Dneska už natvrdo zaútočila celková únava a to jak fyzická tak psychická.
Mám nasazené nové léky tak doufám, že se dostaví alespon nějaká úleva a hlavně alespon trochu spánku, za to se opravdu modlím. Jinak mám zúženou břišní aortu, abych trochu přiblížil co mi je.
Teď budou následovat alespoň dva dny off, jediné co bych zařadil bude po ránu rychlé desetiminutové HIIT na nastartování dne.
Dnešní trénink... Prostě i když na to v jakem je člověk stavu to celkem šlo, tak jsem nebyl spokojený.
77kg na 178cm, ranní stav (záměrně nepíšu forma), řek bych že je tam dost vody ale ramena a hrudník jsou napruhované a takový poměr tukove a svalové tkáně mi maximálně vyhovuje. Je to debilní a debilně focená fotka ale fotit se napumpovaný v super světle a v super vzdálenosti kašlu, nemám potřebu se ojebávat.
_________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
Biceps - kladiva, podhmat s osou
Ramena - military press
Triceps - fr.tlaky
Dneska hodne utahane, vahy nic moc i pocit z treninku na prd, tak jsem dal v druhe polovine takovy klasicky trenal pro hypertrofii, protoze nic jineho by nemelo cenu.
I presto, ze to nejsou kdovijake vykony jsem dost spokojeny.
Vse je maximalne do cca. 95%, pauzy mezi seriema zridka kdy prekroci 60s, cvicim cele telo prakticky kazdy den a ty nejlepsi cisla padaly vzdy uz po odjetych tezkych seriich.
Tohle byl pravdepodobne posledni trenal kdy sem odjizdel tak silne nohy a ted je chci nechat trochu odpocinout a chci se nejakou dobu zamerovat na vzperacske cviky, ktere jsem dost zanedbaval tedy power clean, hang clean, power snatch, hang snatch, mrtvoly a ramena.
Regenerace vypadá, že celkem okej, takže zítra počítám s nějakým fullbody, které odlehčí hlavné středu těla a nohám, a potom už si trochu zablbnout se silovým tréninkem.
Ukázky: Power Clean (max 100kg?) a Power snatch (max 90kg?) - Při váze cca. 84kg, čili tak o 7kg více než ted. Bylo by fajn tam v dohledné době hodit u Cleanu těch 110kg. Snatch ten budu rád, když budu vůbec schopný technicky provést se samotnou osou....
Jsou potom zacakane zdi a podlaha, ale normalne ti to namichaj na baru. To pepa v opave, kdetezncvicim je uplny extrem, tam si nemuzes namichat nikde nic svojeho
To mi hlava nebere, že si lidi neumí namíchat svůj šejk, aniž by něco zacákali... Já jsem kdysi do Bodylandu chodil a tu ceduli si nepamatuju. Ale to tam ještě nebyla ta nová zóna. Je tam furt tak černo? Pamatuji si jednoho romáka s vrškem, za který by se nemusel na soutěži vůbec stydět, ale nohy měl jak z koncentráku.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru