|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 13, 2016 10:52 am Předmět: |
|
|
Začal jsem zase pořádně trénovat, ať nejsem tlustá žížala. Před 14 dny jsem rozjel modifikaci beara, střídám týden objemu (tři tréninky: 1/ bear vršek - Pendlay rows, kliky na bradlech a doplňky, 2/ bear spodek - dřepy, rumuny, doplňky a 3/ fullbody) a týden vyšší intenzity (stejné rozdělení na spodek, vršek a fullbody, jen jiné cviky a vyšší váhy). Intenzitu svalovky, která po bear tréninku následuje překonávají intenzitou snad jen záchvaty hladu, který tenhle trénink vyvolává. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2016 10:56 am Předmět: |
|
|
Cizo, ty bys měl svůj tréninkový rok plánovat podle toho, kdy vyjde jaká hra, ne? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 13, 2016 11:00 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Cizo, ty bys měl svůj tréninkový rok plánovat podle toho, kdy vyjde jaká hra, ne? :-) |
Kdepak, já moc nehraju. Poslední měsíce jsem sice občas hrál Diablo 3, když už jsem potřeboval "vypnout" hlavu, ale málokdy to bylo častěji, než 1 - 2x týdně a teď už s ohledem na to, co tvořím, nehraju vůbec.
Od doby, kdy jsem přestal závodit (což bylo na podzim 2013), jsem se dost potýkal s chronickou únavou a stávalo se mi, že jsem třeba 3 - 4 měsíce prostě nebyl schopný trénovat, nešlo to. Teď se z toho pomalu dostávám a chtěl bych letos udělat nějakou slušnou formu. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2016 11:06 am Předmět: |
|
|
To jsem nevěděl, tak se drž a piš log! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 13, 2016 11:07 am Předmět: |
|
|
Díky, o logu uvažuju, byla by to pro mě silně motivující... ostuda _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 13, 2016 11:12 am Předmět: |
|
|
Jenže ve videologu bych mohl teď tak akorát žvanit, protože s 200kg dřepem bych asi nikoho neoslnil. Né že bych neměl co říct, to myslim po těch letech mám, ale ta omáčka okolo by tak nějak chyběla. :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st duben 13, 2016 12:36 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | ... Intenzitu svalovky, která po bear tréninku následuje překonávají intenzitou snad jen záchvaty hladu, který tenhle trénink vyvolává. |
Těm záchvatům hladu rozumím, už cca rok koketuju s myšlenkou zkusit Smolov program na dřep a konečně jsem se k tomu odhodlal, už mi chybí jen poslední třetí mesocyklus a ty stavy záchvatů žravosti a plenění ledničky jsou neuvěřitelný.
PS: ať se daří v tréninku i mimo něj
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 13, 2016 12:42 pm Předmět: |
|
|
Děkuju, já jsem koukal, že teď dřepuješ jak ďábel! tak a´t ti to hodí pořádná kila na výkonu! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so duben 16, 2016 7:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: ne duben 17, 2016 9:04 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | http://sport.aktualne.cz/vzperac-orsag-ziskal-na-me-bronz-v-nadhozu-cesko-ma-misto-na/r~46585cb403f611e6b5c3002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_term=position-4
... co dodat. |
Sledovala jsem, fakt uzasny vykon! _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|