DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2016 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Okej :D ... jsem si toho jen všiml :) ... tak zejtra zlom vaz :))

Vždyť v pohodě a já ti na to normálně odpověděl :) A díky :)

O svých nedostatcích v pózování vím a i o drobných svalových nerovnostech (ale to je normální, že např. oba bicepsy nejsou stejně tvarované).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2016 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už minule to bolo vidieť, v neskutočnom bordeli dokážete žiť, pfuj...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2016 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
5.5 - volno

Ty vole na závody je nás aktuálně příhlášenejch v kategorii 17 s tím, že díky vyprcaným pravidlům, který jsou totálně nedomyšlený se ještě na místě může přihlásit půlka dorostenců a chudáci, kteří se náhodou nevejdou do váhovky a budou splňovat limity klasický kulturistiky Tak to mám kurva radost

Pokud chceš závodit,. tak si nestěžuj na to, že se může přihlásit někdo věkově mladší. To je jako by sis stěžoval , že tě v superbicích porazil někdo na babětě. Je to dost ostuda si stěžovat na to, že možná bude v kategorii nějaký dorostenec a ty s ním (možná) prohraješ.

Každopádně formu jsi udělal slušnou a ostudu si neuděláš. Přeju hodně štěstí.
o.g.

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2016 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

$$$

Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:55 am, celkově upraveno 1 krát
deiw

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2016 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezkoušel jsi pózovat ten základní postoj s ramenama trošku níže? Možná by ta ramena vypadala kulatěji, takhle to vytváří takové divné hroty; možná bys vypadal i trošku širší.
Forma dobrá, oceňuju i jak bojuješ s ne-ideální genetikou. Hodně štěstí :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 4:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

deiw napsal:
Nezkoušel jsi pózovat ten základní postoj s ramenama trošku níže? Možná by ta ramena vypadala kulatěji, takhle to vytváří takové divné hroty; možná bys vypadal i trošku širší.
Forma dobrá, oceňuju i jak bojuješ s ne-ideální genetikou. Hodně štěstí :)

Dělá mi to problém - někdy to zapozuju líp, někdy hůř no.
cipinek

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a co ten náš Diamond?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že mi chvilku potrvá, než to pořádně vstřebám, ale byl jsem sedmý z 14ti lidí.
o.g.

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

$$$

Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o.g. napsal:
Gratulace Diamonde..... Není důležité umístění, ale konstantní progress......... ten máš.

Myslím, že je skôr poriadne rád.
o.g.

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

$$$

ygg

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sedmá z Devíti byla sice o dost hezčí, ale být sedmý ze čtrnácti je zase lepší:-))).

Gratulace!
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.5 - Mistrovství Čech Juniorů - Klasická Kulturistika

Příprava:

Tak kde bych začal. Shrnu nejprve asi nejdřív celou přípravu. Po minulých závodech jsem byl celkem zklamanej z formy a i objemů (i když jsem na druhou stranu byl rád, že jsem za ten rok na sebe něco naplácal) a chtěl jsem si dát 2 roky pauzu od soutěžení. Nicméně už někdy v prosinci mi váha ukazovala ke 100kg a řekl jsem si, že bych to mohl zkusit už tohle jaro znovu. Celou tu dobu jsem se připravoval sám a maximálně jsem se ptal okolí na názory ohledně formy, ale jinak jsem jel čistě podle svého pocitu, úsudku a vycházel z nějakých základních obecných znalostí. Nejtěžší pro mě z psychickýho hlediska byly asi poslední 4 týdny, kdy jsem zhruba obden měl o sobě pochyby a říkal jsem si, jestli ten způsob, kterým to dělám je ten správný. Nicméně jsem si řekl, že nejlepší asi bude zůstat u původního plánu než dělat změnu za změnou. Popř. jsem to bral tak, že bych se z toho mohl poučit a příští rok to udělat zas jinak (lépe). Ty poslední dva týdny pochyby gradovaly, ale včera co jsem sem dával aktuálku, tak jsem byl poměrně spokojenej.

Na soutěži:

Jelikož začal po závodech jezdit Pro tan tým rozhodnul jsem se využít jeho služeb. Myslím, že to byla hodně dobrá volba za víc než přijatelnou cenu. Natřel jsem se celkem v klidu (ikdyž teda moje debilní kůže oproti ostatním schnula asi dvakrát dýl). Pak už jsem si jenom hlídal jak jdou kategorie a šel jsem těsně před svojí na úpravy. Musím teda říct, že to teda bylo úplně do minuty přesně, protože jsem hned po úpravách stihnul ještě dojít do rozcvičovny a asi 5 minut pumpovat a hned jsme šli na podium. Tam jsem docela čuměl, protože borci horší než já mi připadali asi tak 2, možná tři. Jinak všichni mi přišli větší.

Na podiu:

Oproti minulému roku jsem měl celkem štěstí na svojí srovnávací skupinku (na začátku se řadí podle čísel do skupinek od nejmenšího po největší) a naštěstí jsem tam neměl všechny top borce. Odpózoval jsem si (celkem se to hnalo) a zařadil se zpět.

Pak teda přišla celkem nečekaná rána, když jsem byl vyvolanej do druhýho vyvolávání. Vůbec jsem to nečekal a už tehdy jsem se radoval, že budu (nejspíš) nejhůř desátej. Oproti minulému roku už jsem se s tím na podiu tolik nesral a snažil se co nejvíc využít všech možností (byť třeba šly proti pravidlům viz. video), ale nikdo na to nic nenamítal.

Po semifinále:

Už jsem byl neskutečně štastnej a po skončení všech kategorií jsem se šel zeptat rozhodčího kolikátej jsem skončil a ten mi odpověděl, že sedmý (teď jsem se ještě k tomu dozvěděl, že o bod od finále ). To mě docela šokovalo a myslím, že moje štěstí vyskočilo nad měřitelnou hranici (Je to takový blbý a přecitlivělý, ale i slzička štěstí ukápla).

Plány do budoucna:

Už jsem psal, že jsem pořídil kameru (asi nemusím zmiňovat proč ). Příští rok nejspíš budu závodit znovu (navážil jsem míň než jsem čekal, takže rezerva tam je - koncekonců i do ideální formy je ještě rezerva, takže že bych přibral natolik abych se nevešel se asi bát nemusím). V objemovce se asi zkusím zase držet cíle z minulého roku a to je 105kg - těžko říct jestli to půjde nebo ne. No a soutěžních cílů co se týká, tak nižší si můžu dávat asi jenom těžko, takže teď už to můžu říct nahlas, že chci prostě do finále.

No a to by bylo asi tak vše - díky všem těm, co sledovali mojí přípravu a fandili mi :)

decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
wondra

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2016 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kolik jsi teda navazil? Byt tebou tak hodně zamakam na pózování, mas strašně hrubé přechody, vypadá to fakt blbě. Jinak formu z hlediska objemu nekomentuju, z hlediska vyrysovani by to chtělo asi víc vyladit dietu. Každopádně palec nahoru za to zes tam vylezl a umístil se.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: