Bear routine

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bear routine  Úvodní stránka -> Trénink -> Bear routine
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
burnthemall

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 5:55 pm    Předmět: Bear routine Odpovědět s citátem

Ahoj, bear routine jiste vsichni znate, ovsem mnoho lidi dela mnoho variaci a slysel jsem ze tady na forku mame lidi kteri miluji systemy tohoto typu, tak prave na zminene osazenstvo mam dotaz.

D1 - drep,bench
D3 - shyby,military press (lze v sedě na multipressu kvuli setreni spodku zad?)
D5 - MT (varianta 3x5x70%), legpress (Bear stylem) viz. http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
D6 - mozny trenink?

D5 je odlehceny od mrtvoly kvuli problemum s bederni oblasti zad.

Otazka: Kam pri tomto rozpisu byste hodili doplnkace? Den 1 a 5 je pro me osobne nejnarocnejsi, ovsem v clanku ktery jsem poslal se uvadi ze v Den 6 je mozny doplnkovy trenink, tak wtf :D - kam mam nacpat svuj oblibeny bicepsovy zdvih s VC a uzky bench?
Jo a lytka delat po drepech?

Pripadne uvitam overenou variantu ktera na me naplaca co nejvic masa to pujde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavouk

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 6:09 pm    Předmět: Re: Bear routine Odpovědět s citátem

burnthemall napsal:
Ahoj, bear routine jiste vsichni znate, ovsem mnoho lidi dela mnoho variaci a slysel jsem ze tady na forku mame lidi kteri miluji systemy tohoto typu, tak prave na zminene osazenstvo mam dotaz.

D1 - drep,bench
D3 - shyby,military press (lze v sedě na multipressu kvuli setreni spodku zad?)
D5 - MT (varianta 3x5x70%), legpress (Bear stylem) viz. http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
D6 - mozny trenink?

D5 je odlehceny od mrtvoly kvuli problemum s bederni oblasti zad.

Otazka: Kam pri tomto rozpisu byste hodili doplnkace? Den 1 a 5 je pro me osobne nejnarocnejsi, ovsem v clanku ktery jsem poslal se uvadi ze v Den 6 je mozny doplnkovy trenink, tak wtf :D - kam mam nacpat svuj oblibeny bicepsovy zdvih s VC a uzky bench?
Jo a lytka delat po drepech?

Pripadne uvitam overenou variantu ktera na me naplaca co nejvic masa to pujde.

co třeba Den 6?
burnthemall

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prijde mi spatne hodit v Den 6 jen biceps triceps, navíc bych dal vic cviku a ruce pretahnul. Chtel bych to spis nejak rovnomerne do tech treninku vlozit.

Ohledne toho dnu 6 jsem se chtel zeptat lidi, kteri beara timhle stylem jeli - jak ten jejich den 6 vypadal a pokud vubec byl.

Da se to pry jet proste jet ty tri treninky furt dokola ob-den.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze
beara jsem jel nekolikrat a pokazde se super vysledky
a dodneska to kazdemu doporucuju
k tvym dotazum
asi jsi clanek cetl blbe, protoze prave D5 je den, kdy mas dat kliky na bradlech nebo prave uzky bench
na D6 je primy rozpis doplnkovych cviku
( a proc je pro tebe D3 tak snadny? osobne bych dal napred push pressy a pak shyby se zatezi jako kompenzaci, stejne jako bradla po mrtvole)
burnthemall

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
takze
beara jsem jel nekolikrat a pokazde se super vysledky
a dodneska to kazdemu doporucuju
k tvym dotazum
asi jsi clanek cetl blbe, protoze prave D5 je den, kdy mas dat kliky na bradlech nebo prave uzky bench
na D6 je primy rozpis doplnkovych cviku
( a proc je pro tebe D3 tak snadny? osobne bych dal napred push pressy a pak shyby se zatezi jako kompenzaci, stejne jako bradla po mrtvole)

aha, já jsem slepý. spojil jsem tu druhou variantu s tou první

miluju úzké benche, budu je dělat místo bradel - kurevsky mě z nich bolí lokty a tak nějak "divně" zabírá triceps a ještě se mi do toho muchle rameno..

shyby teda budu dělat jako druhý cvik, mrzí mě akorát že v té variantě není legpress :/

jinak z tvojí zkušenosti procenta mám nechat tak jak to tam píše Tsatsouline? podseknout hodně, co?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

legpress neni zakladni cvik
benefit tehle cviku je to, ze necili jenom na jednu partii (legpress je primarne a majoritne na predek stehne, coz se treba u drepu rict neda)
pokud citis potrebu, klidne nekde uber na procentech, ale pridej na seriich, ale kouzlo je prave tech "tezsich vah"
ja osobne zase preferuju vic bradla, protze citim i prsa....tim padem v kazdem dni projedu cele telo, ale to uz je na tobe
za sebe
jel jsme beara prakticky 4 mesice v kuse
zacinal jsme hodne nizko, pridaval velmi pomalu
a kdyz uz to neslo, vratil jsme se treba o tri tydny zpet a pokracoval
jako kdyz nemuzes s vozikem prejet hrbol, vratis se a pejedes
cim niz zacnes (cim vic se rozjedes), tim se dostanes dal
ale pamatuj hlavni princip je, znicict telo a pak mu dat nazrat
pokud citis, ze ti treba sest serii na drepech je na nahoy malo (hlavne v prvnich tydnech), pridej dalsi dokud to nebude dost apak teprve benchuj
(ja poprve drepoval skoro hodinu, rptoze nebyl volny bench :D druhy den jsem litoval)
ale chce to maximum zradla
a neskodi treba amina, KREATIN, protejnove a sacharidove pripravky
ale zakladem je jidlo v taliri
burnthemall

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám amina, glutamin, kreatin, protein, sacharidak, kloubku, vitaminy.. hodne masa, ryze, prijdu si jak chodici lekarna, takze myslim ze uregenerovat bych to mel, spim taky dost.

Jedine co me sere je ze trpim na lokty a po kazdem mesici silovky mi pravidelne odchazi.
Kdyz jsem jel korte odesly mi i bedra, nejen lokty. :D
Jinak proto nejezdim ty bradla, nesedi mi to a po trech letech si myslim ze uz mi nikdy ten cvik sedet nebude, na tricak si zakladam na uzkem benchi a funguje to dobre. :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady mas z korteho jenom dve serky tydne misto patnacti, ten zbytek je nizsi intenzita
zkus bandaze, ne stahovaci,s taci na prohrati
burnthemall

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2016 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tady mas z korteho jenom dve serky tydne misto patnacti, ten zbytek je nizsi intenzita
zkus bandaze, ne stahovaci,s taci na prohrati

Treti den uz mam stahovacku pres den stridave, ale hrozne se mi odkrvuje ruka.. hlavne ze univerzalni velikost.
Taky jsem pres noc tejpoval i do fitka, ale na lokty mi vzdy pomuze jen proste necvicit, takova bolest se neda prejit..
Mazu Voltarenem, do tydne jsem ok.. stejne uz jsem pretahoval v silovce, potreboval jsem deload ale vzdycky si rikam ze ted uz to jede tak to jeste vydrzim.. a pak nemoc, zraneni.. :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: