31 pm Předmět: |
|
|
--
Odstraněno. _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá březen 25, 2016 2:02 pm Předmět: |
|
|
Tvůj příspěvek jsem odstranil. Nemyslím, že je nutné tu psát takovéto útočné a druhého zesměšňující příspěvky. Zároveň protože se tímto způsobem projevuješ často, ber toto jako zcela poslední varování. Případné reakce na tento můj příspěvek prosím do soukromých zpráv - zde níže pouze a jen k tématu prvního příspěvku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 25, 2016 2:04 pm Předmět: Re: BCAA a enormní nárust síly v průběhu jednoho týdne |
|
|
| GeorgeRo napsal: | Snažím se dlouhodobě zhubnout a nějak se mi s to nedaří, mám sedavé zaměstnání 9.5h denně sedím na zadku v rámci práce a potom přijdu domů a nic se mi moc nechce dělat. Před 1 měsícem jsem začal dělat takové menší posilování, v průběhu 30 minut dám po 4 sériích shyby, kliky, břicho a nadhozy s 50kg činkou, asi tak 2x týdně. No a jde právě o ty nadhozy. Já tu 50kg činku vždycky byl schopen nadhodit jen na hruď a ani náhodou jsem ji pak nezvedl nad hlavu, jen jsem vždycky uělal takový náznak aby tam byla alespoň njaká kontrakce. Před týdnem jsem si koupil BCAA a Karnitin, že jako když ráno půjdu na aerobku tak si to dám (to BCAA), ať se mi tolik nepálí svaly a ať mám víc energie na cvičení. No řekněme že za den jsem si dal těch bcaa tak 1 max 3 dávky (maximálně je uvedeno na obalu 5). Teď po týdnu a po obědě jsem přišel k svojí 50kg čince, chytnu ji, a nadhodím ji nad hlavu jak nic. Prostě s tou činkou udělám snadno tlak nad hlau z hrudi. Opakování neudělám moc, tak 3 bez cheatingu, ale stejně je to prostě síla. Trápil jsem se s tou činkou několikrát, vždycky jsem ji zvedl jen tak do úrovně brady a dál už ani kdybych se pos***, ale najednou po tom BCAA s ní udělám nadhoz jak nic.
Tak čím to je? |
Nemyslím si, že to je těmi doplňky, maximálně ti pomůžou psychicky. Spíš ses po tom měsíci pravidelného cvičení neurologicky adaptoval a tak to najednou jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
GeorgeRo
|
Zaslal: pá březen 25, 2016 6:29 pm Předmět: Re: BCAA a enormní nárust síly v průběhu jednoho týdne |
|
|
| Magumi napsal: | | GeorgeRo napsal: | Snažím se dlouhodobě zhubnout a nějak se mi s to nedaří, mám sedavé zaměstnání 9.5h denně sedím na zadku v rámci práce a potom přijdu domů a nic se mi moc nechce dělat. Před 1 měsícem jsem začal dělat takové menší posilování, v průběhu 30 minut dám po 4 sériích shyby, kliky, břicho a nadhozy s 50kg činkou, asi tak 2x týdně. No a jde právě o ty nadhozy. Já tu 50kg činku vždycky byl schopen nadhodit jen na hruď a ani náhodou jsem ji pak nezvedl nad hlavu, jen jsem vždycky uělal takový náznak aby tam byla alespoň njaká kontrakce. Před týdnem jsem si koupil BCAA a Karnitin, že jako když ráno půjdu na aerobku tak si to dám (to BCAA), ať se mi tolik nepálí svaly a ať mám víc energie na cvičení. No řekněme že za den jsem si dal těch bcaa tak 1 max 3 dávky (maximálně je uvedeno na obalu 5). Teď po týdnu a po obědě jsem přišel k svojí 50kg čince, chytnu ji, a nadhodím ji nad hlavu jak nic. Prostě s tou činkou udělám snadno tlak nad hlau z hrudi. Opakování neudělám moc, tak 3 bez cheatingu, ale stejně je to prostě síla. Trápil jsem se s tou činkou několikrát, vždycky jsem ji zvedl jen tak do úrovně brady a dál už ani kdybych se pos***, ale najednou po tom BCAA s ní udělám nadhoz jak nic.
Tak čím to je? |
Nemyslím si, že to je těmi doplňky, maximálně ti pomůžou psychicky. Spíš ses po tom měsíci pravidelného cvičení neurologicky adaptoval a tak to najednou jde. |
Jenže to nebylo v průběhu měsíce. To v průběhu měsíce jsem se pokoušel tu činku zvednout a nic, ale v průběhu jednoho týdne, když jsem jediné cvičení absolvoval s bcaa, tak ten další týden jsem tu činku zvedl jako nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
MIP
|
Zaslal: pá březen 25, 2016 8:55 pm Předmět: |
|
|
I kdybys těch bcaa bral 50g denně, tak ti z toho žádná síla nenaroste. Natož aby něco změnilo dětská dávka 15g. Vždyť si vezmi kolik snis denně bílkovin z normální potravy a jak malý podíl na tom tvoří těch pár gramů bcaa z doplňků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so březen 26, 2016 2:08 pm Předmět: |
|
|
Zkus cvičit hned ráno před prací (bazén, kardio, posilovna..) co máš k dispozici nejblíže domovu/doma.
Než budeš přemýšlet o nějakém doplňku, dej si do kupy režim jídla a tréninků (chce to aspoň 3x-4x týdně). Nějaký doplněk tě nespasí, pokud nebudeš mít v pořádku toto.
Nadhozy s 50kg činkou bych jako naprostému začátečníkovi moc nedoporučoval, aby sis spíš neublížil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so březen 26, 2016 9:03 pm Předmět: Re: BCAA a enormní nárust síly v průběhu jednoho týdne |
|
|
| GeorgeRo napsal: | Snažím se dlouhodobě zhubnout a nějak se mi s to nedaří, mám sedavé zaměstnání 9.5h denně sedím na zadku v rámci práce a potom přijdu domů a nic se mi moc nechce dělat. Před 1 měsícem jsem začal dělat takové menší posilování, v průběhu 30 minut dám po 4 sériích shyby, kliky, břicho a nadhozy s 50kg činkou, asi tak 2x týdně. No a jde právě o ty nadhozy. Já tu 50kg činku vždycky byl schopen nadhodit jen na hruď a ani náhodou jsem ji pak nezvedl nad hlavu, jen jsem vždycky uělal takový náznak aby tam byla alespoň njaká kontrakce. Před týdnem jsem si koupil BCAA a Karnitin, že jako když ráno půjdu na aerobku tak si to dám (to BCAA), ať se mi tolik nepálí svaly a ať mám víc energie na cvičení. No řekněme že za den jsem si dal těch bcaa tak 1 max 3 dávky (maximálně je uvedeno na obalu 5). Teď po týdnu a po obědě jsem přišel k svojí 50kg čince, chytnu ji, a nadhodím ji nad hlavu jak nic. Prostě s tou činkou udělám snadno tlak nad hlau z hrudi. Opakování neudělám moc, tak 3 bez cheatingu, ale stejně je to prostě síla. Trápil jsem se s tou činkou několikrát, vždycky jsem ji zvedl jen tak do úrovně brady a dál už ani kdybych se pos***, ale najednou po tom BCAA s ní udělám nadhoz jak nic.
Tak čím to je? |
To je nějakej trolling?
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so březen 26, 2016 10:12 pm Předmět: |
|
|
nejaky viditelnejsi efekt by to mohlo mat iba ak si permanentne v tazkom bielkovinovom deficite _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|