Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2016 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená ťažko / Paprče

Military press:
1x15x20kg
1x5x40kg
1x5x50kg
1x5x60kg
1x4x70kg
1x2x80kg
1x1x82,5kg
1x1x85kg
2x1x80kg
1x4x70kg

Tlaky v MP pred hlavu:
5x3x90kg

Tlaky v MP za hlavou:
1x8x60kg toto som šiel hneď po predošlom
1x12x60kg
2x10x60kg
1x9x60kg + 1x20x30kg

Zadné ramená - kladka vsede:
5x25x18kg

Upažovanie - kladka:
5x10x13kg

Military press:
5x10x40kg

Úzky bench:
5x10x60kg

Scottovka s EZ:
5x6x40kg + 1x6x30kg

Triceps - lano:
5x10x40kg

Biceps - lano:
5x10x40kg

Hodnotenie tréningu: Aaa tak som si dnes povedal, že si tie ramená užijem, lebo sú mini a slabučké a som celkom znepokojený, že sa nezlepšujú
Samozrejme pred tréningom som buchol predtréningovku. Dve odmerky. Po chvíli pridaná tretia. Efekt asi ako šumienka Tak neviem, či ja som taký rezistentný alebo je to nakopávač pre 3 ročné deti.
Military šlo relatívne fajn, po 85ku to šlo, všetko bez opasku. Pri 85 ale už celkom výrazný záklon a keďže ten sa snažím eliminovať, zhodil som váhu a šlo sa zas technicky. Aby som sa v Prahe nabudúce nemusel hanbiť
Potom nejaké tlaky v multipresse a rozsekal som sa teda slušne - pri military sa natiahli pauzy, tak som ich riadne osekal v mulťáku a bolo to vidieť - na výkone, ale aj na pumpe ramien. Asi prvýkrát som mal zo seba dojem, že im to cvičenie niečo robí
Najhroznejšie peklo satan zlo prišlo na záver, keď som dal rozpažky a v náhlom pominutí mysle som si povedal, že k tomu pridám military s nejakou ľahšou váhou Aby toho nebolo málo, zarážky v stojane som nastavil do výšky ramien, po každom opakovaní som to položil a začal odznova PO SRA NÝCH 40 kíl a krútil som sa pod tým jak pásomnica v čreve pažravca na chilli feste. Toľko kňučania nevyprodukuje ani Leela, keď ju zabudnem vyvenčiť a ide jej roztrhať mechúr Strašné dačo. Po tomto kombe ale už ramená fakt vyzerali tak, že ty vole. Hneď som sa chcel odfotiť, ale vedel som zodvihnúť ruku len natoľko, aby som si vedel chytiť péro pri močení a ešte aj to len tak tak.
Triceps som už veľmi mučiť nechcel, tlakov mal za sebou pomerne dosť, tak som dal len úzky bench a nejaké lano. Biceps taká klasika, veď vidíte, no...
Pumpa ale bola riadna, asi predsa len niečo bolo v tej predtréningovke, takže som bol naliaty a nažilovaný a v superman tričku s dobrým photoshop efektom by som určite konečne vyzeral väčší ako Wondra!

Reprezentant v Mikini Fitness sa objavil aj dnes, už bez parťáka, čo sa prejavilo tým, že keď si nakladal na bench kotúče, nemal mu kto pridržať os a tak sa celá prevážila. Našťastie mám reflexy ako partner... panter! Myslel som panter! A tak som mu pridržal... Myslím tyč. Fuck! Shit! No nič, potom som šiel do sprchy... Hm, toto už asi nezachránim...

A idem sa najesť

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2016 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

5x25x18kg

Uka, to neznám.
decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2016 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
decarabas napsal:

5x25x18kg

Uka, to neznám.

Ako obrátený peckdeck, ale s kladkami

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2016 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
DiamonD123 napsal:
decarabas napsal:

5x25x18kg

Uka, to neznám.

Horní protisměrky, akorát místo ve stoje v sedě?
decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2016 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
decarabas napsal:
DiamonD123 napsal:
decarabas napsal:

5x25x18kg

Uka, to neznám.

Horní protisměrky, akorát místo ve stoje v sedě?

S tým, že som tvárou k operadlu, aby som sebou necukal a odizoloval som. A neťahám to tak zhora, máme posuvnú kladku, takže ju dávam nižšie, lepšie to tak cítim potom.

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2016 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by mohlo bejt dobrý. Akorát tu posuvnou kladku nemáme
decarabas

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2016 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

...Praha...

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2016 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
DiamonD123 napsal:

...Praha...

Ty se směješ, ale já jsem tady ten, kterýho to stojí v přepočtu na eura 45 ročně
decarabas

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2016 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ťažko / Hrudník ľahko

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x140kg
1x1x160kg
1x1x170kg belt on
1x1x180kg
1x1x190kg dopomoc
1x1x180kg dopomoc

Dosedy na lavičku:
5x6x180kg

Drepy:
5x3x140kg

Hacken drepy v MP:
5x10x60kg

Glute ham raises:
5x8

Predkopávanie:
5x20x40kg

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
2x5x110kg
2x4x110kg
1x3x110kg + 1x6x80kg

Hodnotenie tréningu: Ako to spieva Zona A? Vštko je na pi*u, všetko je na ko*ot

Dnešné tréning ovplyvňujúce faktory:
1, Žiadny spánok (Vďaka Sorayi, ktorá sa v noci vrátila z nejakej párty a zobudila ma a potom som nijako nevedel zaspať. Šiel som si ľahnúť do vedľajšej izby a tam som slúžil Leele ako matrac, takže ma poskákala, funela mi do ucha a o šiestej ráno ma budila od hladu/srania)
2, Žiadne jedlo (Jo, za celý deň jedna parenica a jeden hamburger Keby sa niekto pýtal, aký mám jedálniček. Ektomorf bulking!)
3, Ešte v piatok na floorballe som mizerne šmatlavo došliapol a niečo mi prdlo v členku a tak škyntám a pajdám a to je samozrejme ideál na drepy! (Ale sranda končí, bolí to celom seriózne už dva dni, také som ešte nemal. Asi som s tým nemal dohrať ten zápas, hehe)
4, Kolená som mal z pálenej hliny, žiadna opora a boleli jak pi*a Keď sa mení počasie, mávam tento problém, rozvičujem to hodiny a nič
5, Jak som mizerne spal, tak ma seklo zasa v krku, čiže som si pri drepoch poctivo sledoval len ľavú stranu, doprava som hlavu otočiť nemohol

Navzdory všetkému zlu, čo sa nakopilo som do seba hodil neúčinnú zbytočnú, nechutnú, biednu a smutnú predtréningovku a pokúsil sa prelomiť nepriazeň osudu. Podarilo sa to nakoniec až pri dosedoch, to naozaj bralo perfektne a trhalo mi to stehná tak, že som necítil ani tú dochrámanú nohu. Pri drepoch som sa cítil ako ultimátny smutný chlapec, vrabčáci tam síce obdivne pozerali na tie drepy, ale aj tak som bol nasraný na svoju slabosť.
Potom ešte nejaké trojky so 140 kilami, ale kurva, to bolo ťažké ako močenie s prostatou veľkosti grapefruitu.
Ešte som tam dal nejaké tie hackeny s menšou váhou, viacmenej už len pumpa, ale bralo to megasuprovo. Záverečný superset bench a predkopávanie bol posledný klinček do rakvy, lebo nohy už boli komplet mŕtve a pri benchi som si veľmi rýchlo spomenul, že som včera mal tricepsy a ramená Sila ubúdala megarýchlo a slušne som sa vytrápil.
Lýtka som samozrejme vynechal, s tou posranou nohou by to ani nešlo. Po tréningu som za sebou vláčil nohy hore schodmi, aby som mohol Vadikovi pomôcť pri bicepse.

Vadik dnes v depke, na nebi lásky sa objavili mraky a tak s ním veľa reči nebolo Tak mu držíme palce, nech si tie prúsery vyžehlí.

Jo, jedna malá náplasť na pokurvený tréning je, že som po ceste domov našiel na zemi 10 eur

Cmeni

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2016 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta písnička mi neskutečně vylepšila náladu, stejně nechápu proč se u nás řiká co čech to muzikant, asi to vymyslel nějakej šovinista, když jsme vás ještě okupovali a přivlastnil tak slovenskou ctnost čechum, dneska už to prostě neplatí
vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2016 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když tak koukám na ty dosedy... tak to vůbec tak špatné nebylo, pěkně si tomu naložil
decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2016 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
když tak koukám na ty dosedy... tak to vůbec tak špatné nebylo, pěkně si tomu naložil

Díky, si zlatík, ale reálne to bol fakt mizerný trenál. Zišlo sa príliš veľa malých nepríjemností.
Nič to, sú dni a dni, nemôžem ani ja čakať, že každý jeden tréning bude na 100%.

decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2016 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejaké foram rollenie a strečing, čo som včera nestíhal. Príjemná záležitosť, ktorú som prežil funiac so zaťatými zubami Ale cítim, že to pekne uvoľňuje.

Makuška

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Okrem Štúra sa zjavil aj Potetovaný čurák. To je senzačný prototyp egocentrického magora, trpiaceho sebaklamom, v ktorom je najväčším, najsvalnatejším a najsilnejším borcom v celom fitku, meste, štáte, vesmíre Prejavuje sa najčastejšie tým, že sa pomalým krokom premáva po fitku v tielku a robí dojem sám na seba v zrkadle. Okrem toho sa, debil, nevie ani normálne odzdraviť a čumí na človeka ako čínsky cisár na otroka, takže nabudúce mu miesto pozdravu hodím šejker do hlavy

decarabas napsal:
Objavil sa aj The Thing, mladík, ktorý vyzeral, že by zjedol Diamonda a ešte by ho zapil litrom mlieka. Ale je celkom v pohode, len sme mali problém podeliť si kotúče

decarabas napsal:
Reprezentant v Mikini Fitness sa objavil aj dnes, už bez parťáka, čo sa prejavilo tým, že keď si nakladal na bench kotúče, nemal mu kto pridržať os a tak sa celá prevážila. Našťastie mám reflexy ako partner... panter! Myslel som panter! A tak som mu pridržal... Myslím tyč. Fuck! Shit! No nič, potom som šiel do sprchy... Hm, toto už asi nezachránim...

Takové naprosto normální ráno - snídaně, káva a Carabasův log..... (kávu nutno upíjet v pauzách při čtení, jinak hrozí její vyprsknutí do volného prostoru)

decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2016 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška: Jo, je mojou nekonečnou prednosťou v podstate z bežnej debiliny, ktorá sa deje po celom svete v každej posilke urobím príbeh, ktorý spisujem pol hodiny a vy to prečítate za dve minúty Veľmi produktívne strávený čas pre obe strany.

All: Po dlhšom uvažovaní (Trvalo mi to presne 4 minúty) som sa rozhodol, že zas trošku poupravím tréning. Súčasný systém mi vyhovuje, ale myslím, že zmena mi neublíži (no... uvidíme ). Základnou myšlienkou samozrejme je netráviť vo fitku dve hodiny ako doteraz To sa síce nezmení, ale akože som sa snažil. Pretože nie som fanda splitu typu cickybiceps alebo chrbáttriceps, tak si zase na čas hodím fullbody, zložené zo základných cvikov. Kostra by mala vyzerať asi takto:

Tréning 1 (utorok):

Benchpress 6 prac sérií po 1-3 opakovaniach + 1 vypaľovacia séria
Príťahy s VČ v predklone 6 prac sérií po 10 opakovaní
Ľahké drepy 6 prac sérií po 10 opakovaní
Biceps 6 prac sérií po 10 opakovaní

Tréning 2 (štvrtok):

Deadlift 6 prac sérií po 1-3 opakovaniach + 1 vypaľovacia séria ak bude sila
Čelné drepy 6 prac sérií po 10 opakovaní
Kliky na bradlách 6 prac sérií po 10 opakovaní
Military press 6 prac sérií po 10 opakovaní

Tréning 3 (sobota):
Ramená a ruky bez zmeny, nemám prečo to meniť, tieto tréningy mám rád, výnimočne nič, pri čom by mi praskali žilky v oku

Tréning 4 (nedeľa):

Drepy 6 prac sérií po 1-3 opakovaniach + 1 vypaľovacia séria ak bude sila
Zhyby 8-10 opakovaní, uvidíme, ako bude sila
Ľahký bench 6 prac sérií po 10 opakovaní
Triceps 6 prac sérií po 10 opakovaní

Neviem, no, vyzerá to jednoducho, otázka je, či to uregenerujem, lebo ja sa málokedy držím nejakého plánu a občas sa urvem z reťaze Názory, nápady?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: