Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přemístění - ok (dpč budu muset potrenovat se 70 kg to asi nevytrhnu )
drep ve vzpazeni - možná
salto vzad - neumim, diamond sliboval, že mě to naučí a vysral se na mě -> svině
shyby - ok
čelní dřep - ne
predkopavani - ani nahodou, kladky necvičim
vzpor - pičovina
skok z letadla - už neskáču, mimochodem prodávám solo pro dytter, tak kdyby někdo sháněl, tak pm, určitě se nějak domluvíme

navrhuju normálnější věci jako je mrtvola, dipy, trh s jednoručkou, klidně bench...
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky to tak vidím, dipy neznam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže objem šlape pěkně podle plánu

jediné mínus, že včera se na mě nalepilo nějaké svinstvo a jsem trošku neschopen treninku. Nejsem uplně na umření ale neskutečně mi teče nějakej sajrajt z nosu. Vysmrkam se a hned znovu, znovu a znovu...je to neskutečně votravný, nemůžu nic pořádně dělat, jsem v izolaci, prostě děs běs včera a ráno jsem měl teplotu ale ted je to ok (kromě toho nosu), doufám, že zítra to už bude v pohodě
Cmeni

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemoc na ústupu, sice ještě pěkně smrkam ale fyzicky dobrý. Jelikož ale ještě nejsem uplně v kondici, tak jsem se rozhodl pro nakopávač Agrez . Řeknu to narovinu, ten můj byl asi nějakej prošlej, protože jsem z toho chytnul nějakej svrab a málem jsem si rozškrábal celej obličej. Fakt děs, hrozný a jenom mě to utvrzuje v tom, že tuhle chemii nebrat. Fuj. Na dlouhou dobu poslední doplněk (kromě občasného proteinu). Možná to trochu nakoplo, že jsem po nemoci zvládnul odjet trenink ale taky to možná bylo mou nezlomnou vůlí.
Verdikt: doplnky nebrat, nechci si ničit zdraví. Člověk co to do sebe pere horem dolem se vy čtyřiceti ani nevy*hčije.

Nefunkční hardcore crossfit trening - Totální zesměšnění mravence

Dřep
7x6 60 kg
-start každých 3:00, pásek, bandáže
0x150 walk out

Bench
1x110 kg
1x112.5 kg PR
5x5 80 kg

Military press
4x8 30 kg

Kipované shyby
5x5 20 kg

Kliky na bradlech - toes to bar
10x + 10x
10x + 10x
10x + 10x
20x + 10x

Na to, že to byl trenink po těžké nemoci, tak naprostá paráda. Asi dva měsíce jsem nejel bench a měsíc žádné jiné tlakové cviky vyjma kliků na bradlech. Jasně mi to tedy potvrzuje, že u mě jsou kliky na bradlech to samé co benč. 110 docela šla v pohodě, tak jsem se pokusil o PR, nějak jsem si k tomu ale blbě lehnul a špatně trefil asi dráhu, protože mi to málem useklo hlavu ale nějak jsem to zázrakem pinknul o hrudník a očima dotlačil do stojanu
Chtěl jsem si zkusit jaké to je mít 150 kg na ramenou a koukal jsem kdysi u balbiho, že tomu řikal walk out (doufam), no u mě to nebyl žádný walk out ale walkof KO, přičemž činka dala walk of (naštěstí jsem dal v kleci ty trubky kousek pod úroven ramen) a já KO
Cmeni

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2016 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě bych rád dodal, že jsem ode dneška začal zařazovat ovoce po treninku, slibuju si od toho lepší regeneraci a navýšení hmotnosti

Mravenec1

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máš dobrou sílu náhodou, já myslel, že tlačíš 90-100
nato, že jedeš bez nohou bomba
jinak tyhle kotouče jsou mé nejoblíbenější, se kterými cvičíš furt, to sou ty grun shity myslim
ale nic mam je bezesrandy rad.. od te doby co jsem se přestehoval do HK tak jsem na ne nikde nenarazil.. jeste u balbiho je maji

na přepočet váhy jsi lepší no
a ten název videa.. a to cos ukázal na videu bojim se te více nez The Undertakera

9:25
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

srovnávat mě s nějakym komediantem to jsi dost přehnal, proto jsem se rozhodl zvýšit své úsilí a řeknu ti, že se máš na co těšit, takovej masakr jsi nezažil

dneska jenom lehká pumpovačka doma, neni vůbec čas ale vzhledem k tomu jak extrémně tvrdé jsou mé treninky v posilovně tak 2x týdně bohatě stačí. Nemoc je už víceméně za mnou ale zalehlo mi z tý rýmy ucho, což mě neskutečně vytáčí

HSPU 5x5
- po dlouhé době jsem zkusil, hodně na široko, takže rozsah dost vojebanej

potom nějaký kipovaný shyby, pistolový dosedy na postel, dipy na kruzích, nácvik false gripu

objem neskutečně dobře šlape
Cmeni

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2016 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera jsem byl trochu potrenovat v posilce a je to naprostá bída, z nedostatku času jsem z toho nějak vypadnul a myslím, že ted by mě vyklepnul i darkkiller po 18ti pivech a flašce slivovice (na tlacích i kdyby mu usekli ruce) a takovej mravenec by mě rozdrtil na atomy

dřepy
4x7 60 kg

bench
5x5 80 kg

mp
3x40
3x45
3x50
2x55
5x40
-na military se ted pokouším naučit novou techniku, každé opak rozjíždím z mrtvého bodu a snažím se být celej zpevněnej, uvidíme jestli s trochou consistency bude nějaký progres
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2016 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dark musi něco brát.. jinak to neni možný.. a jeho poslední fotka mluví za vše, ta ruka obrovska to proste neni mozny

hele ja okoukal videa od alana thralla "overhead press"
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky kluci, to si snad dám do podpisu .

citace:
myslím, že ted by mě vyklepnul i darkkiller po 18ti pivech a flašce slivovice (na tlacích i kdyby mu usekli ruce)

citace:
dark musi něco brát.. jinak to neni možný. . a jeho poslední fotka mluví za vše, ta ruka obrovska to proste neni mozny

..a proto váží 85 kilo
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dk: je jasný, že člověk co má výbornou genetiku, jí dančí hřbet, je mladý, pije proteiny a podobnou chemii, tak bude silnější než někdo starý, s podprůměrnou genetikou, bez peněz a naděje na lepší zítřky

ale nestěžuju si, budu bojovat dál i kdyby jsi mě tisickrát zesměšnil, tak se zvednu a pujdu vpřed, dokud se mi tě nepodaří zesměšnit a jestli se mi to nepodaří, tak až jednou pujdeš večer z kina, tak tě ubiju tyčí ty hajzle

Příprava na Mravence

Přední dřepy s 5 kg koutoučema pod patama
4x6 60 kg
-pěkně bere

Mrtvolný tah
5x140 kg
5x150 kg
5x160 kg shoes of
6x170 kg PR
-zámečnický úchop

Military press
6x3 50 kg

Shyby nadhmat
3x6 15 kg

Crossfit
20 x 40 kg přemístění ze země + push press
20 x 40 kg přemístění z visu
20 x 40 kg floor press (premiera)
20 x 40 kg dřep
20 x 40 kg bicák (cheating jako bejkokráva)

10 min orbitrek

Dneska unavenej, dobytej, vymrzlej, nechtělo se mi ale priatelka mi udělala kafe, vzal jsem si žvýkačku, zapomněl jsem si roztržené triko na cvičení, takže jsem šel ve svym svátečnim adidas , co jsem dostal k vánocům - myslim, že tohle mi pomohlo asi nejvíc, znáte to, když jste dobře voháklý, tak si připadáte fakt dobře.
Ale trenink fakt výbornej, bavilo mě to neskutečně, dokonce i lehké PR na mrtvolu. Původní plán byl 4x4 140 kg a bál jsem se, že to bude na krev, protože jsem jí asi tři týdny nejel ale naprostá paráda.
Musim udělat něco s kondicí, ta je fakt špatná, u crossfitu jsem myslel, že umřu a přitom na každý straně činky jeden ubohej malej kotouček
Trochu se na ní budu muset zaměřit, at můžu ty 70 kg somráky zesměšnovat.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace, 6x170 kg je slušný ! S tím by si mě klidně teď zesměšnil, si myslím.

A do kina chodím s přítelkyní a ta je silnější než ty, takže si vem na mě střelnou zbraň, jinak dostaneš.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tez bych ted 6x170 nedal..taky gratulace!
jinak ten krossfit se mi líbí, zkusim si, a mohli sme dat nakej minikruháček podobnej a pestrej na cas,..
co ty na to? 5 cviku po 20op.. ale mala vaha..kdo da driv..
decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
jestli se mi to nepodaří, tak až jednou pujdeš večer z kina, tak tě ubiju tyčí ty hajzle

Tak toto ma dostalo

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dk: přítelkyni zabaví jeden kámoš, co měl již 38 žen, nezaslouží pykat za tvé hříchy

mravenec: dobrý nápad, to by mohla být docela sranda

carabas: moc se nesměj, protože až domlátim Kena, tak budu hledat nový objekt své zloby a nenávisti

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: