Zákulisí z výroby suplementů Survival - proteinové tyčinky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zákulisí z výroby suplementů Survival - proteinové tyčinky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zákulisí z výroby suplementů Survival - proteinové tyčinky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pilarius

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2016 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klikva velkoplodá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
srnec

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2016 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klikva velkoplodá
Ondys

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2016 3:09 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

klikva velkoplodá
radekba

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2016 3:13 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

klikva velkoplodá
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2016 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji všem zúčasněným, pozastavuji soutěž, odpovědí je již více než dost. :)
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2016 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jenom kdybych se dostal na odvolani, tak klikva velkoploda (na vejsce jsem byl taky posledni pod carou)

(A delam si srandu samozrejme, nesomruju tycinky, tyhle jsou na me moc zdravy, ja jedine ty s palmovym tukem z DMka )
Judson

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2016 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na teto soutezi se me zda neco difneho..
drak1

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Objednal jsem po jednom kuse na zkoušku, tak dám vědět, jak mi to chutnalo.
Jinak jedu jen DMko 50%, jednu denně, někdy dvě , vanilku i brownie...Vždycky na mě divně koukaj, kupuju třeba po 30-40ks od obou příchutí
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud máš rád přeslazený tyčinky, tak zřejmě zůstaneš u těch DMkových (sám jsem si je do této chvíle také kupoval, když jsem šel kolem DM, za tu cenu jsou vcelku fajn). Naše jsou ale chuťově nepřeslazené tak, že můžeš vzít jednu, sníš... vemeš další, sníš... vemeš další, sníš a kdyby sis (já vůl) neobjednal pouze 3, tak vezmeš i čtvrtou a sníš... Ty z DM, jak nemám rád přeslazené tyčinky, tak vemu jednu, sním... a končím. Tu brownies např. už nemůžu ani vidět, to je tak sladký, že tu recepturu dělali snad přímo pro Drapera. Vanilka je na tom podstatně líp, tam kdybych se přemluvil, tak ty dvě na posezení dám. Teď už ale tohle řešit nemusím. :)
o.g.

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

$$$

Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:56 am, celkově upraveno 1 krát
Endo

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Naše jsou ale chuťově nepřeslazené tak, že můžeš vzít jednu, sníš... vemeš další, sníš... vemeš další, sníš a kdyby sis (já vůl) neobjednal pouze 3, tak vezmeš i čtvrtou a sníš... Ty z DM, jak nemám rád přeslazené tyčinky, tak vemu jednu, sním... a končím.

Tak to potom ale aspoň ušetríš.

btw. eSko poslal som ti do správy adresu a omylom mi poslalo aj prázdnu správu. Tú správnu si si ešte neprečítal.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Pokud máš rád přeslazený tyčinky, tak zřejmě zůstaneš u těch DMkových (sám jsem si je do této chvíle také kupoval, když jsem šel kolem DM, za tu cenu jsou vcelku fajn). Naše jsou ale chuťově nepřeslazené tak, že můžeš vzít jednu, sníš... vemeš další, sníš... vemeš další, sníš a kdyby sis (já vůl) neobjednal pouze 3, tak vezmeš i čtvrtou a sníš... Ty z DM, jak nemám rád přeslazené tyčinky, tak vemu jednu, sním... a končím. Tu brownies např. už nemůžu ani vidět, to je tak sladký, že tu recepturu dělali snad přímo pro Drapera. Vanilka je na tom podstatně líp, tam kdybych se přemluvil, tak ty dvě na posezení dám. Teď už ale tohle řešit nemusím. :)

Hm, kdyby to bylo tak jak říkáš, tak bych si je nekupoval. Já chci, aby mě na čas trochu zasytily. To mám právě u tyčinek z DM, že sním jednu a mám skoro ještě větší hlad než předtím
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to nemyslel ve smyslu zasycení, ale ve smyslu přeslazenosti. Já prostě víc jak jednu tyčinku z DM nedám, protože by se mi u druhé křivila pusa. U našich tomu tak není. Mimochodem naše mají přirozeně vyšší obsah zdravých tuků a díky vyššímu obsahu bílkovin mají dobrou sytící schopnost. Zkus sám a uvidíš, to Ti řekne víc než X mých příspěvků. :)

Endo napsal:
eSko napsal:
Naše jsou ale chuťově nepřeslazené tak, že můžeš vzít jednu, sníš... vemeš další, sníš... vemeš další, sníš a kdyby sis (já vůl) neobjednal pouze 3, tak vezmeš i čtvrtou a sníš... Ty z DM, jak nemám rád přeslazené tyčinky, tak vemu jednu, sním... a končím.

Tak to potom ale aspoň ušetríš.

btw. eSko poslal som ti do správy adresu a omylom mi poslalo aj prázdnu správu. Tú správnu si si ešte neprečítal.

Neboj, neboj, vím o zprávě. :) Čekám ještě na ostatní výherce, ať to dám vše do kupy a odešleme hromadně.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Já to nemyslel ve smyslu zasycení, ale ve smyslu přeslazenosti. Já prostě víc jak jednu tyčinku z DM nedám, protože by se mi u druhé křivila pusa. U našich tomu tak není. Mimochodem naše mají přirozeně vyšší obsah zdravých tuků a díky vyššímu obsahu bílkovin mají dobrou sytící schopnost. Zkus sám a uvidíš, to Ti řekne víc než X mých příspěvků. :)

Už se mi objednávka zpracovává. Případně ti pošlu účet k proplacení (já vím, na hodně měkkém papíru, s nemazavým inkoustem )
Edit: Zpracovává se ve stylu "Vaše objednávka bude odeslána o několik dní později z důvodu chvilkové nedostupnosti zboží"
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2016 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od všech výherců mám kontaktní údaje, příští pondělí všem zasíláme!

PS: Judsone, ten telefon není pro mě, je pro PPL, neboj, žádné oplzlé půlnoční sms neočekávej.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zákulisí z výroby suplementů Survival - proteinové tyčinky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: