|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: ne duben 03, 2016 5:57 pm Předmět: |
|
|
carabas: mam konexe a nebojim se kvůli pomstě cestovat!
Příprava na Mravence
Dřepy
5x7 60 kg
Bench
5x85 kg
3x87.5 kg
3x90 kg
3x92.5 kg
3x95 kg
10x70 kg
Shyby nadhmat
5x15 kg
5x20 kg
5x25 kg
5x30 kg
Tlaky jednoručky ve stoj
do 8x20 kg
Crossfit
10x shyby paralel
20x přítahy kolen ve visu
30x kliky na bradlech
40x 60 kg vč přítahy v předklonu (30,10)
25x 20 kgdumbell snatch každá (10+10,15+15)
-výživný
Dřep
40 kg x max
-udělal jsem 20 a vzdal jsem to, tělo a hlavně ani hlava už po crossfitu nechtělo žádnou námahu
Orbitrek 10 min _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 2:44 pm Předmět: |
|
|
Příprava na mravence
Bench
10x3 60 kg
-dynamika, starty 1:00
Shybe du nadhmat
3x3 30 kg
20x10 kg (2cm rozsah)
Military press
4x4 50 kg
4x55 kg
-starty 2:00
Přítahy vč k pasu podhmatem
6x70 kg
6x90 kg
6x100 kg
6x90 kg
10x70 kg
10x70 kg
Přítahy vč k hrudníku nadhmatem
6x50 kg
6x50 kg
6x40 kg
6x30 kg
Dumbell snatch
nějak dneska nešlo, trapas
Dřep
4x10 60 kg
Kliky na bradlech
4x12 _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Příprava na mravence
3x3 30 kg
20x10 kg (2cm rozsah)
|
Yesss hezky! Ví co je dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt duben 07, 2016 7:11 pm Předmět: |
|
|
jj pěkně to bere  jenom se u toho vždycky hrozně modlím, aby mě nějaká svině nenatočila
jinak jsem zapomněl zmínit, že včera bylo 6x60 m sprinty do kopce a bylo to dneska celkem znát _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 7:24 pm Předmět: |
|
|
Příprava na mravence
Mrtvolný tah
4x4 150 kg
Jednoručky na rovný tlakos
10x30 kg
8x30 kg
Klike du bradla
3x15
L-sit pull ups
3x5
Přítahe kolen du vis
3x20
Veslo 1 km
Dneska jsem šel jenom kvuli mravencovi, protože jsem věděl, že zatímco já bych odpočíval, tak on by někde tam venku dřel a sílil. Mrtvola katastrofa, trochu svalovka na nohy z předvčerejších sprintů (svalovka uplně jiná než ze dřepů + svalovka na krku, sprinty berou pěkně), technika děs, nedokázal jsem pořádně zpevnit břicho, nešlo dotahovat zadkem, i přes zámečníka mi hřídel eleiko nedržela v rukou, pořád měla tendenci jakoby vypadnout, prostě naprosto neporovnatelná mrtvola než minulý týden.
Co ale potěšilo byly ty jednoručky, je to možná dokonce PR, protože nepamatuju, kdy jsem držel takhle těžké jednoručky v rukou, jenom co mě hrozně sralo a co mě utvrdilo v tom proč tenhle homocvik necvičit je že jsem vždycky při zalehnutí na lavičku zjistil, že mam hlavu mimo lavičku, takže jsem se musel zvednout, posunout se dopředu a znovu zalehnout a takhle třeba tříkrát, než jsem byl hlavou na lavičce. Jak tohle dělaj lidi netrpasličího vzrůstu, to opravdu nechápu
A největší tragédie bylo veslo  fuj, v tomhle neni na světě člověk, kterého bych dokázal zesměšnit _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne duben 10, 2016 6:41 pm Předmět: |
|
|
Dneska byl sváteční trenink. Naposledy jsem totiž šel do posilovny se svou sportovní taškou americké provinience značky NIKE . Bohužel se už značně rozpadá, takže na apelování přítelkyně jí musím vyhodit.  Ale vydupal jsem si, že dnes si jí ještě vemu na poslední trenink. Tento trenink bych jí tedy chtěl věnovat a poděkovat za to kolik smradlavého propoceného oblečení za ta léta odnosila. Byl jsem s ní i párkrát na dovolené, například v Jizerských Horách a jednou dokonce v Rakousku.
Příprava na mravence
Dřep
4x8 60 kg
-O4M
Pushpress
1x60 kg
1x70 kg
1x75 kg
1x80 kg PR
1x82.5 PR
1x60 kg military
5x60 kg
Shyby nadhmat
5x5 20 kg
Crossfit
WOD: BakeTripePumpe150
přítahy vč k pasu + kliky na bradlech
30x60 kg + 20x
30x60 kg + 20x
30x60 kg + 20x
Neskutečná radost z PP. Splnil jsem si taky svůj malý cíl a zároven zkompletoval tripl kvalitního sportovce, který jsem si definoval jako: dostat nad hlavu svojí BW, 2xBW mrtvý tah a poctivých 20 shybů. Kdo tohle splní je z mého pohledu opravdový sportovec, nehledě na to čemu se věnuje. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne duben 10, 2016 7:19 pm Předmět: |
|
|
tvl moc pekný tohle dostat nad hlavu už vyžaduje pěknou sílu! ted jsi u me frajer
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne duben 10, 2016 7:53 pm Předmět: |
|
|
dík ale proti tobě jsem pořád šušenka
hlavně to musim příště natočit, protoče po přemístění jsem dostal takovou motanici a pumpu do hlavy, že nevim, jestli se mi to náhodou nezdálo
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út duben 12, 2016 8:46 pm Předmět: |
|
|
Příprava na mravence
Shyby nadhma
5x každých 0:30
=50 shybů za 4:35
Kliky
10x každých 0:30
=200 kliků za 9:04
Dřepy
15x každých 0:30
=150 dřepů za 4:29 _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 12, 2016 10:24 pm Předmět: |
|
|
Nie je ti smutno, keď si čítaš tú tabuľku? Muhehehehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2016 8:03 am Předmět: |
|
|
V té tabulce chybí spousta věcí: věk, TH, průměrná doba spánku, rodinný stav, průměrná pracovní doba, množství stresu... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st duben 13, 2016 8:04 am Předmět: |
|
|
Určite by bolo dobré eliminovať všetky externé vplyvy (príprava na mravcov etc.) a sústrediť sa len na pár cvikov. Jak sa snažíš byť dobrý vo všetkom a v ničom, tak je to o hovne, ak sa nevoláš Tkadlčík.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|