Set 1 - bez pauzy
Kliky x45
Dřepy s vlastní váhou x45
Přítahy v předklonu s jednoručkama x30 x8kg
Set 2
Kliky široky v úzky uchop -6x - 5x v 5x - pauzy5s
15s
Dřepy s jednoručkama v Dřepy s výskokem - 3x - 5x v 3x pauzy5s
15s
Přítahy v předklonu s jednoručkama nadhmat v neutrální v podhmat - 3x - 5x v 5x v 5x pauzy5s
20s
Ramena - tlaky v rozpažky v přítahy k bradě s jednoručkama (6kg) 3x - 5x v 5x v 5x pauzy 5s
15s
Bicepsy podhmat v neutrální (6kg) 3x - 5x v 5x
15s
Tricepsove kliky v jednoručka za hlavu 3x 5x v 10x
Set 3
Kliky v Dřepy v Přítahy neutrálním (6kg) 3x - 10x v 10x v 10x Bez pauzy
_________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
Aktuální forma a výkony za poslední období asi 3 týdnů
Všechny výkony jsou cca. 90-95%, maximálky pro jedno, nebo více opakování nikdy neprovádím, série maji meyi sebou pauzy cca.60s, ojedinĕle do 90s
Aktuální ranní váha +77kg/178cm
Squat
10x1x140kg
5x1x147,5kg
Front squat
10x2x120kg
Hang clean
1x100kg
Clean
1x110kg
[/img]
Naposledy upravil Waffels dne po duben 25, 2016 1:33 am, celkově upraveno 2 krát
To jsou hezké prostory, můžu se zeptat kde cvičíš? A že by ses vyloženě kulatil se mi nezdá. Ale pokud spodní záda nějak špatně cítíš, tak zkus víc zapojit břicho.
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
1. Je to místnost Defender athlete v posilovně Bodyland v Ostravě , o kulacení zad moc nešlo myslel jsem to ve smyslu, že už jedou z posledního
2. Tu hlavu mám u explozivních mrtvol takhle pokaždé, bohužel mám při správné stabilizaci páteře potom závratě jako prase, takže musím čumět přímo před sebe.
Den off .
- pokud to muj zdravotni stav dovoli, tak zitra opet zvedat zelezo a tohle byl na dlouhou dobu posledni den off. Pisu si to abych si to v budoucnu vzdycky precetl a nebyl v budoucnu debil a sel cvicit.
-Relativne dost lidi se me ve zpravach ptalo na jidelak a proc cvicim bez prestavek kazdy den a melo x poznamek o mojem cviceni proto tady.
1. Mam urcite zdravotni komplikace, ktere provazi relativne velke bolesti a znacna omezeni v mem zivote prakticky kazdy den, cviceni je pro me odreagovani, utek od techto starosti a hlavne je to pro me super nepopsatelny zazitek co mi navic vyplavi hormony, takze je mi dobre i potom co cviceni skonci, proto cvicim kazdy den a to i nehlede na fakt, ze spim prumerne 3-4 hodiny denne a to kdyz mam stesti a navic chodim na vysokou
2. Treninky nemaji system, cvicim co chci, kdy chci a jak chci a vysledky jsou pro me druhorade
3. Kvuli zdravotnim problemum jim relativne malo pevne stravy (maximalne dve jidla denne), nejim lepek, vyhybam se co nejvice tukum, laktoze, mliku a vsem druhum mas vyjma nekolika druhu ryb a vyjimecne kureciho (maso a mleko bych nejedl ani tak, protoze mam urcite presvedceni). Kofein, alkohol a tabak jsou totalne pase. Pouzivam co nejlepsi doplnky - hydro, preworkout od atm, multivitaminy, mineraly, kloubni vyzivu a kvanta mych prasku.
5. Nezajimaji me poznamky co delam nebo nedelam blbe, ale rad diskutuju o cviceni i strave a konstruktivni poznamky ocenim.
Naposledy upravil Waffels dne út duben 19, 2016 4:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Ojediněle trénink v "normální posilovně", tak jsem po x měsících zase zařadil ty teplé a nudné cviky jako bicepsové zdvihy a podobně, záda dneska jenom lehce protože chci dát zítra nebo pozítří nějaké fajn cleany a mrtvoly.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru