|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheCory
|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Jak nam chces dat vedet ze to k necemu bylo? Ze se ti ta zlomenina zahoji rychle? To mne taky a wob. neberu, nebo na to mas nejakou vedeckou metodu? |
Tady jsme se asi nepochopili, já tady pak napíši, jestli mi ta kombinace k něčemu byla, přece jen to může někoho se zlomeninou zajímat. Nebo pak postnu, že to byla špatně nasměrovaná investice. Dle doktora je to komplikovaná zlomenina (3 kosti), takže pokud to půjde rychle a bez komplikací, přičtu vinu (možná neoprávněně) i Wobenzymu.
Nejsem vědecký pracovník, ale mám za to, že toto fórum je o reálných zkušenostech
Peace _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sovajs
|
Zaslal: čt květen 05, 2016 8:58 am Předmět: |
|
|
Tak bych to tady zase rád obnovil.
Hledám něco na léčbu zánětu v rameni, každou šlachu v něm mám opuchlou a přestává mě to po roce problémů bavit. Mám za sebou i fyzioterapii, kde mi to dali do stavu, že dám ruku nad hlavu bez bolesti ale v posilce je to špatný (hlavně tlaky) a když se snažím od sebe něco odlačit (např. tlačím postel).
Díky za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá květen 06, 2016 8:28 am Předmět: |
|
|
mám zánět rotátorové manžety,zkrátka po třech obstřikách vůbec nic,jediné co mi pomáhá je Alavis a na recept Nimesil,dva sáčky denně.Stále hledám informuju se zda-li je ještě něco lepšího co existuje ten zánět vyhnat.Jinak rada ortopeda je necvičit,odpočívat,chodit krmit táky do parku a uznejte to my cvičenci neradi slyšíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá květen 06, 2016 8:30 am Předmět: |
|
|
Ještě chodím na lokální kryoterapii a také jsem tam slyšel něco o Acylpyrynu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá květen 06, 2016 11:23 am Předmět: |
|
|
Návštěvu u dobrého ortopeda jsem již absoloval,na MR žádný nález,obstřik nepomohl takže doporučení lékaře : klid,klid,klid a zase klid...
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 06, 2016 12:03 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | mám zánět rotátorové manžety,zkrátka po třech obstřikách vůbec nic,jediné co mi pomáhá je Alavis a na recept Nimesil,dva sáčky denně.Stále hledám informuju se zda-li je ještě něco lepšího co existuje ten zánět vyhnat.Jinak rada ortopeda je necvičit,odpočívat,chodit krmit táky do parku a uznejte to my cvičenci neradi slyšíme... |
Zkoušel jsi rázové vlny?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá květen 06, 2016 12:49 pm Předmět: |
|
|
abych řekl pravdu tak nevím co to je...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|