No tak sa pomaličky ukľudníme, chlapci

Toto je môj log a tu budete obdivovať mňa!
Fullbody
Sumec deadlift:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x150kg
1x3x180kg
6x3x202,5kg belt
Tlaky JČ na rovnej lavici:
1x6x22,5kg
1x6x32,5kg
6x6x40kg
Čelné drepy:
1x6x20kg
1x6x60kg
6x6x100kg beltless
Military press:
1x10x20kg
6x6x50kg
Strečing
Hodnotenie tréningu: Nooo, tak s tou mŕtvolou to bude ešte zaujímavé

To je taký upírsky cvik - úplne cítim, ako to zo mňa cicia silu sériu po sérii. Nakoniec som to dobojoval, ale do skoku mi ku koncu už fakt nebolo

Skúšal som sa hecovať muzikou, fandili mi dokonca aj Smutní chlapci, stálo to za to. Až tam bude tých 210 kilo... no, nechajme sa prekvapiť

Ale ťažkú hlavu si z toho nerobím.
Druhá séria sumca tu:
https://www.instagram.com/p/BEwGFGmSu-1/?taken-by=pete_mad_lennack
V pozadí môžte vidieť dvoch zo Smutných chlapcov, jeeej
Po mŕtvole som si dal tlaky s jednoručkami, toto je stále v pohode, nešiel som cez 40 kilo, aj keď by sa dalo prihodiť, hoci na tlaky som desná princeznička pojebaná. Po mŕtvolke som bol každopádne celkom dobitý, tak som to nechal trošku ľahšie. To isté s čelňákmi, aj keď tie mi nakoniec vcelku oťaželi, hlavne kvôli tomu, že som zahodil hrdo opasok:
https://www.instagram.com/p/BEwND8SSuwA/?taken-by=pete_mad_lennack
Bohužiaľ instagram nedokázal pobrať celú tú krásu a tak len tri drepy zo šiestich

Prisahám, že som to pekne dorobil až do konca takto

Ale dobré to bolo, len som si musel dať dve tri minútky pauzu medzi sériami.
A military press pimpam, celkom fajne.
Vadik mi dnes prezradil, že Sebedeštruktor sa zúčastnil nejakej detskej pubertálnej ulturistickej súťaže a že skončil tretí. Čo vysvetľuje jeho prekvapivé chudnutie - evidentne to sekal na súťaž (ale zatiaľ je to také to bacuľaté detské telíčko, takže som nemal šajnu to odhadnúť). Každopádne tretie miesto je skvelé a keď bude makať tak, ako doteraz, úplne ho vidím o pár rokov:
Dnes totiž aj so Smutnými chlapcami robili deadlifty a mal som tak možnosť vidieť krásny lunapark plný horských dráh
...
...
...
Kde sú vlastne Teplí bratia???