|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 12:43 pm Předmět: |
|
|
ked tak zeres pol roka a este nieco prihodis, co tam chces diskutovat? vsak pises ze bez problemov a vyhovuje ti to _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt duben 07, 2016 1:16 pm Předmět: |
|
|
| KAJ56DF napsal: | | Petey napsal: | nebolo by lepsie tie bielka snupat, alebo posielat rovno do zily?
ale ako trolling fajn |
Já to myslím vážně |
tak kde je kurva problém?
to je jak inzerát v seznamce "mladý, pohledný, multimilionář, nikoho nehledám, jenom se chlubím"...
|
|
| nahoru |
|
 |
KAJ56DF
|
Zaslal: čt duben 07, 2016 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | KAJ56DF napsal: | | Petey napsal: | nebolo by lepsie tie bielka snupat, alebo posielat rovno do zily?
ale ako trolling fajn |
Já to myslím vážně |
to je jak inzerát v seznamce "mladý, pohledný, multimilionář, nikoho nehledám, jenom se chlubím"... |
mě zajímalo jestli to stačí, abych kdyžtak ještě něco přidal. Občas ješte přidám 100g Chia semínek, má to nějaký smysl??
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 1:32 pm Předmět: |
|
|
Přidej ještě aspoň 500g hovězího, máš tam málo bílkovin _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 1:32 pm Předmět: |
|
|
ja by som pridal este aspon 150g bielkovin, ked nie viac _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 1:35 pm Předmět: |
|
|
Chia semínek minimálně 500g za den _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt duben 07, 2016 1:35 pm Předmět: |
|
|
| KAJ56DF napsal: | | Hulkie napsal: | | KAJ56DF napsal: | | Petey napsal: | nebolo by lepsie tie bielka snupat, alebo posielat rovno do zily?
ale ako trolling fajn |
Já to myslím vážně |
to je jak inzerát v seznamce "mladý, pohledný, multimilionář, nikoho nehledám, jenom se chlubím"... |
mě zajímalo jestli to stačí, abych kdyžtak ještě něco přidal. Občas ješte přidám 100g Chia semínek, má to nějaký smysl?? |
přidal bych koksohydráty. ale 100 g chia semínek nic nezkazí, hovno získá na kvalitě
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 1:38 pm Předmět: |
|
|
| KAJ56DF napsal: | | mě zajímalo jestli to stačí, abych kdyžtak ještě něco přidal. Občas ješte přidám 100g Chia semínek, má to nějaký smysl?? |
ty když už semínka, tak tam pošli ještě 300gramů lněnýho a tak 500g slunečnicovýho a pak ten poměr bude ok. možná bych přihodila i 500g Goji a bude to úplně perfekt.
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 2:19 pm Předmět: Re: ZHODNOCENÍ JÍDELNÍČKU |
|
|
| KAJ56DF napsal: | Čus, mohl by mi prosím někdo zhodnotit jídelníček v objemu?
Jídlo 1 10 bílků, 2 celá vejce, 1 šálek ovesných vloček, doplňky.
Jídlo 2 300g hovězího, 2 šálky rýže, 250g zeleniny
Jídlo 3 Gainer
Jídlo 4 300g hovězího, 2 šálky rýže, 250g zeleniny
Jídlo 5 15 bílků, 1 šálek ovesných vloček, 3 rýžové koláčky
Jídlo 6 doplňky
Jídlo 7 300g hovězího, 250g zeleniny
Jídlo 8 Suši 3-4 rolky
Jídlo 9 10 bílků, 2 celá vejce, 1 šálek ovesných vloček
Jídlo 10: doplnky, 5-6 ovesných koláčků.
( ke každému jídlu vypiju 0,5 - 1l vody)
V objemovce trénuji 6x týdně, 1- 1,5h, plus 30 min. kardio.
|
1L vody ku kazdemu jedlu? Hmmm. Jedalnicek na zredukovanie poctu telaciny vo svete :> aka war against vegans
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|