|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xMichalx
|
Zaslal: pá duben 01, 2016 7:52 am Předmět: |
|
|
1.4.2016 (pátek) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, snad poprvé trénink ráno (5:20 budíček, snídaně atd, 6:03 busem do města, posilovna od 6:20 do 7:35, sprcha atd, pěšky do práce a v 7:55 jsem v kanceláři, pak jídlo)
Shyby 5x8 (v poslední sérii 9; jiná hrazda a hned mi to šlo nějak lépe)
Přítahy v předklonu 5x8x30kg (+ váha malé osy)
Bench s jč incline 5x8x24kg
Nějaký stroj na prsa 5 sérií, postupné přidávání až na 70kg
Francouzský tlak v sedě s jednoručkou 5x8x22kg
Bicepsový zdvih v sedě s jč 2x8x14kg, kladiva v sedě 2x8x14kg
Asi si na trénink ráno dokážu zvyknout. Těžko hodnotit po prvním tréninku, ale myslím, že by to mohlo jít. Chvíle zvykání to bude - jiní lidé, jiné prostředí, jiné stroje atd. Ale hraje tam Gym radio, aspoň takhle po ráno hrálo a nebylo tam tolik lidí a zdá se, že ti kteří tam byli, by nemuseli tak často (nebo vůbec) zabírat klec na dřepy, lavičku na bench a prostor na mrtvý tah (který teda vlastně nevím kde je, ale já si ho někde udělám :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xMichalx
|
Zaslal: po duben 04, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
3.4.2016 (neděle) - běh
Málo času, tak jen krátký úsek.
Čas: 24:55
Vzdálenost: 5,5km
Podle Endomonda padl rekord na 3km, na 1 míli a 12 minutový běh. Za zmínku stojí snad jen ty 3km.
3km - 12:06
Tempo: 4:02/km
Zbytek už jen takový výklus. Chtěl jsem tempo udržet, ale už to prostě nešlo. Ačkoliv cílem je 5km za 20min, což znamená právě to tempo 4:00/km.
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: út duben 05, 2016 9:19 am Předmět: |
|
|
4.4.2016 (pondělí) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 2. ranní trénink
Dřep 5x5x90kg
Tlaky na ramena ve stoje 5x6x40kg
Dipy 5x12
Bicepsový zdvih v sedě s jč 3x8x14kg, kladiva 2x8x14kg
Dřepy konečně s volnou osou a ne v multipressu. A hned to bylo náročnější, takže jsem raději ubral opakování. U dipů už jsem chtěl přidat závaží, přeci jen 5x12 už jsem zvládl několikrát po sobě, ale nejsem zvyklý na místní bradla, tak jsem to dal ještě jen s vlastní vahou a zvykání na trochu jinou šířku a úhel bradel.
Cvičilo se dobře, nejdříve bylo i dost lidí, ale postupně se to vylidnilo. Koupil jsem pernamentku, tak to ranní cvičení zkusím praktikovat dlouhodoběji a uvidím jak to půjde...
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: st duben 06, 2016 12:23 pm Předmět: |
|
|
6.4.2016 (středa) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 3. ranní trénink
MT 5x5x90kg
Shyby 5x8
Bench s jč 5x6x26kg
Peckdeck 5x8x40kg (nejširší možnost)
MT po delší době, takže menší váha a snaha o maximálně správnou techniku. Myslím, že se snad podařila. Shyby po té mrtvole nějaké obtížnější než když jsem je dával jako 1.cvik na záda, ale zvládl jsem to. I když poslední opakování už dost vydřené.
VltavaRun se rychle blíží. Měl bych více běhat. Ve dny kdy nemám posilku se ale ráno tak brzy nevykopu abych šel a jindy nemám čas. Posilovnu ale vynechávat nechci, zvlášť když se mi v poslední době docela daří pomalinku přibírat. Což je taky dost divné. Dlouho to nešlo a když jsem si řekl, že se o to teď nebudu ani pokoušet, aby se mi lépe běželo, tak to najednou jde :D Potřeboval bych to přibírání oddálit až po závodě...
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: pá duben 08, 2016 1:00 pm Předmět: |
|
|
8.4.2016 (pátek) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 4. ranní trénink
Dřep 5x6x90kg
Tlaky ve stoje 7x40kg, 7x40kg, 7x40kg,6x40kg, 6x40kg
Dipy 5x12
Bicepsový zdvih ve stoje s jč 3x8x14kg, kladiva 3x8x14kg
Příště bych rád na dřep 5x7x90kg, abych se dostal na to, co jsem zvládal v multipressu. Dnes jsem v poslední sérii to jedno opáčko přidal a docela to šlo. Jestli bych to dal ve všech sériích nevím, příště zjistím :D Tlaky jsem chtěl 5x7x40kg, ale nějak nebyla síla, takže 7 opakování jen ve třech sériích, ve zbylých svou po šesti opakováních. Ty bradla mají nějaké divné úchopy. Je na nich takový zvláštní vzorek, který mám obtisknutý v dlaních skoro ještě po 7 hodinách. No ne, není to obtisknuté, ale červené to na dlaních ještě mám. Budu si na to muset zvyknout...
O víkendu volno a nebo jen běh když bude počasí.
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: ne duben 10, 2016 8:15 pm Předmět: |
|
|
9.4.2016 (sobota) - běh
Celý den se nějak nechtělo, ale ve 20h se mi najednou začalo chtít, tak jsem vyrazil, ačkoliv už se stmívalo (v lese byla tma) a trošku mrholilo.
Čas: 30:40
Vzdálenost: 6,46km
-----------------
v rámci toho jsem si dal svižně 5km za 22:10 , tzn tempo 4:26/km, zbytek na vyklusání (doběhnutí domů)
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: út duben 12, 2016 8:02 am Předmět: |
|
|
11.4.2016 (pondělí) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 5. ranní trénink
Shyby 5x8
MT 5x5x100kg
Bench-press 5x5x70kg
Bench s jč incline 5x6x24kg (4. a 5. série 8 op.)
Protahování
Dnes v posilce málo lidí. Asi 4, jeden s trenérem. Původně jsem chtěl dát MT a až pak shyby, ale obě velké osy byly zabrané, tak jsem pořadí otočil a taky to šlo. Bench mě docela potrápil, ale vše jsem dal sám. A u jednoruček jsem se pak docela podcenil. Asi bych to dal celé 5x8x24kg a nebo případně 5x6 s těžší činkou. Tak jsem si aspoň přidal v posledních dvou sériích a pro příště vím, že i po bench-pressu nějaká síla zůstane...
Večer bazén. Chvíle plavání (asi 300m) jinak pobyt v páře...
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: st duben 13, 2016 12:34 pm Předmět: |
|
|
12.4.2016 (úterý) - běh
Vzdálenost: 5km
Čas: 21:24
+ 2,3km výklus
Pěkně svižný příjemný běh při západu slunce. Potřebuji natrénovat rychlostní vytrvalost. 5km jsem dal v tempu 4:16/km, 8km jsem dal 4:25/km. Přijde mi, že v porovnání s těmi 8km bych měl těch 5 dát rychleji...
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: čt duben 14, 2016 7:37 am Předmět: |
|
|
13.4.2016 (středa) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 6. ranní trénink
Dřep 5x7x90kg
Tlaky ve stoje 5x7x40kg
Dipy 5x12
Bicepsový zdvih ve stoje s jč 3x9x14kg, kladiva 3x8x14kg
Dřepy zatím docela překvapivě jdou. Nepřidávám váhu, ale počty opakování. Uvidím kam až to půjde dotáhnout. Rád bych na 5x10x90kg a až pak přidat váhu, ale uvidím jestli to zvládnu.
Tlaky na ramena byly jen tak tak, ale vytlačil jsem to. Možná teď chvíli zkusím jednoručky, třeba se díky tomu pohne tlak s velkou osou.
Ruce krásně napumpované. Celkově super trénink. Radost (a docela i bolest :D) celý den.
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: pá duben 15, 2016 8:53 am Předmět: |
|
|
15.4.2016 (pátek) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 7. ranní trénink
Shyby 5x8
MT 5x6x100kg
Bench s jč 5x6x30kg
Pecdeck 3x8x50kg, 2x8x45kg (nejširší možnost)
Docela mi to takhle ráno začíná vyhovovat. Sice mi vždy trochu trvá než se dostanu do provozní teploty, ale je tam málo lidí (dnes 3 lidi + 2 trenéři, pak přišli ještě asi 3 další, ale to už někdo i odešel) a mám ze sebe takový dobrý pocit když cvičím ráno :D
Shyby dnes docela napohodu, až mě to trochu překvapilo. MT tak normálně jak jsem očekával. Jednoručky na bench poměrně šly i když poslední série už byla se všech sil. A na pecdecku jsem přidal nějak moc, tak jsem na poslední 2 série ubral.
Celkově vzato parádní trénink. Už mám za sebou 2 celé týdny, kdy chodím ráno a zatím se s tím srovnávám dobře. Aspoň mě to nutí chodit spát trochu dříve :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: po duben 18, 2016 8:38 am Předmět: |
|
|
18.4.2016 (pondělí) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 8. ranní trénink
Tlaky na ramena v sedě s jč 5x8x20kg
Dipy 5x12
Dřep 5x8x90kg
Biceps v sedě s jč 3x10x14kg, kladiva v sedě 3x8x14kg
Když jsem přišel, klec obsazená, tak jsem byl nucen změnit pořadí cviků, čehož jsem se trochu obával, ale nakonec mě to i docela příjemně překvapilo. Tlaky na ramena jsem šel s 20kg jč místo 40kg vč a šlo to docela napohodu. Nevím jestli to bylo tím, že jsem to šel jako 1.cvik, ale 5x8x40kg s vč bych dával asi s vypětím všech sil, ale 5x8x20kg jč bylo nějaké moc lehké. Dipy pak také o něco lehčí než obvykle. Pak se uvolnil stojan, tak jsem šel na dřepy, ale s mírnými obavami, jestli ještě budu mít dost sil. Nakonec v pohodě 5x8x90kg a v poslední sérii jsem si střihnul 2 opáčka navíc. Biceps pak už hodně ztuha, ale to už je nějak jedno. A odjet jsem ho zvládnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: st duben 20, 2016 9:33 am Předmět: |
|
|
20.4.2016 (středa) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 9. ranní trénink
Shyby 5x8
Bench-press 5x5x70kg
Bench s jč incline 5x6x26kg
MT 5x7x100kg
V plánu bylo jet MT jako druhý cvik hned po shybech, ale osa nenávratně zabraná a nechtěl jsem brát osu z benche, tak jsem prohodil pořadí cviků. Shyby docela napohodu, ale bench mě potrápil. Čekal jsem ho víc v pohodě a pěkně jsem se u něj zapotil. Pak jsem váhal, jestli jen MT jet nebo ne, ale nakonec jsem to hecnul. Od 3.série už selhával úchop, tak jsem třeba v polovině série musel osu položit, otřít ruce od potu a pokračovat. V dřepech mi více opakování docela vyhovuje, ale u MT bych spíše dával větší váhu na méně opakování... No musím ale trénovat i tohle, aspoň se mi zlepší úchop a třeba i zesílí zápěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: pá duben 22, 2016 10:31 am Předmět: |
|
|
22.4.2016 (pátek) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 10. ranní trénink
Dřep 5x9x90kg
Dipy 5x12
Tlaky v sedě s jč 8x22kg, 2x6x22kg, 2x8x20kg
Biceps ve stoje s jč 3x8x16kg, kladiva 3x6x16kg
Dřepy už ze všech sil, rezerva asi žádná nebo velmi malá, ale na 5x10x90kg si ještě věřím. Pak přihodím na 100kg a snížím opáčka a zase budu postupně přidávat. Dnes jsem si to desáté opáčko přidal v poslední sérii. Dipy nějak napohodu. Asi už vážně budu muset přihodit závaží. Tlaky jsem v posledním tréninku dal nějak moc lehce 5x8x20kg s jč, tak jsem si vzal 22kg jč a zkusil co tu udělá. Ale hned od 1.série jsem věděl, že to tak lehce nepůjde, takže jsem dal co jsem dal a příště to bude lepší! Na biceps jsem přihodil váhu a ubral opakování. Uvidím co to udělá příště.
Jinak dnes celkově super nálada, chuť cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: po duben 25, 2016 7:59 am Předmět: |
|
|
25.4.2016 (pondělí) - posilovna , Fitness OC SLUNCE Tábor, 11. ranní trénink
MT 5x8x100kg
Shyby 5x8
Protahování
U MT cítím, že síla je, ale už mi to nezvládá úchop. Tolik opáček už to prostě neudržím. Ale trhačky nechci, potřebuji posílit ten úchop. Takže přidám váhu a uberu opakování, uvidím jak to půjde, mohlo by :-) (mimochodem, všechno jedu nadhmatem) Ty shyby mi po mrtvole daly zabrat, ale dal jsem je. Nějak se mi to protáhlo, takže jsem prsa už nešel cvičit a dám je večer. Dnes vyjímečně mám možnost jít i večer, tak se mi to zrovna hodí. Aspoň si jednou vyzkouším dvoufázový trénink :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 25, 2016 2:01 pm Předmět: |
|
|
dej stridavy uchop
jinak...sila k nicemu, kdyz ji nepreneses
to radsi mrtvolu poloz, protrep ruce a znovu do dalsiho opakovani
jak jsi psal nahore, jezdit mrtvolu po shybech.....no mozna uplne ne spatne, ale je vhodnejsi shyby ( a kliky na bradlech) po mrtvole (a drepech)
u mrtvol bych se drzel do peti opakovani, vic...zase ani ne uplne spatne, ale pet staci _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|