|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radyn
|
Zaslal: ne duben 24, 2016 6:09 pm Předmět: . |
|
|
To je hodne velka bida na takovyho chytrolina
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: ne duben 24, 2016 6:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne duben 24, 2016 8:13 pm Předmět: |
|
|
podle mě teda celkově to není tak úplně postava na soutěžení...  ne že bych tomu nějak rozuměl, ale celkově se mi to nelíbí... chtělo by to nabrat maso a pak teprve se připravovat na nějaký soutěže  sorry že jsem tak kritickej... ale přece jenom mi přijde, že podobnou postavu udělá kdekdo kdo cvičí a na nějaký soutěžení to moc nevidím (dost možná to pro tebe mohlo být těžký tohohle dosáhnout a jsi za to rád, ale když má někdo genetiku, tak má tohle když párkrát šáhne na činku...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne duben 24, 2016 8:21 pm Předmět: |
|
|
teď jsem šel kouknout na tvůj profil (ryvaru) a chvilku přede mnou tam byl Diamond:)
takže:
ad jedna - líbí se mi, že cvičíš čistě a nenecháš se zlomit, já bych takovou vůli neměl /a taky jsem neměl/
ad dvě - forma slušná a za dva týdny stáhneš i něco z těch zadních stehen, ty evidentně odcházejí poslední u tebe
ad tři - jestli to pro tebe není demotivující, tak pokračuj v tom co děláš, soutěže jsou i pro ty, co nevyhrajou, bez těch by to nešlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne duben 24, 2016 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | teď jsem šel kouknout na tvůj profil (ryvaru) a chvilku přede mnou tam byl Diamond:) |
? :D
| Hulkie napsal: |
takže:
ad jedna - líbí se mi, že cvičíš čistě a nenecháš se zlomit, já bych takovou vůli neměl /a taky jsem neměl/
ad dvě - forma slušná a za dva týdny stáhneš i něco z těch zadních stehen, ty evidentně odcházejí poslední u tebe
ad tři - jestli to pro tebe není demotivující, tak pokračuj v tom co děláš, soutěže jsou i pro ty, co nevyhrajou, bez těch by to nešlo. |
Demotivující to pro mě není, nicméně na závody se chystá jeden kluk, který vypadá celkem slušně na fotkách, ale na živo je malinkej a váží asi o 20kg míň než já. Pro tento rok jsem si předsevzal, že jestli by mě byl schopnej porazit někdo takovejhle, tak končím s kulturistikou Pro tento rok je pro mě reálným cílem finále, pokud zlepším formu oproti minulému roku a konkurence bude obdobná.
Naposledy upravil DiamonD123 dne ne duben 24, 2016 8:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: ne duben 24, 2016 8:28 pm Předmět: |
|
|
Jako plážovka a taková +-celoroční fotma dobrý...ale na pódium to není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne duben 24, 2016 8:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | teď jsem šel kouknout na tvůj profil (ryvaru) a chvilku přede mnou tam byl Diamond:)
takže:
ad tři - jestli to pro tebe není demotivující, tak pokračuj v tom co děláš, soutěže jsou i pro ty, co nevyhrajou, bez těch by to nešlo. |
Souhlasím.
Uvědomte si, že Diamond nejede zvítězit a úspěch bude, když se dostane do finále.
Je pro to zapálený a každý rok je o pár kilo těžší, progress tam je a to je důležité.
Opravdu nechápu, jak někdo může říci, že takhle člověk vypadá po pár měsících cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne duben 24, 2016 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | citace: | teď jsem šel kouknout na tvůj profil (ryvaru) a chvilku přede mnou tam byl Diamond:)
takže:
Souhlasím.
Uvědomte si, že Diamond nejede zvítězit a úspěch bude, když se dostane do finále.
Je pro to zapálený a každý rok je o pár kilo těžší, progress tam je a to je důležité.
Opravdu nechápu, jak někdo může říci, že takhle člověk vypadá po pár měsících cvičení. |
a navíc neukáže svoji fotku... v dietě vypadá každej chcíplej, sacharidů je málo, svaly jsou prázdný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Honziikk
|
Zaslal: po duben 25, 2016 5:23 am Předmět: |
|
|
Ty nohy snad povolej... Verim tomu. Jinak budu drzet palce. Diamond je obcas pekna p.ca (tady na foru), ale musi se mu nechat, ze je zapalenej pro vec. Progres tam je rozhodne, hlavne ten vrsek, nektere bocni pozy vypadaji dost dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 25, 2016 5:45 am Předmět: |
|
|
Myslím, že na závodění to je - i když to Diamondovi může být jedno:o). Spodek moc nestíhá vršek, ale jak psal Hulkie, za dva týdny to snad sleze.
Mně se na Diamondovi líbí, že si jde za svým.
Někteří tu píšou, že si tu někdo něco kompenzuje. Myslím, že když tu někdo dá foto, tak čeká názor a nemůže asi očekávat, že to budou samé pochvalné posty. Pokud chceš vylézt na prkna, holt nějakou kritiku asi občas zaslechneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po duben 25, 2016 6:09 am Předmět: |
|
|
Je mi celkem jedno jestli si někdo něco kompenzuje nebo nekompenzuje. Mně kritika nevadí a už vůbec ne konstruktivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po duben 25, 2016 8:17 am Předmět: |
|
|
Jak píše pár lidí přede mnou, pokud tě to naplňuje, jdi si za svým a na závody běž. Seš naturální a za to palec nahoru.
Ryvaru: neber to útočně, ale ono moc nejde nabrat "trochu masa" naturálně. Chci vidět tebe za dva roky, pokud nebudeš na šťávě. Diamond je dlouhej, kdyby měl o 10 cm míň, hned bys viděl kolik masa na sobě má.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: po duben 25, 2016 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | Ryvaru: neber to útočně, ale ono moc nejde nabrat "trochu masa" naturálně. Chci vidět tebe za dva roky, pokud nebudeš na šťávě. Diamond je dlouhej, kdyby měl o 10 cm míň, hned bys viděl kolik masa na sobě má. |
no jak to půjde nevím... ale asi máš pravdu,že to pak půjde na hovno (na druhou stranu nikdo mu sypat nebrání a je to čistě jeho volba) a s tou výškou to má blbý no, tam je pak každej cm na obtíž jinak já nechtěl být čistě kritickej... progress tam je určitě a je super že to dělá, ale na jeho místě bych ještě s přípravama počkal a zůstal u nabírání
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po duben 25, 2016 8:31 pm Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | | Dave1913 napsal: | | Ryvaru: neber to útočně, ale ono moc nejde nabrat "trochu masa" naturálně. Chci vidět tebe za dva roky, pokud nebudeš na šťávě. Diamond je dlouhej, kdyby měl o 10 cm míň, hned bys viděl kolik masa na sobě má. |
no jak to půjde nevím... ale asi máš pravdu,že to pak půjde na hovno (na druhou stranu nikdo mu sypat nebrání a je to čistě jeho volba) a s tou výškou to má blbý no, tam je pak každej cm na obtíž jinak já nechtěl být čistě kritickej... progress tam je určitě a je super že to dělá, ale na jeho místě bych ještě s přípravama počkal a zůstal u nabírání |
Proč je zbytečný sypat jsem se tu nedávno vyjadřoval a na co bych měl prosímtě čekat? Na to, až budu v chlapech, kde už si vůbec nevrznu? Na moji výšku můžu mít max. 92kg a pokud dobře vím, tak už je to sjednocený pro celý svět. Tak si vlastně vem, že až budu mít 92kg, tak se vlastně nemám kam dál posunout jak z hlediska ČR, tak dokonce i světa (A ano, uvědomuju si, že i když bych měl těch 92kg v dobrý kvalitě, tak bych byl rád za bednu i u nás a na nějakej svět myslet je naprostá utopie).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|