|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 26, 2016 8:47 pm Předmět: |
|
|
Fullbody
Benchpress:
1x15x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x3x110kg
6x3x122,5kg + 1x20x60kg
Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg
1x6x120kg
6x6x140kg ale mám podozrenie, že to bolo 7 sérií
Príťahy VČ v predklone:
1x6x60kg
6x6x100kg + 1x10x60kg
Biceps - kladka:
6x6x68kg
Hodnotenie tréningu: Tak pokračujeme v spanile fulbody jazde  Pôvodne som chcel dať tento týždeň ako adaptačný a nechať váhy z minulého týždňa, ale napokon som si povedal "aaaa nasrať". Keď začnem s váhami stagnovať, pretože som slabá po*baá princezná, tak proste začnem stagnovať a svet sa nezrúti. Zatiaľ ale super, benche lietali parádne, dobre som triafal dráhu aj šírku úchopu. Budúci týždeň 125ky, tak uvidíme, to by sa hádam ešte mohlo dať a potom už som celkom priposraný, ako to zvládnem.
Drepy boli fukot, akurát došiel neborák Vadik a mal tiež nohy  Až sa bude chcieť zajtra vykadiť, určite si na mňa s láskou zaspomína pri márnej snahe kontrolovane si sadnúť na dosku, držiac sa stien hajzlu. Má problémy s kolenami a tak sa nedostal cez 120 kilo, ale reval som naňho a nedovolil mu zložiť činku, kým si nedá ešte pár vynútených opakovaní, takže po každej sérii ležal a bol celý zelenofialový a keď sa odplazil nabrať síl, ostala po ňom mastná mokrá lepkavá studená nechutná spoteno-slizká kaluž. Ja som svojich 6x6 odmakal vcelku rýchlo, minulý týždeň bol priľahký, tak som pridal 20 kilo. Tých 140 kilo bolo tak nejak primeraných, celkom som zamakal, ale stále sa to dalo zvládnuť s prehľadom. Akurát sme sa hecovali a kecali a hecovali a kecali, až som si nebol istý, či mám tri alebo štyri série, tak som vyhlásil, že radšej si jednu nadrobiť, ako jednu vynechať a počítal som len tri.
Potom som Vadika poslal na legpresové vypaľovačky a dal som si príťahy. Mal som opasok - vzhľadom na to, aká záťaž bude čakať spodok chrbta v najbližšej budúcnosti, snažím sa ho šetriť. Nerád by som zlyhal na mŕtvole alebo drepoch kvôli tomu, že som zbytočne RAW frajer na debilných príťahoch  Vadík sa medzitým skoro pobľul, ale tešil sa, že mu tak pomáham, pretože som ho hecoval na série legpressu cez 30 opakovaní a ešte zhadzované  Na záver som mu dal nejaké hackeny, ale to už bol v polobezvedomí a podľa mňa nemal ani šajnu, čo sa s ním deje, ako puberťáčka na diskotéke v kultúrnom dome v Kecepekľanoch, kde jej polorómsky milovník incestu, seladón Bonifác Čonka s ľahkým stupňom debility a sklonmi k sexuálnemu násiliu, nasype do coly light Rohypnol. Zajtra si spomenie
Dnes bez nejakých dramatických návštevníkov, malý bacuľatý kamarát sa stále zamilovane díva na mňa, Backstreet Boy na Sorayu a Mr. Mikini Fitness na seba v zrkadle  Rasputinova kočka na Rasputina a Rasputin na oplátku na všetky ženy vo fitku. Beverly Hills 9210 Dawell gym.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
nikto
|
Zaslal: út duben 26, 2016 11:07 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Benchpress totálna pohoda, ako keby na činke nič nebolo |
...no ved tam naozaj nic nebolo
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 27, 2016 6:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st duben 27, 2016 7:23 am Předmět: |
|
|
Pěkně se do toho fullbody opřel; přihodit dvacet kilo na dřepu je tak, jako by se nechumelilo, to je dobré. :) Jak se v tomhle systému cítíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 27, 2016 8:00 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Pěkně se do toho fullbody opřel; přihodit dvacet kilo na dřepu je tak, jako by se nechumelilo, to je dobré. :) Jak se v tomhle systému cítíš? |
Ono to nebolo prihodenie v zmysle progresu Proste minulý týždeň som bol zbytočne opatrný a tých 120 kilo na drepe bolo zbytočne málo. Prihadzovať budem na "ťažké" cviky, takže v trojkových sériách. Pri šestkách pôjdem podľa momentálneho pocitu a regenerácie. Včera to proste šlo, tak som prihodil.
Cítim sa inak fajn, pár týždňov myslím pôjde aj to zvyšovanie váh, uvidíme, kam ma telo pustí (ešte tak dva týždne by som videl pomerne optimisticky, potom to bude už fakt skúška pevnej vôle).
Trpím Draperovským syndrómom a tak mi chýba rozsekanie každej partie na max, vypaľovačky a pumpovačky, chýbajú mi aj svalovky, ale pretrpím to. Regenerácia zatiaľ šliape pekne, keby to tak ostalo, budem rád. Myslím, že systém som nastavil dobre, možno som o 10 kg mohol ubrať na základných cvikoch, ale ako som písal - až nepôjde prihadzovať, tak proste uberiem, až kým sa to zas nepohne.
Je ešte skoro riešiť aj nejaké prírastky na váhe alebo na objeme, vizuálne sa asi nič nemení, ale včera pred spaním som navážil 93 kilo, čo je o kilko a pol viac ako pred týždňom. Takže buď dobrá večera alebo svadobné koláče, alebo telo reaguje na novú záťaž. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st duben 27, 2016 8:39 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Nerád by som zlyhal na mŕtvole alebo drepoch kvôli tomu, že som zbytočne RAW frajer na debilných príťahoch |
jak sleduju ten Tvůj přístup k programu, tak je to takové všelijaké, ale zřejmě Ti to nijak neublíží
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 27, 2016 8:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 27, 2016 9:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st duben 27, 2016 9:42 am Předmět: |
|
|
keby si sledoval, tak vies  uz sa v nejakom tom videu aj mihla (cameo) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 27, 2016 10:04 am Předmět: |
|
|
Soraya vpravo dole.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 27, 2016 10:07 am Předmět: |
|
|
tak proč ne?  , ale ty 2 blondýnky nahoře jsou sladší... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: st duben 27, 2016 10:10 am Předmět: |
|
|
Dotaz.. ehm mam dotaz. Je na fotke aj TA sesternica?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|